27/03/2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Ingat nak buat entri Wordless tadi tapi terlupa pulak ramai yang tag untuk GA yang satu ini. Malas nak panjangkan cerita. Straight to the point je lah. 


GA ini telah ditaja oleh penaja-penaja berikut.

36 comments

3/27/2013 09:57:00 am

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

3/27/2013 09:58:00 am

singgah dr segmen yg sama..:)

3/27/2013 10:04:00 am

Gud luck yer :) I'm one of the sponsors. hehe

3/27/2013 01:35:00 pm

good luck chipmunk! :D

3/27/2013 02:20:00 pm

aik..sis kena tag eh..hehe. nanti akan dijoin :)

sebenarnya nak sampaikan pesan ni..aisya juga telah ditag di sini..hehe

http://puterikasih1.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

3/27/2013 04:02:00 pm

good luck..^^

3/27/2013 05:44:00 pm

hihi gudluck aisya!

3/27/2013 08:41:00 pm

@adzairdawati makdara

sama2.. =)

3/27/2013 08:41:00 pm

@Normi Nieza

goodluck ye.. =)

3/27/2013 08:41:00 pm

gudluck dik... moga ada rezeki kita yer..

3/27/2013 08:42:00 pm

@Mohd Ridzwan Abdullah

tq..
nampak2, yg terakhir.. =)

3/27/2013 08:42:00 pm

@Hanida Moss

thanks miss tasha shilla.. =P

3/27/2013 08:42:00 pm

@puteri kasih

hehe.. kira exchange la ni ye.. hehehe

3/27/2013 08:43:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

thnks kak lily.. =)

3/27/2013 08:43:00 pm

@haz

tq, good luck jugak ye.. =)

3/27/2013 09:40:00 pm

ha ah..boleh dikira sebagai exchange tag..haha

3/28/2013 02:43:00 am

gudluck dear :)

3/28/2013 08:26:00 pm

Datang dari segmen yang sama....

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

3/28/2013 08:50:00 pm

salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
btw, alredy follow u...

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

3/28/2013 10:16:00 pm

kak ruha datang cek entri yang ditag...
insyaAllah, akan join juga...

gud luck aisya... ^_^

3/29/2013 06:46:00 am

salam..

wahh lau dapat 'anugrah' tu glamer la..hehe..;p gud luck cik aisya..

3/29/2013 02:31:00 pm

@puteri kasih

pun boleh la sis.. hehe

3/29/2013 02:32:00 pm

@Shida Radzuan

tq.. hehe

3/29/2013 02:34:00 pm

@Kasih Lestari

dah terjah.. =)

3/29/2013 02:34:00 pm

@Seneorita Baharin

good luck jugak ye.. =)

3/29/2013 02:35:00 pm

@miz ruha

hehe.. tq

3/29/2013 02:35:00 pm

@Cik Yaya

tau takpe.. hehe
tq

3/29/2013 02:36:00 pm

@azizah :)

amin.. hehe

3/30/2013 01:47:00 pm

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

3/31/2013 11:52:00 pm

@AyueJean AJ

thnks.. =)

4/03/2013 01:22:00 pm

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

4/06/2013 01:54:00 pm

Hai chipmunks lama sungguh aida tak datang sini. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

4/06/2013 08:07:00 pm

@wana wazm

thanks.. =)

4/06/2013 08:08:00 pm

@Diari Si Froggie

kite pun dah lama la tak jenguk blog ade katak comel ni.. hehe

4/12/2013 05:27:00 am

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini..! ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com

4/15/2013 10:47:00 pm

@deno

tq.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...