14/09/2012

GiveAway : Saya Mau Novel dari Onenie

First of all, thanks Cik Lily sebab tag and thanks jugak buat tuan punya blog yang ada menjemput untuk join satu giveaway ni.


Nak join jugak? Klik je gambar novel a.k.a banner di atas ataupun klik je SINI.

Nak baca sinopsis novel tersebut ataupun nak tengok syarat-syarat yang dikenakan klik je la banner tu. Macam biasa lah ada beberapa syarat, tapi syarat simple-simple je. 1-2 minit dah settle. Dan hadiah pulak, mengikut bilangan peserta yang join. Lagi ramai lagi banyak lah hadiahnya. Nak tau lebih lanjut, klik banner di atas ataupun klik SINI ye.

Kali ni Chipmunk nak tag....


Tarikh Tutup : 21 September 2012

43 comments

9/14/2012 10:44:00 pm

novel....gud luck ye...:)

9/14/2012 10:45:00 pm

waa..
kita pun join juga..
gud luck both of us.. ^_^

9/14/2012 10:52:00 pm

wahh terima kasih tag kmk .. kelak lapang2 kmk join. 21 sept agik lama,rehat2 lok hehe :P

9/14/2012 10:56:00 pm

@Aishah Jahirah

tq.. =)

9/14/2012 10:56:00 pm

@miz ruha

tq.. gudluck jugak ye.. =)

9/14/2012 10:57:00 pm

@Michelle Hopell

sama2.. hehe.. xpa, gik ada seminggu gik ya.. =)

9/14/2012 11:30:00 pm

gudluck dear :)

9/15/2012 12:05:00 am

@shidaR

tq.. =)

9/15/2012 12:42:00 am

good luck yee.. =) thanks tag haz.. tp haz x mint bce novel cintan cintun ni.. srry.. hikhuk.. >.<

9/15/2012 12:52:00 am

@haz

hehe.. xpe, mane la tau klau nk join saje2, utk meramaikan lg.. menang tu blkg kire.. hehe..

9/15/2012 02:48:00 am

Gd luck! ;D
semoga dapat novel tu..

9/15/2012 08:09:00 am

@Everything's Everythings

thanks! =)

9/15/2012 08:59:00 am

wah , gudluckk yee :)

9/15/2012 11:43:00 am

Goodluck! Hee

9/15/2012 11:48:00 am

@teha

thanks! =)

9/15/2012 11:48:00 am

@Sally Yatiey

makseh.. hehe

9/15/2012 12:02:00 pm

wah hadiah novel! best ni..gudluck yer yang!

9/15/2012 12:16:00 pm

@azizah :)

thanks kak jijah.. jom la join sekali kak.. hehe

9/15/2012 12:18:00 pm

thanks join my giveaway...
semoga rezeki dipihak anda.. :)

i follow u.. :)

9/15/2012 12:46:00 pm

@OnE_nIeZuKa

thanks invite.. =)

9/15/2012 02:37:00 pm

good luck^^

9/15/2012 03:25:00 pm

buat la giveaway novel RAM (sunan musafir) bru sya join.. haha :D

p/s: blom ader dlam koleksi, tgah kumpul duit dari segenap ruang...

9/15/2012 03:30:00 pm

@Farina Hunny

thanks. =)

9/15/2012 03:32:00 pm

@HaiZuL RaDZi

Novel RAM sume dah ade. kalau ade GA pun bagi peluang pada org yg nak memiliki novel tersebut. Kalau nak buat GA Sunan Musafir tak mampu la lagi. InsyaAllah kalau ade rezeki lebih teringin jugak.. =)

9/15/2012 03:42:00 pm

ganbatee kak hehehe.

9/15/2012 04:58:00 pm

thanks tag sis yer...nanti sis join :)

9/15/2012 04:59:00 pm

opss lupa nak wish good luch untuk GA ni :)

9/15/2012 05:37:00 pm

gud luck eh aisya..
sy pun dh join.. ^_^

9/15/2012 05:41:00 pm

wah..kalo untuk kaki novel cam cik aisya ni bole la join..hehe..untung2 dpt novel tu..kan cik aisya..
gud luck! ^^

9/15/2012 05:43:00 pm

@Detective Fiqa

thanks fiqa.. =)

9/15/2012 05:43:00 pm

@puteri kasih

join jgn tak join sis.. hehe.. thanks.. =)

9/15/2012 05:45:00 pm

@Nisa Greennnpanda

tq.. gudluck utk cik nisa jugak.. =)

9/15/2012 06:31:00 pm

@Cik Yaya

rasanya kalau xminat pun jugak kot. saje nk meriahkan lg.. hehe

9/15/2012 10:11:00 pm

Novel?
mesti best ni :))

9/15/2012 11:25:00 pm

@cik nAdyYa ツ

jom la join sekali.. hehe

9/16/2012 12:27:00 am

all da best dear :)

9/16/2012 08:06:00 am

Good Lcuk ye..^^

9/16/2012 08:59:00 am

@tirahzairi

thanks tirah.. =)

9/16/2012 09:00:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

tq.. =)

9/16/2012 12:29:00 pm

hehe..yup2..
lagi rmai join lg bgus..kan
support blogger ^_^

9/16/2012 11:22:00 pm

@Cik Yaya

kan.. hehe..bukan susah mane pun.. lain la kalau yg sponsor berdozen tu.. hehe

9/30/2012 08:06:00 pm

dapat tak?

10/01/2012 12:33:00 am

@TiranaAduka

takde rezeki pulak.. tp takpe la, asalkan join.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...