08/01/2015

Spontaneous Thursday : Tak nampak tengah busy ni??

Tatkala diri dilanda kesibukan, 
masa itu juga diajaknya kita menyembang,
Kononnya bosan.
Oh rasa hangin je satu badan. 
Kadang rasa macam nak lempang,
haish semua itu dugaan menguji kesabaran.

sumber : google

p/s : apa pasal balik-balik unable to connect ni? Nasib baik guna smartphone boleh buat hotspot. Ayam golek sungguh lah! Bayar kot, bukan barang free. #*&@!

7 comments

1/08/2015 07:41:00 pm

sabar dik sabar ... heheheee

1/08/2015 08:29:00 pm

dia saje tuu nak bergurauu sebab tu unable to connect. hahaha :P

1/08/2015 10:36:00 pm

As'salam...

sape yg ajk nyembang tu..hehe
tgh xde kje la tu..pe kte cik aisya bg dia skit kje cik aisya tu..haaa pastu same2 la leh nyembang..hehe

1/09/2015 02:00:00 am

kikiki sabar ye kak aisya chumil

1/09/2015 10:00:00 am

Kita nampakkkk betapa busynyaaa dia. Eh. :D

1/10/2015 09:09:00 am

bertabahlah kak..heheh..
p.s/sya tak suka jga time sibuk buat kerja ada org bercakap.., fokus sangat..

1/12/2015 12:32:00 pm

tazkirah aje yang ajak nyembang tu.. kalo tak ada kerja n tak bizi tak apalah jugak..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...