05/11/2012

First GA bY TirahZairi

Ada satu lagi GA simple yang Chipmunk nak join. Lagipun dulu Chipmunk pernah komen, kalau GA senang insyaAllah Chipmunk join. Malas nak berleter panjang. Straight to the point saje.

Syarat-syarat senang saje, (copy paste dari blog tuan tanah)

1 - Buat entry bertajuk "First GA bY TirahZairi".
2 - Letakkan slogan "Bukan.Retis.Fofularmengikut kreativiti sendiri..biasa2 pon diterima (tak   paksa).
3 - Slogan tadi mestilah dibacklinkkan ke entry GA ini.
4 - Tag blogger lain paling banyak 1 pon jadilah...nak tag lebih dipersilakan.
5 - Letakkan link entry anda pada komen entry ini.
6 - Terbuka kepada semua blogger.
Disebabkan Cik Tirah kata dalam syarat no 2, slogan tu letak lah macam mana pun ikut kreativiti masing-masing, jadi dengan ini saya dengan bangganya mempersembahkan hasil tangan yang tak seberapa ni khas buat Cik Tirah.

peringatan : Ini bukan banner GA tau. Tapi salah satu syarat. Boleh rujuk syarat nombor 2.

Kalau nak ambik buat banner pun tak kisah lah, kalau nak code tu bagitau je. Dengan rela hati nak memberi. Jadi bagi siapa-siapa nak join jugak GA Cik Tirah boleh lah klik banner kat atas. Tak pun gambar di bawah ini..


Chipmunk nak tag :

Tarikh Tutup : 10 November 2012 (mungkin dilanjutkan atas budi bicara penganjur)

p/s : orang terlebih rajin nak lari dari assignment memang itu lah hasilnya

25 comments

11/05/2012 02:44:00 am

Goodluck! Hoho...

11/05/2012 08:55:00 am

Good Luck Aisya..^^

11/05/2012 09:08:00 am

@Ku Syida

tq.. =)

11/05/2012 09:08:00 am

@LiLy @ MaMaQiStInA

thanks kak lily. =)

11/05/2012 10:22:00 am

thank you adik manis..ada masa nanti sis join :)

tapi sis tak kreatif..tak reti nak buat syarat no 2 tu...hukkk

p/s Good luck yer dear :)

11/05/2012 11:21:00 am

gud luck aisya... =)

11/05/2012 01:18:00 pm

@puteri kasih

syarat no 2 tu tak kesah la nak buat mcm mane pun sis.. hehe..

tq.. =)

11/05/2012 01:21:00 pm

@miz ruha

thanks! =)

11/05/2012 01:39:00 pm

nice..kreatip..huhu

semoga berjaya...doakan nana juga ye :)

11/05/2012 02:09:00 pm

@♥ Nana BamBam ♥

thanks dear.. gudluck jugak ye.. =)

11/05/2012 05:08:00 pm

bukan retis fofular kelip2x la..hihihi..all the best Dear! ^__^

11/05/2012 08:15:00 pm

@ayut

haha.. kelip2?
thanks! jom la join sekali.. hehe

11/05/2012 10:08:00 pm

wahhh cik aisya rajinnyer dier wat banner tu..cumill...
ngee..cik tirah wat GA? nak g terjah sat..hooooo ^o^

11/05/2012 10:53:00 pm

@Cik Yaya

jom la join sekali cik yaya.. hehe

11/06/2012 08:24:00 pm

nnt check senarai peserta...tkt ada silap...hihi...thanks sbb join

11/06/2012 11:32:00 pm

Gudluck awk :)

11/07/2012 01:44:00 am

Jemput join ^^
http://faralalalala.blogspot.com/2012/11/year-end-giveaway-2012.html

11/07/2012 08:38:00 am

@tirahzairi

dah sudah.. hehe

11/07/2012 08:38:00 am

@Miss Honeys Hasdi

tq.. =)

11/07/2012 08:39:00 am

@XxFaraizatii2NdxX

insyaAllah, thanks invite.. =)

11/10/2012 11:48:00 pm

salam perkenalan..
husna dari segmen yg sama..saja jenjalan sini..=)

singgah balik jom..
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-first-ga-by-tirahzairi.html

11/11/2012 09:43:00 am

@fatin amalina husna

ok.. hehe

11/11/2012 10:16:00 pm

ha tudia siap buat ala2 macam banner :) Good luck aisya!

Aida pun join jugak GA nie :
http://www.diarisifroggie.com/2012/11/first-ga-by-tirah-zairi.html

11/12/2012 10:00:00 am

@Aida Omar

tu time rajin.. mmg gitu.. hehe..
gudluck ye.. =)

12/04/2012 11:46:00 am

singgah sini.. kite joined jugak... tak menang tapi nak BW juga..

Salam perkenalan =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...