13/10/2011

Big Bad Wolf Book Sale!


Last weekend, dapat info daripada Syahir pasal Big Bad Wolf Book Sale ni. Memandangkan dah dekat sangat dengan tempat kitorang ni, jadi apa lagi memang takkan lepaskan peluang la. Bukan selalu pun benda-benda macam ni kan?

Jadi, petang tadi Chipmunk dan En. Barney plus Cik Elya dan Cik Yanie dengan excited-nya menggedikkan diri datang ke Big Bad Wolf ni. Cik Elya dan Cik Yanie memang dah tak tunggu-tunggu dah. Sepantas kilat dah ada kat depan. Masuk-masuk je jadi rambang mata. Tak tau nak cari buku apa. Nak start dari mana. Sebab terlampau besar dan banyak sangat buku sampaikan Chipmunk jadi speechless. Motionless pun ada jugak. Sebab tiba-tiba jadi macam tak tau nak buat apa. Yang Chipmunk tau macam nak beli je semua buku yang ada. Yang buat Chipmunk lagi tak keruan, bila novel yang selalu kat kedai-kedai buku kita tengok range harga dalam RM30-RM50 jadi RM8 je ok!

Chipmunk dah set dah dalam kepala, kalau jumpa novel Cecelia Ahern banyak-banyak. Tapi jumpa satu je dan Chipmunk berjaya memborong 4 novel dengan harga RM32 sahaja!

Siapa-siapa yang berdekatan dan tak pergi lagi boleh lah berkunjung ke Malaysia Agro Exposition Park, Serdang (Maeps) dari 7th sampai 16th october ni. Dekat area-area Mardi dan UPM je. Hospital Serdang tu pun dekat-dekat situ jugak.

Ni plastic bag. Bukti Chipmunk datang serbu.

Ini pulak bookmark yang diorang bagi. 

Ni yang sempat Chipmunk capai. 

Novel yang Cik Elya borong.

Noddy pun ada tau!

p/s : masa bayar tadi, orang depan memang borong gila la! Sampai RM500 kot!

18 comments

10/13/2011 07:58:00 am

ok ke? rasa nak pergi juga kat mArdi tu...

10/13/2011 08:30:00 am

wahh
pgi jugkk
hehe
sgt rumhh

10/13/2011 11:06:00 am

sapa beli buku noddy? haha..bez da jak eyh,kmk asal da sale besa2 gtok,bagey gla la kmk..haha..lu sa xmok balit..

10/13/2011 12:57:00 pm

pergh mahal

10/13/2011 01:17:00 pm

murah giler..bestnye klu ada sale kat sini..nk terjah sana jauh..huhu..^_^

10/13/2011 01:38:00 pm

arghhhh jelesnyeeee !!! nk pegi tp xtau jalan. hakhak.. takot sesat plak...

10/13/2011 03:37:00 pm

pergh...gle best!

10/13/2011 04:58:00 pm

wah.. best nye.. murah2 lak buku nye..
tapi x dpt pergi.. jauh.. T_T

10/14/2011 08:31:00 am

aisya smlm ak g la..total bookmark yg ak dpt 3..lain2 design..besttt

10/15/2011 04:11:00 am

@blogtilldrop

ok je.. besar giler dan byk novel2 kat c2.. sempat lg nak g.. sampai ahad nie.. 16 okt.. cepat2! hehe

10/15/2011 03:13:00 pm

@farah hanim

murah giler kan? hehe

10/15/2011 03:14:00 pm

@Syahirah Suhaili

kawan kmk beli utk adiknya. haha.. kmk sampe pegi 2 kali eh..

10/15/2011 03:14:00 pm

@cik wanie Lovela (CWL)

mahal? dah terlampau murah tu sis.. =)

10/15/2011 03:15:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

kan? sebab tu xnk ketinggalan.. nk pergi jugak.. =)

10/15/2011 03:16:00 pm

@C i k P i p i T e m b a m

senang je.. kalau masuk area upm akan ade tunjuk arah ke mardi. maeps tu betol2 sebelah mardi.

10/15/2011 03:16:00 pm

@tiefazatie

kan? terlampau murah la.. =)

10/15/2011 03:17:00 pm

@ieyza afieyna

hehe.. dh dpt peluang, mmg borong la jwbnye.. =)

10/15/2011 03:17:00 pm

@BezBuddy

wah, cmne boleh dpt sampai 3?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...