20/10/2011

Spontaneous Thursday


Laughter is the best medicine, but if you laugh for no reason, you need medicine.

20 comments

10/20/2011 12:12:00 pm

hee.. jgn gelak lebih2 sudah.. huhu

10/20/2011 12:18:00 pm

~saya suka ketawa..hehe :)
jom ketawa!!

10/20/2011 12:49:00 pm

hehe..betul2..
kalau ketawa tanpa sebab mmg ada something wrong tu.. :D

10/20/2011 04:02:00 pm

ketawakan orang tak tentu pasal juga adalah cari penyakit :)

10/20/2011 05:28:00 pm

Hihihi. Nice entry.

10/20/2011 07:34:00 pm

hehe..sy lak perlukan ubat untuk ketawa..ade tak?

10/20/2011 07:48:00 pm

betul :) ketawa elok untuk kesihatan juge :)

10/20/2011 09:37:00 pm

hehee.. funny la pict kat atas ni.. btw, tq ye wish birthday kat saya :)

10/21/2011 10:39:00 am

@ieyza afieyna

tau xpe.. tak pasal2 org ckp sakit mental plak.. haha

10/21/2011 10:40:00 am

@Blueice Butterfly

jangan.. sy klau dah start payah nk berhenti.. hehe

10/21/2011 10:41:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

tbe2 rase mcm seram plak.. haha

10/21/2011 10:41:00 am

@sis92

betul2. mmg nk jadi mcm mata panda la mcm tu.. hehe

10/21/2011 10:42:00 am

@kakchik@ella

thanks dear.. =)

10/21/2011 10:43:00 am

@Wanie

g jmpe doctor tp suruh die buat mcm gmbr di atas.. hehe

10/21/2011 10:44:00 am

@~Nana 귀여운~

btol2.. awet muda jgak.. =)

10/21/2011 10:45:00 am

@Pretty Weird

same2.. =)

10/21/2011 01:31:00 pm

jgn asyik gelak sampai lupa nak wat kerja dh la hehehe ;)

10/21/2011 07:43:00 pm

hehehe..setuju! setuju! setuju..gelak kena ada sebab but x perlu sebab kot..

10/23/2011 02:11:00 am

@Miss Purple Ungu

haha! tau xpe.. =)

10/23/2011 02:12:00 am

@lagenda

kdg2 mcm xperlu je.. asal hati senang.. kan? hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...