25/10/2011

From Penang with ♥


Ingat tak Cik Syikin?
Kali ni nak cakap pasal Cik Syikin pulak. Kebetulan Cik Syikin ada trip ke Penang baru-baru ni. Bertolak pergi hari Jumaat dan bertolak balik hari ahad. Sampai-sampai tu biasalah, Chipmunk ni pantang nampak plastic bag dan yang sewaktu dengannya terus duduk dan selongkar. Nak tengok apa yang ada. Macam budak-budak sangat kan? Tapi memang macam tu lah, even orang tu baru balik dari pasar malam ke. Nasib baik lah mak balik dari market ikan tak tergerak nak selongkar plastic bag jugak.

Nak tengok Cik Syikin bawa apa dari Penang? Ada macam-macam sebenarnya tapi rajin untuk snap dua gambar je. Highlight disini adalah Biskut Tambun. Chipmunk pun tak tau benda apa la tu. Chipmunk pernah baca kat blog sis Tiefazatie pasal Biskut Tambun dari Penang ni. Comel dan rasa pun boleh tahan.

Yang ni packaging biskut tersebut. 

Yang dalam kotak rupa macam ni. 

Comel je kan. Tangan tu pun comel jugak kan? Eh.

Keychain skateboard dari Penang

p/s : Tunggu entri yang akan datang untuk jawapan teka teki INI.

22 comments

10/25/2011 07:36:00 am

Comel jer tgk biskut tambun tu.. ;)

10/25/2011 08:37:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

kan? hehe

10/25/2011 09:16:00 am

wah tetibe mcm nak cari biskut tambun ni gak huhu :)

10/25/2011 09:43:00 am

aik..namenye biskut tambun..macam tau je, wanie panggil kuih ape tah..lupe dah..hehe..g berjalan rupenye ye..

10/25/2011 11:39:00 am

mcm sedap je biskut tue? best x?
wahh keychain..suke kumpul ker? t jomlah dtg penang lagi:-)

10/25/2011 12:47:00 pm

asal banyak yg gi penang ni. jealousnye x_____x

10/25/2011 12:57:00 pm

wah...comel2..hee..malu ai..ada gak link ifa eh..tq dear..=)

so dh rasa la?sedap x?hehe

10/25/2011 02:05:00 pm

@nazirah

xtau la mne ade sis.. ni pun kwn yg bawakan..

10/25/2011 02:05:00 pm

@Wanie

xde g mne2 pun.. oleh2 dr org lain.. =)

10/25/2011 02:06:00 pm

@snf

x smpai pun lg penang.. ni sume kwn yg bawa dr penang.. =)

10/25/2011 02:07:00 pm

@Umie Artoqiemie

x pergi pun penang.. nk g jugak.. huhu

10/25/2011 02:08:00 pm

@tiefazatie

sebab teringat sis penah tulis entry psl ni.. tu yg link tu.. =)

bleh la thn.. tp time batuk2 ni mcm x sesuai plak mkn.. huhu

10/25/2011 02:33:00 pm

haha.best dan sedap ke biskut tu? rasa apa?

10/25/2011 08:40:00 pm

pergi mana2 mesti barang wajib-keychain.he2

10/26/2011 12:49:00 am

cutenya kuih... nk mkan pun syg.

10/26/2011 01:08:00 am

aisya..knak tak2 umie kaka smenanjong? haha
btw,biskut tambun? xpnah denga..cam nyaman jak upa nya..da berinti ka? teliyo~

10/26/2011 07:28:00 am

@fiezah91

bleh tahan la.. tp tgh batuk, jd x best plak nk mkn..

10/26/2011 07:29:00 am

@MaYa MustWany

hehe.. tau xpe

10/26/2011 07:29:00 am

@Dalila Hamid

tu la kak.. comel sgt.. nk tgk je klau bleh.. pegang pun xnk.. =)

10/26/2011 07:35:00 am

@Syahirah Suhaili

kenak? boh madah nya org swak juak.. haha!

ada intinya, kacang kah apa..

10/26/2011 07:16:00 pm

haha..nya org srawak juak..haha..dah tauk nya org srawak nak..tek da diat tak2 da kaka srawak da..lelah speaking smenanjong :P

10/26/2011 11:51:00 pm

@Syahirah Suhaili

haha.. bena ya.. nasib bait taip ajak tek.. mun nang klaka bena2 lucu jak rupa..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...