28/08/2014

Kemaruk Selfie versi Haiwan

Rasanya baru semalam I terbaca artikel seorang remaja yang ber'selfie' di puncak pencakar langit setinggi 345 meter di Hongkong (rujuk entri INI). Gigih sungguh. Sanggup membahayakan nyawa sendiri gara-gara kemaruk nak ber'selfie' kan. Itu belum lagi selfie sebelum ajal. Boleh baca entri Blogger Azlan Strider, 10 Selfie Sebelum Maut.

Balik-balik baca artikel atau entri tentang manusia ber'selfie' ni, boleh pulak malam tadi I terbaca tentang haiwan ber'selfie'. Memang gelak sakan lah bila tengok gambar-gambar ni. 







Gambar yang last tu macho tak? Tapi yang paling I suka gambar panda yang duduk bersimpuh dalam lift, angkat phone and snap. Comel sungguh!

p/s : Sila utamakan keselamatan anda kalau nak berselfie. Tak perlu lah nak jadi attention seeker sangat.

sumber : INI

10 comments

8/28/2014 08:26:00 am

Hahaha... pndai je dia

8/28/2014 11:23:00 am

Haha XD

8/28/2014 12:23:00 pm

comel..hahaha

8/28/2014 05:28:00 pm

hehehe hana suka selfie. macam mana nie. arghh huhu

8/29/2014 12:30:00 am

alololo nak jugak tuu..nsib baik comei..hAHa ;p

8/29/2014 03:19:00 pm

Comey sungguh... suka pic yang ke3... dpn cermin tu... :)

8/29/2014 06:28:00 pm

hahaha gambar lastt tuu paling kelaka. hahaha

8/29/2014 07:27:00 pm

uh! kelakar pun ada.. tapi terlebih selfie pun tak elok.. rimas..

8/31/2014 10:18:00 pm

mcm kelakar pun ada. hehehe...

9/01/2014 01:04:00 pm

hahahaa.. macam jak olahannn eyhh :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...