18/12/2011

Habis dahhhhh


Baru sempat nak update blog. Dengan sibuk yang memanjang dan badan pun rasa tak sihat. Ni pun ada satu projek lagi tak disiapkan. Lari kejap dari semua kerja-kerja dan perkara-perkara yang mem'busy'kan. 

Dalam entry INI Chipmunk ada cakap pasal pertandingan tarian kan? Takda rezeki untuk menang tapi alhamdulillah menang Anugerah Khas Juri dan Anugerah Tatarias Terbaik. Memang kami dah buat yang terbaik, tapi apakan daya adat pertandingan ada yang menang dan ada yang kalah. Lagipun, sudah ada pemenang sebelum pertandingan dah biasa kami dengar. Kadang-kadang, perlu berfikir panjang untuk masuk satu-satu pertandingan tu, sebab ragu-ragu pertandingan tu bersih dan adil atau tak. Malas nak ulas panjang-panjang, semua tu just pendapat je. Entah betul entah tak tu, tak tahu lah.

Sokongan En. Barney adalah yang paling penting sekali.

Bersama koreografer dan JAKSA Kolej.

Ni dah habis pertandingan, lupa nak ubah setting. Gambar jadi macam ni la.

video

22 comments

12/18/2011 05:08:00 pm

x sangak aishah ade bakat menari..pewiit boleh jadi penari istana budaya.. :P

12/18/2011 06:54:00 pm

Bestnye tarian tu..lembut jer badan menari.. ;)

Apapun Tahniah menang Anugerah khas juri & Anugerah Tatarias..^^

12/18/2011 09:28:00 pm

cantik baju? buat ka.. mesti penat menari :)

12/18/2011 10:12:00 pm

wah berbakat la dear ni!!

12/18/2011 10:53:00 pm

Tahniah ye :)

12/18/2011 11:45:00 pm

wah, kite suke nari2 jgk! hobi je... hihi

12/19/2011 06:24:00 pm

ala menang jugak tu kan.. pape pun tahniah jugak.. dah buat yg terbaik kan.. ;)

mesti teror menari kn.. teringin nak bljar... hehe

12/19/2011 08:39:00 pm

aie..line tenet slow..lu xpat mek diat video ya..btw,kacak baju takorg ey..purple! :D slamat kembali ke dunia menari :p

12/20/2011 12:42:00 am

yg pnting penyertaan..
menang itu bonus

12/20/2011 10:51:00 am

@~Nana BamBam~

menari bese2 je.. xde la hebat mne pun.. huhu

12/20/2011 10:51:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

thanks sis.. =)

12/20/2011 10:52:00 am

@Onitsuka_hana

baju tu sewa.. memang penat pun.. hehe

12/20/2011 10:52:00 am

@Cik Azizah

bese2 je la sis.. =)

12/20/2011 10:52:00 am

@Akmal Khalidah

thanks.. =)

12/20/2011 10:53:00 am

@Cik Nurul

btul2.. sekadar hobi je boleh la.. =)

12/20/2011 10:53:00 am

@ieyza afieyna

thanks ye..
jom kite blaja same2.. byk lg yg x blaja ni.. =)

12/20/2011 10:54:00 am

@Syahirah Suhaili

xda nya balit agik.. tok la last.. =)

12/21/2011 07:26:00 pm

@iKhRam

btul tu :)

12/21/2011 11:26:00 pm

wow, terpegun tengok! hehe..takpela ade gak menang tu..

12/23/2011 12:42:00 pm

@Wanie

alamak.. malu plak..

8/01/2012 04:49:00 pm

Sakan bergambar yaa..hahah;

8/01/2012 10:04:00 pm

@✉ ¥ana Fauzi ✉

itu harus! hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...