04/10/2011

Yeay! Dah sampai.


Ingat tak dalam entry INI, Chipmunk ada bagitau yang Chipmunk tengah cari novel 1st Cik Liyana Zahim tapi sampai sekarang tak jumpa-jumpa. Nak dipendekkan cerita kebetulan Cik Liyana ni ada jugak jual novel online. Nak tengok novel apa yang ada boleh lah ke belinoveliyanazahim.blogspot.com. Yang special beli novel direct dari beliau, kita boleh dapat signature beliau tapi yang ni hanya untuk novel-novel beliau sahaja. Selain tu, ada special discount jugak.

Semalam, novel Rindu Tercipta dah sampai. Dah start baca pun, tapi baru dalam 10% macam tu la. Tak sabar nak baca sampai habis. =)



p/s : Baca kat blog beliau, novel ketiga keluar next year. Ni yang tak sabar nak tunggu ni.

18 comments

10/04/2011 10:43:00 am

pminat novel ekk.ne msti jiwang ne hehe

10/04/2011 10:46:00 am

selamat membaca.

10/04/2011 11:18:00 am

bez ka novel nya? hehe..kmk lom pnah meli novel mlayu gk..haha..p nang special la rasa bla dpt signature nya kdirik.. :D

10/04/2011 01:34:00 pm

wah! best nye..... bpe harganye? nak usha novel on9 jugak lah nnt... =)

~ sayetaksukemasam.blogspot.com/

10/04/2011 01:51:00 pm

wah!untungnya!

10/04/2011 08:31:00 pm

tqvm pretty.. hapy readin ya.. n thanxshalot 4 tis entry also.. Love u.. Mmmmuaxx! :)

halamak macam best :)

10/05/2011 02:27:00 am

@EyA edamanhatiku

nk kte jiwang x plak, hati batu ade la.. hehe

10/05/2011 02:28:00 am

@rara pinkmafia

tenkiu =)

10/05/2011 02:28:00 am

@Syahirah Suhaili

kmk dh lama x beli novel inggeris.. novel melayu pun jarang juak

10/05/2011 02:30:00 am

@cindhadahniea

tengok novel la.. klau tebal mahal la ckit.. =)

10/05/2011 02:30:00 am

@tiefazatie

hehe.. =)

10/05/2011 02:31:00 am

@Liyana Zahim

wc.. =)

10/05/2011 02:31:00 am

@::ini belog saya . cinta hati saya::

mmg best pun.. =)

10/05/2011 03:58:00 am

wah.. best nye.. nak pinjam bole ? hehe..

suke gak bace novel..

10/05/2011 09:25:00 am

@ieyza afieyna

bleh saje.. hehe

10/05/2011 09:00:00 pm

dah beli ke? ala nana belom lagik..humm :(

10/06/2011 04:18:00 am

@~Nana 귀여운~

cepat beli.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...