12/11/2012

Mood Swing

warning : ini mungkin disebabkan oleh tekanan kerja yang melambak. Stressnyaaaa~~~

Tiba-tiba petang tadi rasa kuat sangat nak makan cucur udang.
Tapi disebabkan kita ni alergik udang, maka orang tu belikan lah pisang goreng sebagai pengganti. 
Tak tau lah kenapa terasa hati pulak. 
Jarang minta mungkin.
*mengunyah dengan linangan air mata*


Keras, sakit gigi mengunyah. Tapi alhamdulillah, rezeki jugak tu.

p/s : Last makan cucur udang, setahun atau dua tahun yang lepas mungkin?
Kalau mak dekat, dah minta mak buatkan cucur udang. Rasa secubit pun jadi lah. *rindu mak!*
 

28 comments

11/12/2012 08:39:00 pm

Err, napa nii? Sampai berlinang2 air mata...

11/12/2012 08:45:00 pm

ala ciannya teringin nk mkn cucur udang ye..*tetiba lapar-,-

11/12/2012 08:46:00 pm

pisang goreng pebret tirah...huhu...nk gak

11/12/2012 08:54:00 pm

x pa2..nnt dpt la mkn cucur udang dr air tgn mak..huhu ^^

11/12/2012 08:56:00 pm

sabar je aisya..esok cuti kan? hehe

11/12/2012 09:18:00 pm

kesian kat aisya makan goreng pisang keras....

11/12/2012 09:58:00 pm

alololo ok la tu mkn pisng goreng...cm sedap je tu..hehe

11/12/2012 10:19:00 pm

laa kenapa ni? takmo sedih2. nnti mak kat rumah lg risau. hope esok mood dah ok balik. senyum.. :)

11/12/2012 11:12:00 pm

Lama jugak tuu tak makan cucur udang.. :O

11/13/2012 01:23:00 am

alahai ciannya :(
kita pun rindu cucur udang mak kite
:(

11/13/2012 04:14:00 am

meh chemay tolong masak kan cucur udang tuuu.
:')

11/13/2012 09:30:00 am

@Ku Syida

biasalah mood swing ni.. hehe

11/13/2012 09:30:00 am

@miss fluffy

sedapnye cucur udanggg... *lapar jugak* T_T

11/13/2012 09:30:00 am

@tirahzairi

ambik lah, ambik lah.. hehe

11/13/2012 09:31:00 am

@cikumi_armena

tunggu tahun depan lah jawabnye tu.. hehe

11/13/2012 09:31:00 am

@♥ Nana BamBam ♥

memang tgh bercuti seminggu untuk mid semester break pun skrg ni.. hehe

11/13/2012 09:32:00 am

@miz ruha

tu lah.. huhu.. dah la kempunan cucur udang.. pisang goreng keras pulak tu.. takpe la, syukur ade jugak makanan ye.. =')

11/13/2012 09:32:00 am

@Cik Yaya

tp keras.. huhu

11/13/2012 09:33:00 am

@Chic Na

baik cikna!! hehe

11/13/2012 09:33:00 am

@Eiqa Almond

tu la pasal.. sebab tu la teringin kot..

11/13/2012 09:34:00 am

@miss chillax

tu la.. huhu.. tiba2 teringin pulak.. T_T

11/13/2012 09:34:00 am

@chemay

yeay! jgn lupe poskan ke sini ye.. hehe

11/13/2012 10:57:00 am

oloh sian adik sis ni

11/13/2012 04:29:00 pm

wahhh..lama xmkn cucur udang ni teringin pulak ^_^

11/13/2012 11:41:00 pm

alahai siannya aisya.. sebenarnya pikiran benda lain tu..tu yg terasa hati tu bila kemahuan tak di tepati...hehe

11/14/2012 09:01:00 am

@puteri kasih

nk minta sis buatkan lah.. boleh2?
*kelip2 mata mcm Puss In Boots*
=P

11/14/2012 09:01:00 am

@shidaR

itu la pasal.. bila dah lama tak makan tu.. huhu

11/14/2012 09:01:00 am

@azizah :)

agaknya lah kak jijah.. huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...