20/12/2011

Fiksyen 302


Dah lama nak update pasal benda ni. Dari weekend lagi. Tapi busy dengan macam-macam benda plus tak sihat, baru hari ni sempat nak update.

Lepas pertandingan Jumaat lepas, Chipmunk pujuk En. Barney bawa Chipmunk ke pelancaran novel terbaru Ramlee Awang Murshid, Fiksyen 302 di One Utama.  Ini kali ketiga Chipmunk pergi pelancaran novel RAM ni, mula-mula dulu Rayyan Fantasi. Lepas tu Sutera Bidadari, siap beli yang hard cover lagi.




Belum start baca lagi sebab nak siapkan projek PPP dulu. Tengah bersabar dan tengah halang tangan daripada capai Fiksyen 302. Sabar, sabar.

p/s : Dengar-dengar sambungan novel Laksamana Sunan nanti adalah Sunan Musafir.

28 comments

12/20/2011 12:51:00 pm

wahh dpt jumpe ramlee .. bestnyee .. :)

12/20/2011 12:53:00 pm

wah, t citer la sikit pasal novel ni ye?

12/20/2011 02:36:00 pm

Tak pernah lagi baca novel2 macam ni.. :)

12/20/2011 08:48:00 pm

ramai kata buku2 dari penulis tu memang terbaik !
:)

12/20/2011 10:05:00 pm

RAM sgt baik kan? Hehehe.. Sign die very cool!

12/20/2011 10:07:00 pm

waaa.. dapt jmpe ramlee awang murshid eh ? best nya..

12/20/2011 10:26:00 pm

wahhhh untungla dapat sain autograph~

12/20/2011 10:34:00 pm

cover die,,cam seram je

12/20/2011 11:44:00 pm

anak kpah dah belikan yg fiksen 302 tu...tunggu dia balik dr KL lah ni...tapikan dah ada 6 buah buku RAM lagi yg kpah tak baca...Kalau ikutkan semua2 dah ada 16 bijik kot koleksi novel RAM ni...

12/21/2011 09:47:00 am

@fyza

kali ke3 jumpa beliau.. hehe

12/21/2011 09:47:00 am

@Cik Nurul

okey..
insyaAllah dah habis baca nnti sy buat review.. =)

12/21/2011 09:48:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

try la baca sis.. best jugak.. =)

12/21/2011 09:49:00 am

@Nelly The Strange

memang terbaik la! hehe

12/21/2011 09:50:00 am

@Liyana Zahim

hehe.. baik sgt.. =)

12/21/2011 09:50:00 am

@fafthin

hehe.. =)

12/21/2011 09:51:00 am

@iszieylyanziy

tak tau la isz, xbace lagi.. =)

12/21/2011 09:54:00 am

@kpah k-poh

minat RAM jugak ye kak pah?
same2.. hehe
dah ada 18 novel RAM ni, tengah carik Anugerah Pertama dan Igauan Maut lagi.. =)

12/21/2011 07:24:00 pm

@k e y r i

untung laaaaa chipmunk :)

12/21/2011 08:17:00 pm

dh lama x bc novel RAM ni
dulu2 slalu pinjam novel member hehehe :)

12/21/2011 11:25:00 pm

mintak saing ehhh..wanie lak kurang minat novel penulis laki..huhu

12/23/2011 12:38:00 pm

@Miss Purple Ungu

xsuke pinjam.. beli terus sbab nk kumpul koleksi novel RAM.. =)

12/23/2011 12:39:00 pm

@Wanie

lebih kurg je kite ni.. tp RAM ni mmg best la, sebab novel die slalu lain dr yg lain..

12/24/2011 11:20:00 am

wahhh bestnya..
memang suka novel2 dia ni..

1/05/2012 11:39:00 am

@MaYa MustWany

Novel RAM ni memang sume best2.. =)

Anonymous
4/22/2012 10:13:00 pm

Salam...saudari tau x bila pelancaran novel Sunan Musafir tu? tak sabarnye nak baca :)

4/23/2012 01:28:00 am

@Anonymous

sy pun xberapa pasti la.. dengar2 macam akhir bulan mei nanti.. =)

8/01/2012 04:48:00 pm

Chipmunk ni kaki novel laa . hahha

8/01/2012 10:09:00 pm

@✉ ¥ana Fauzi ✉

mesti.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...