13/09/2012

Spontaneous Thursday : Kepochi la you ni..


Awak jaga tepi kain semua orang dan semua orang tak suka awak. Apa kes?
Lain lah kalau awak jaga tepi kain orang then semua orang sanjung tinggi, tunduk hormat kat awak.
Sorry lah, terpaksa hipokrit dengan orang yang macam ni.

Apa tengok-tengok ha?

45 comments

9/13/2012 01:32:00 am

garangnyaaaaaaaaaaaaaaa kucing tu..

9/13/2012 01:57:00 am

@Azee Hana

muke je garang tu.. hehe

9/13/2012 02:05:00 am

hehee..bkn budak besar je pndai kepochi...budak kecik2 pn pndai hehee..tp budak kecik2 kalo kepochi comel keletahnye..kalo budak besar...hehee..phm2 lerr..hehee..

9/13/2012 07:44:00 am

Dia ambil berat mungkin haha

9/13/2012 07:59:00 am

tu muka ngantuk laa hahahahha

9/13/2012 08:32:00 am

confuse jgk saya ngn ayat akak :o

9/13/2012 08:43:00 am

@shidaR

ni bukan budak besar kak.. dah terlebih besar.. dah bercucu dah.. hmmm...

9/13/2012 08:44:00 am

@Everything's Everythings

maybe la kot.. *positif2*.. hehe

9/13/2012 08:44:00 am

@BuDaK cOmOt

dia mmg setiap masa mengantok.. haha!

9/13/2012 08:45:00 am

@duniafana

simple je.. pokoknya takde sape suka org yg jaga tepi kain semua org ni.. tu je.. =)

9/13/2012 10:14:00 am

saya pun tak suka orang jaga tepi kain saya...:)

kucing comey!!

9/13/2012 11:29:00 am

tak guna la nak kepochi.. jaga diri sendiri sudah la...diri sendiri macam betul sgt.. eh eh sentap pulak..hehe

9/13/2012 11:31:00 am

orang yang biasanya suka jaga tepi kain orang memang terlupa dengan tepi kain sendiri

9/13/2012 11:45:00 am

@nur anis

sape suka kan? huhu

9/13/2012 11:46:00 am

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

hehe.. =D

9/13/2012 11:50:00 am

@azizah :)

haha..
betul tu kak. geram btol.. kite bukan kacau hidup dia pun.. tak paham betol.. huhu

9/13/2012 11:51:00 am

@puteri kasih

betul tu sis.. huhu.. sbr je la dgn org mcm tu..

9/13/2012 11:55:00 am

Betul kata awk tuu :)

9/13/2012 11:59:00 am

relax kak. diaorg tu tak tau malu. huhuhu kan kan kan

9/13/2012 12:15:00 pm

@✉ ¥ana Fauzi ✉

=) =)

9/13/2012 12:16:00 pm

@Detective Fiqa

itu la.. sbr je la kn.. =(

9/13/2012 01:10:00 pm

mun nya ambil tahu sbb nya prihatin sik kesah... tp mun nya ambil tauk... pasya molah cerita... nang geram... rasa nak cabik2 jak mulut...

9/13/2012 01:24:00 pm

@Masz Sidek

nang punnnnn.. pake modalnya bercerita.. huhu. benda kecik jak pun jd besar dikerjanya.. T_T

9/13/2012 04:20:00 pm

=) zz pun x suka juak mun ada kwn kdk ya.. huhu..

sama ada ia jaga tepi kain org atau sbnrnnya dia mbil berat, perlu liha juga.

9/13/2012 09:07:00 pm

yup, ramai org xsuke manusia yang jage tepi kain org ni..harap2 xjadi org yang disukai org lain..

9/13/2012 09:19:00 pm

kenak marah2 tok kitak? hehe~

9/13/2012 09:46:00 pm

haha..btul tu...
heeee cumilnyer tucing tuuuuuu ^o^

9/13/2012 09:56:00 pm

@Zierwa Zainal

bukan kwn sbnrnya tp staff2 yg berpangkat makcik2. huhu

9/13/2012 09:57:00 pm

@Leeza dayasari [santai leeza]

sudah terang lagi bersuluh.. mmg jaga tepi kain org.. lepas tu canang dkat semua org.. tak tau pulak kalau ada yg suka org mcm ni. huhu

9/13/2012 09:59:00 pm

@Ayumi Comot

insyaAllah kita xkan jd golongan yg xsukai org kalau kita ingat dan sedar sape diri kita.. org yg dengki tu lain cite la kan.. hehe

9/13/2012 09:59:00 pm

@Michelle Hopell

xmarah pun.. hehe

9/13/2012 10:00:00 pm

@Cik Yaya

hehe.. dia nk ngorat cik yaya tu kot.. xsedar diri tu betina.. hehe

9/14/2012 12:09:00 am

Terlalu ambik berat hal org.. Hehe

9/14/2012 12:17:00 am

@Sally Yatiey

terlebih ambik berat lah ya sampe mok cerita kt semua org.. hmmm..

9/14/2012 12:46:00 pm

tak suka org yg suka jaga tepi kain org. ;)

9/14/2012 12:58:00 pm

@Chic Na

kalau dia ambik berat xpe jugak kan. ni, saje nk dijadikan modal bercerita.. hmmm

9/14/2012 02:21:00 pm

hehe..ragam manusia :) sabor jela.. meow :P

9/14/2012 05:25:00 pm

@Pecinta pink^^

itu lah.. sabar je la.. sape la kite utk menegur kan.. =)

9/15/2012 05:45:00 pm

haha..kucing betina?ptut la wat mate mengancam..bukn nk ngort yaya la..nak ngorat abg2 encem dlm blog ni..xpun ngorat en.barney...heheh..jgn jeles ngn kucing ni nti cik aisya ye..^o^

9/15/2012 06:30:00 pm

@Cik Yaya

haha.. dia tu memang perasan jantan. kecelaruan jantina mungkin. =D

9/30/2012 08:09:00 pm

yg pastinya peminat kucing

10/01/2012 12:32:00 am

@TiranaAduka

=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...