27/11/2012

Sleeping Beauty Moden

Nak confess something, sebenarnya semalam Chipmunk tak sempat langsung nak blogwalking. Pukul 10 pagi tu ada exam dan Chipmunk tak tido langsung pun sebab tak boleh tido punya pasal plus tak habis study lagi. Ada juga terlelap kejap-kejap tapi otak masih lagi fikir tentang exam. Last-last tak berani nak tido.

Habis exam tu terus pergi makan. Perut ni merengek pulak nak makan something yang lain dari hari yang lain. Nanti Chipmunk story-story kat mana ye. Balik dari makan tu, dalam kereta mata Chipmunk dah lain macam. Tak boleh nak buka. Memang sampai bilik tu terus landing atas katil dalam pukul 2 macam tu lah.

Bangun-bangun tu Chipmunk tengok jam laptop, 7.43. Chipmunk okay lagi. Lepas tu Chipmunk fikir-fikir "eh, kalau pukul 7.43 mesti dah gelap tapi kenapa ni terang semacam". Tengok balik jam laptop. 7.43 am!!!! OMG, seriously Chipmunk tido dari pukul 2 petang sampai 7.43 pagi???? Rasanya pukul 5 petang tu Chipmunk ada terjaga. Tapi macam samar-samar pulak ingatannya. Mamai lah tu. 

Bukan minum sekaligus tau. Ni yang buat Chipmunk boleh bertahan tak tido langsung tu.

Chipmunk selalu ambik livita je, redbull ni la first time try. En. Barney cakap redbull lagi kuat effect dia. Tapi Chipmunk rasa livita lagi berkesan untuk Chipmunk. 

p/s : Bangun-bangun terus siap pergi kelas. Nasib baik lah sekarang tengah cuti. Kalau tak, bukan terlajak solat zohor je, siap terlajak sampai solat subuh lagi.

26 comments

11/27/2012 09:28:00 am

2 ptg - 730 pagi??? wahhhhhhh....17 jam setengah -_-" mimpi apa panjang cenggitu...haha...anyway jangan amalkan sangat minum dua tuh, nanti bergantung pulak. Time saya dulu, nescafe 3 in 1 tuh....telan sehari 5-6 gelas...haha

11/27/2012 09:36:00 am

saya suka red bull. tp still tido jgk even minum 1 botol. heheh

11/27/2012 10:10:00 am

sleeping beauty ye... nasib baik cuti...
tak pernah minum livita or redbull...

11/27/2012 10:24:00 am

amboi kemain lama dia tido..hehe

11/27/2012 11:42:00 am

hahahaha mak oi, ni betul2 pengsan nih haa lama betul tidurnya ! haha kuat sgt study tu, otak pon penat, hihi xpe2, boleh lah recharge badan kan :p
hoho dua2 air sy minum, tp xsuke sbb xsdap.. :p

11/27/2012 12:41:00 pm

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

11/27/2012 12:41:00 pm

@Crack

takde mimpi ape pun. penat fikir kot.. huhu.. nescafe buat lg ngantok ada lah.. huhu

11/27/2012 12:42:00 pm

@licha liza

haha.. sy lepas minum dua botol ni pun dh ngantok mcm ape.. huhu

11/27/2012 12:43:00 pm

@miz ruha

tau takpe kak ruha.. huhu.. penah minum berapa kali je.. ni pun sbab emergency.. huhu

11/27/2012 12:44:00 pm

@puteri kasih

tau takpe sis.. sy pun tkejut.. haha

11/27/2012 12:44:00 pm

@lynndAmya

itu la pasal.. huhu.. punah segala plan. huhu

11/27/2012 03:17:00 pm

fuyooo.. lamanya aisya tido. huhu.. betul2 cover tido ni. 17 jam kan. huhu..

11/27/2012 03:56:00 pm

pernah jugak tido camtu masa student dulu..konon qada' tido coz tak tido 3 hari 3 malam...last2 demam..huhu

11/27/2012 04:11:00 pm

mee suka red bull :P

11/27/2012 07:35:00 pm

boleh try redbull gn livita malam ni!!esok ada paper!!huwaaaTT__TT

11/27/2012 09:54:00 pm

mak ai.. lama giler tidoo.. nasib bangun nak ke kelas.. kalau terlajak ponteng kelas la gamaknya..hehe

11/28/2012 08:52:00 am

@Chic Na

tak takpe cikna.. huhu

11/28/2012 08:53:00 am

@Dikbi Kamaruddin

sy ni pun ade rse pening2 lg.. huhu.

11/28/2012 08:54:00 am

@-meeSUPERGIRL-

knape? hehe

11/28/2012 08:54:00 am

@miss fluffy

minum satu dh la.. haha.. sy ni menggedik je nk try. =)

11/28/2012 08:55:00 am

@azizah :)

tau takpe kak jijah.. dh la kelas tu masuk2 je trus kuiz.. dh la kpale ni pening2 lg.. huhu

11/28/2012 08:55:00 am

@PRINCESS FARISHA

thnks invite ye.. =)

11/28/2012 10:07:00 am

itulah student..hihihi..ckup2x kan rehat ea... :)

11/29/2012 08:54:00 pm

@ayut

hehe.. baik cik ayut! hehe

7/16/2013 01:37:00 pm

kalau minum tu, jangan lupa kena minum air masak banyak2 tau

7/17/2013 09:48:00 am

@.::: Princess MOMOY :::.

masalahnya sy ni jenis yang berat sikit kalau bab minum air ni.. haish.. huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...