29/12/2011

Keychain Yg Kreatif

Keychain adalah benda yang biasa je. Semua orang pernah ada keychain. Tipu lah kalau cakap tak pernah ada keychain. Kat sini, aku nak berkongsi beberapa jenis keychain yang macam best. Lagi 1 jangan tanya mana boleh dapat keychain macam nie, pasal aku pun tak tahu mana nak cari. Kalau dapat cari pun, macam best jugak. Simpan buat koleksi. ^^



Keychain tumbuhan :
korang boleh tanam tumbuhan yang kecil nie selama
3-6 bulan. Lepas tu, keluarkan dan tanam belakang umah korang



Keychain universal :
Keychain nie boleh digunakan sebagai remote TV universal
dan juga sebagai pembuka botol minuman



Keychain robot USB :
Pendrive yang ada memori 4GB dan beratnya 60g
cooooooooooolllll ^^



Keychain Jam :
Korang boleh tengok jam sekali nie. Kira 2 in 1 la.



Keychain speaker :
Boleh jadi speaker untuk mp3 player dan sewaktu dengannya.
USB ada sekali untuk cas speaker nie.



Keychain nite glowing :
Bukan sekadar keychain je. Korang boleh guna untuk memancing jugak.
Kalau nak buat flashlight boleh jugak kot ^^

kreadit to crookedbrains

24 comments

12/29/2011 03:23:00 pm

kalo kat opis ni dorg suke lah bg kalo dorg g berjalan.

12/29/2011 03:29:00 pm

cool..

saya nak yang MP4 tuh bley ? hehe

12/29/2011 04:48:00 pm

lawa2 kiut2 sungguh kreatif...

12/29/2011 04:52:00 pm

sy peminat keychain, kan best leh dpt smua keychain ni !!!!cntik n kreatif

12/29/2011 07:40:00 pm

ngidam pulakk keychain ni, ngehehhh

12/29/2011 11:35:00 pm

Cantik sgt2..
memang sgt kreatif..

sangat menarik tu :)

1/03/2012 11:28:00 pm

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

1/05/2012 12:01:00 pm

@Cikpuan rara

sebab senang kot.. slalu cmtu la kan? =)

1/05/2012 12:01:00 pm

@~Nana BamBam~

keychain speaker ade la.. =)

1/05/2012 12:02:00 pm

@Cik FaRiZaM

tau xpe.. kreatif.. =)

1/05/2012 12:07:00 pm

@Lady Emilya

hahaha!

1/05/2012 12:08:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

kan.. rasa teringin nak satu.. =)

1/05/2012 12:14:00 pm

@::ini belog saya . cinta hati saya::

tau xpe.. =)

1/08/2012 01:03:00 pm

bez2 jak keychain tok ey..rasa2 nok tumbuhan ya perlu disiram tiap ari x ow..haha..

1/10/2012 08:04:00 am

cool! adwa nk yg keycahain speaker tuu!! :D

1/10/2012 10:42:00 pm

memang kretif...

ieyza suke kumpul keychain ;)

1/11/2012 08:20:00 pm

@Syahirah Suhaili

ntah la.. tapi best kan mun ada keychain gya.. cney nk carik owh..

1/11/2012 08:21:00 pm

@adwafarahin

nk jugak! tp xtau nak carik mne.. huhu

1/11/2012 08:22:00 pm

@ieyza afieyna

best kan kumpul keychain.. plus senang dpt..

1/20/2012 01:02:00 pm

@wa khairul onggon

dari otak manusia yg kreatif2 jugak.. :)

1/20/2012 01:03:00 pm

@Korean Style Online

arigato hozaimas.. eh, silap.. thank you. hav a nice day too :)

8/01/2012 04:43:00 pm

Perghhh kreatif giler kutt! hahha . Nak nak semua keychain ni buleh ? haha:D

8/01/2012 10:15:00 pm

@✉ ¥ana Fauzi ✉

boleh.. xde sape nk halang pun. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...