09/01/2015

Hadiah dari Novelis Laila Kamilia

Penghujung November lepas, Iolls ada join satu contest review novel karya novelis Laila Kamilia (rujuk entri INI). Dan alhamdulillah, sangkut jugak hadiah saguhati. Actually masa join tu tak tahu lah hadiah apa yang ditawarkan. I ni main terjah join gitu aje plus dah dijemput kan. 

Disebabkan Iolls hujung tahun lepas busy membusykan diri dengan kenduri sana sini dan awal tahun ini pulak busy dengan report itu ini, banyak pulak email tak terbalas. Bersalah pun ada jugak sebab kotnya tertunggu-tunggu email Iolls. Eh, tetiba cakap pasal email pulak. Ha iye lah, nak hantar hadiah kat Iolls tanya details itu ini tapi I pulak tak menyempat nak membalas. Jangan kata email personal, email office pun caca-marba tak terkejar nak reply. 

Sepatutnya nak tunjuk hadiah, tapi tertunjuk Iolls ni busy woman pulak. Anyway, tadi tengahari selepas melegakan kepala merehatkan minda alkisahnya report annually, monthly, quarterly dan macam-macam -LY lagi semua dah settle, kakak receptionist bagi satu parcel. Memandangkan I ni bukan kaki shopping online so dah agak dah dari siapa. 


Hadiah dari Novelis Laila Kamilia sebab menang hadiah saguhati dalam Contest Novel C1NT4 Top Secret tempoh hari. Thank you!


Pouch exclusive Harrods katanya. Alhamdulillah. Terima kasih sekali lagi buat Novelis Laila Kamilia. Bukan main jauh lagi import hadiah kan. 


Rasanya macam nak baca lagi je novel Cinta Top Secret tu tapi sayang dah hantar balik Sarawak pulak. Oh, reports dah settle so dah ada masa untuk membaca. Yippeee!

p/s : Cepat lah weekend. Minggu ini minggu pecah otak pecah kepala. Sobs

14 comments

1/09/2015 09:09:00 am

amboiii! tak nak kalah..Harrods teruihhhhh

1/09/2015 09:09:00 am

fuiyooo harrods mari hehehe
tahniah tahniah..

1/09/2015 09:28:00 am

Harrods uollss ! Tahniah Aisya. :D

1/09/2015 09:31:00 am

hadiah yang bes :)

1/09/2015 09:52:00 am

seronoknyaa dapat hadiah :D

1/09/2015 10:54:00 am

yay! Bestnya hihi.
Happy reading kak aisya omey! And jgn pecah kan kepala ok ily!

1/09/2015 01:12:00 pm

best ar bila menang hadiah kan...

1/09/2015 05:13:00 pm

tahniah..cantik nya pouch tu..

1/09/2015 08:26:00 pm

tahniah.. bukan senang tu nak menang wlupun saguhati

dah masuk hari ke 9 tahun baru.
selamat tahun baru 2015 :D

1/09/2015 10:21:00 pm

as'salam..

owh ingt lgi psl ni..Alhamdulillah..sngkut juga ye even sghti..ok la dri xde..hehe rezki kan ^_^ thniah

1/09/2015 10:50:00 pm

waaaa...best nye dapat hadiah hehehe

1/10/2015 08:59:00 am

cantiknya pouch..! tahiah kak..tersangkut sagu hati pun berbaloi..dah kena bersaing kan.. ada juga rezeki..hehehe

1/11/2015 03:45:00 pm

tahniah...

1/11/2015 03:51:00 pm

Salam. Hee tahniahnya.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...