08/09/2012

Terbang.. Terbang pergi mana?

Alhamdulillah, selamat sampai di bumi UKM dengan selamat. Malam semalam flight pukul 10.40 malam, sampai-sampai LCCT pukul 12.45 tengah malam. Thanks En. Barney, susah-susah je ambik kita kat airport dengan perut yang lapar. Ke alasan nak makan sama-sama ni? Hehe

 Semalam perasan pakai kapal terbang Air Asia yang tertulis Semangat Harimau Muda, kalau tak pun Semangat Harimau Malaya. Nampak macam warna biru malam semalam. Malam jadi tak perasan sangat. (Sumber gambar : google)

Around pukul 3 pagi kot sampai Gombak, then singgah McD sebab masing-masing kelaparan. Habis makan kemudian terus balik rumah En. Barney then terus tido dengan perut yang penuh. Bijak sangat. Mana tak bangun pagi tu rasa nak termuntah. Terasa rugi pulak bila mak En. Barney masak sedap-sedap. Mak En. Barney masak memang sedap sampai termimpi-mimpi teringin nak makan masakan mak En. Barney. Mengarut betul mimpi tu.

So, pagi tadi dari rumah En. Barney terus ke UKM untuk sesi pendaftaran. Bukan main lagi ramai orang dan Chipmunk sempat pergi ambik borang yang pihak pengurusan siswazah bagi. Memandangkan ada lagi yang tak complete jadi Chipmunk decide nak sambung settle hal pendaftaran pada hari ahad. Lagipun En. Barney nak pergi kenduri kahwin kawan dia pulak pada petangnya. 

 Door Gift sangat comel dan kat dalam tu ada something sweet yang Chipmunk tak tau nama benda tu. Apa-apapun, Selamat Pengantin Baru!

Serius memang sangat penat tapi gigih jugak nak meng'online'kan diri. 

p/s : Cik Michelle ada tanya something, kelak next entry kamek tunjok. Sik terkabey mok mencarik tutorial yang kamek pakey ya hari tok. =) (Nanti saya tunjuk. Tak larat nak cari tutorial yang saya guna tu hari ni).

50 comments

9/09/2012 12:19:00 am

selamat kembali ke UKM.. ^_^

9/09/2012 01:39:00 am

untung ada yang jemput..hehe

9/09/2012 01:49:00 am

haz x pernh lg naik airasia. kesiankan.. hikhik. slmt register ye.. haz pn esk kne reg kolej kt uitm. hee ^^

9/09/2012 09:52:00 am

semua dah sedia nk ke U balik,, normal life dtg lagi, aiyark!!!

9/09/2012 10:18:00 am

wahhh. hahaha nak masuk U balik ye kak huhuhu

9/09/2012 10:28:00 am

comel airplane tu :3 ngehhee

9/09/2012 10:35:00 am

ok .. sik hal. kitak tired nak. rehat lok ngan kit kat sia. hehe~~
thank you ;)

9/09/2012 10:38:00 am

Good luck in your life :)

9/09/2012 11:15:00 am

Cntinya bekas tuu :p

9/09/2012 12:13:00 pm

@miz ruha

terima kasih.. hehe

9/09/2012 12:13:00 pm

@puteri kasih

sekali sekala sis.. bukan selalu..hehe

9/09/2012 12:14:00 pm

@haz

slalu naik air asia je sebab kalau mas ni tiket mahal sikit. huhu. tq..=)

9/09/2012 12:14:00 pm

@trah zain

stress pun datang lagi.. adoiii..

9/09/2012 12:15:00 pm

@Detective Fiqa

a'ah.. penat betul nak settle semua benda ni.. huhu

9/09/2012 12:15:00 pm

@Michelle Hopell

hehe.. =)

9/09/2012 12:15:00 pm

@NUR AIN AZMAN

thanks! =)

9/09/2012 12:16:00 pm

@✉ ¥ana Fauzi ✉

tertarik dengan bekas tu jugak.. =)

9/09/2012 01:53:00 pm

hai, wah dh balik U ea...selamat study lah ye..take care (n_n) comel bekas hadiah tu, hihi :D

9/09/2012 03:42:00 pm

wah baik rupanya dengan bakal keluarga mertua...hehhe bestlah..selamat meyambung pelajaran kembali yunk!

9/09/2012 05:34:00 pm

selamat kembali belajar chipmunk. ;)

9/09/2012 05:54:00 pm

Wahwah. Ehem2 jemput. ekekeke. All the best =D

9/09/2012 10:09:00 pm

selamat berjuang di bumi UKM..bhaha;p
err door gift tuh cm menarik sajerr:)

9/10/2012 06:56:00 am

owh..da strt sem blik ye..almklumla..
da keje ni xtaw plak dak2 U tgh cuti sem..huhuhu ;p
wahh untungla cik aisya..en.barney ade..^O^

9/10/2012 10:40:00 am

tah bila shida naik terbang2 tu lg huhuhu...comel bekas tu aisya :)

9/10/2012 10:59:00 am

husband saya register gak kat um sabtu hr tuh....aisyah smbung blaja ek?

9/10/2012 11:30:00 am

selamat kembali 'berjuang'..all the best..^^

9/10/2012 02:06:00 pm

memang penat bil aberdaftar ini...sana sini kena beratur...hehehe

Salam kenal dan follow
Jemputan rasmi, join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 79 blogger !!!

9/10/2012 04:06:00 pm

wah dear..selamat kembali ker UKM eyyyy..perah otak la after this...(^_____^)..

9/10/2012 06:46:00 pm

cutenye bks tu :)

9/10/2012 11:55:00 pm

@lynndAmya

tq.. hehe..

9/10/2012 11:55:00 pm

@azizah :)

alhamdulillah kak.. hehe.. terima kasih.. =)

9/10/2012 11:56:00 pm

@Chic Na

thnks! =)

9/10/2012 11:56:00 pm

@Nurulee

hehe.. tq

9/10/2012 11:57:00 pm

@miss fluffy

haha.. tq.. comel je kan.. =)

9/10/2012 11:58:00 pm

@Cik Yaya

baru start minggu ni.. hehe..

9/10/2012 11:58:00 pm

@shidaR

sape tau mungkin dlm mase terdekat ni. hehe.. comel kan..

9/10/2012 11:59:00 pm

@noornazuha

sy kt ukm.. hehe.. yup, ambik master pulak.. =)

9/10/2012 11:59:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

thanks kak lily.. =)

9/11/2012 12:00:00 am

@Hanif Idrus

betul tu.. thanks kerana menjemput.. =)

9/11/2012 12:00:00 am

@Ain Najwa

haha.. thnks! =)

9/11/2012 12:00:00 am

@Isabel Diaz

kan? hehe

9/11/2012 12:01:00 am

@Farina Hunny

kan.. hehe

9/11/2012 01:23:00 pm

Selamat kmbali belajar agik.. Hee

9/11/2012 01:26:00 pm

@Sally Yatiey

makseh.. =)

9/11/2012 02:59:00 pm

selamat kembali belajar agik ktk... :D

9/11/2012 03:31:00 pm

@Masz Sidek

maksehh.. hehe

9/11/2012 11:43:00 pm

cantik nye kapal terbang tu..haha...

9/12/2012 12:03:00 am

@Azee Hana

=)

9/14/2012 02:26:00 pm

wah..naik flight harimau muda eh..syiok2 :P hehe ..

9/14/2012 05:23:00 pm

@Pecinta pink^^

cat luar je lain.. dalam same je.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...