14/12/2011

Tak lah wordless sangat pun


Dekat shoutbox ada yang tanya Chipmunk training apa. Sebenarnya Chipmunk sekarang training untuk satu pertandingan tarian yang akan berlangsung Jumaat ni. Ni pun last minute ganti orang, nasib baik cepat tangkap steps. Apa Cik Jane cakap, berkat tolong orang.


Air Penyejuk Badan Cap Kaki Tiga atau orang panggil Air Badak wajib ada. Lipton Ice Tea perisa Green Tea pun harus ada. Dan yang paling diperlukan dalam keadaan batuk-batuk ni Fisherman's Friend.

.
Dalam bulatan tu adalah kesan melecet. Dah steps pusing sana pusing sini memang haruslah kaki pun melecet. Dulu benda ni dah biasa. Tapi bila dah lama tinggalkan tarian lepas tu tiba-tiba join balik memang rasa azab la kaki tu.

p/s : wish me luck untuk jumaat ni. Dah lama tak naik pentas, rasa berdebar pulak.

26 comments

12/14/2011 11:00:00 am

apa tu yg kat kaki tu?apa yg terjadi?

12/14/2011 11:21:00 am

kaki sampai melecet ye..Good luck ye..semoga semuanye berjalan dgn lancar..

12/14/2011 11:34:00 am

bestnyer menari..boleh jaga stamina!

12/14/2011 11:35:00 am

goodluck:))do the best^_^

12/14/2011 11:38:00 am

alahai,,nanti hilang melecet tu p lari lagi taw XD

12/14/2011 12:04:00 pm

:) kyu kyu

12/14/2011 03:42:00 pm

good luck.
mas tak suka fisherman tuh..sedap ke?mas kalau batuk makan stpsil or halls yg wrna hitam..fuhh best! semoga cepat sembuh

12/14/2011 08:09:00 pm

cian die kene melecet plak kat tapak kaki..sapu ubat taww :)

gud luck :)

12/14/2011 10:50:00 pm

laa menari sampai melecet..huhu..kena pakai plaster..good luck ye..

12/15/2011 12:21:00 pm

fuyyooooooooooo!! tango ke ballet?! waaaa...

12/15/2011 01:10:00 pm

yes! jumpa sorg gik blogger sarawak kowh... heheh gud luck menari ya k.. boh lupak entri menari ya klak.. mun ada video lagik bes.. hahah (lebeyh2 la plak)

12/16/2011 03:40:00 pm

hai... mcm mana hari ni..? ok x?? hehe

12/18/2011 12:30:00 pm

@Cik FaRiZaM

tu lah namanya melecet.. =)

12/18/2011 12:30:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

thanks sis.. dh lepas dh pun.. =)

12/18/2011 12:31:00 pm

@Mila Ahmad

jaga stamina la sgt.. hehe

12/18/2011 12:32:00 pm

@nur adilah

thanks.. =)

12/18/2011 12:32:00 pm

@iszieylyanziy

haha.. dah nak hilang dah pun..

12/18/2011 12:33:00 pm

@Siti Nur Aisyah

=)

12/18/2011 12:33:00 pm

@MaYa MustWany

thanks.. =)
strepsil tak berkesan sgt.. tu yg ambik fisherman tu..

12/18/2011 12:34:00 pm

@~Nana BamBam~

letak plaster dah..
thnks ye.. =)

12/18/2011 12:35:00 pm

@Wanie

mmg letak plaster tp tak tahan la.. praktis sikit dh terbuka.. huhu

12/18/2011 12:36:00 pm

@LZ's Novel

dua2 pun bolehhhh.. hehe

12/18/2011 12:36:00 pm

@Lady Shana Sweet

makseh.. dah polah dah pun, siap dgn video gik ya.. =)

12/18/2011 12:37:00 pm

@ieyza afieyna

sorry, baru sempat nk buka blog ni.. dah lepas dah pun.. =)

8/01/2012 04:50:00 pm

Tarian ganas la katakan..bhahaha . *joke

8/01/2012 10:02:00 pm

@✉ ¥ana Fauzi ✉

itu lah.. nama je tarian asli siap pakai lagu datuk ct lg.. tp steps2, alahai.. haha.. bersilat je tak..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...