07/12/2011

Wordless Wednesday : From Miri with ♥



Dah asing siap-siap. Nak bagi mak En. Barney.

20 comments

12/07/2011 11:40:00 am

wow..kek lapis. nak jugakkk... :)

12/07/2011 01:20:00 pm

keke lapis srwk memang sedap..terbaik.. ^^

12/07/2011 03:53:00 pm

nak kek lapis tu! untuk akak xde ke yunk? hohoho

12/07/2011 08:11:00 pm

beli kat dayang salhah.
mengancam :DD

12/07/2011 10:17:00 pm

waa..kempunan nak makan kek lapis..

12/07/2011 10:51:00 pm

sedapnya kek lapis sarawak nie.. T_T kalau lah dapat sebijik..

12/09/2011 10:29:00 am

@Diari Liza

hehe.. =)

12/09/2011 10:30:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

btol tu sis.. tp kalau dh makan selalu sgt jadi bosan plak.. =)

12/09/2011 10:30:00 am

@Cik Azizah

dh post dh ni.. hehe
*post kt blog la* =)

12/09/2011 10:31:00 am

@Medulla :)

x main beli2 ni.. kitorang buat sendiri je.. =)

12/09/2011 10:31:00 am

@Wanie

cepat dtg ukm bangi.. ade byk lg ni.. hehe

12/09/2011 10:32:00 am

@Aida Omar

nnti2 insyaAllah ade la peluang dpt sebijik tu.. =)

12/09/2011 08:15:00 pm

kak ipar pun baru je ari ni balik dari serawak n sabah..kalau dia bawak kek lapis,sure mas tak makan.hihihi..(tak minat)hihih

12/10/2011 05:56:00 pm

aisya, mana kek lapis tuk miss purple :)

12/10/2011 06:58:00 pm

wah. buat sendiri mmg thumb up la. hehe

12/12/2011 02:36:00 am

@MaYa MustWany

susah nk jmpe org x minat kek lapis ni.. =)

12/12/2011 02:36:00 am

@Miss Purple Ungu

alaaa... dah habis la pulak..

12/12/2011 02:37:00 am

@Medulla :)

buat yg simple2 je.. yg complicated corak2 tu mmg kalau rajin je la.. =)

8/01/2012 04:52:00 pm

sedapnya tengok kek lapis , laparr pulakk!:)

8/01/2012 09:55:00 pm

@✉ ¥ana Fauzi ✉

nah sepotong.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...