13/09/2012

Tak mustahil untuk tido sambil berenang

Dalam beberapa  hari ni asyik hujan je kat Bangi. Then Chipmunk pun perasan, ada jugak Chipmunk baca blogger-blogger lain update pasal hujan, tak kurang yang buat status kat FB mahupun tweet-tweet di twitter. Di mana mereka berada tu Chipmunk pun tak tau lah. Mungkin sekarang ni musim hujan kot. Hujan di mana-mana. Kipas dalam bilik pun Chipmunk letak yang paling slow sekali. Tak tahan sejuk sangat.

Sejuk-sejuk ni memang best lah kalau dapat tido, nasib baik lah kelas Chipmunk tak start lagi. Kalau dah mula pun kelas semua tengahari. Jadi tak ada masalah kalau terlewat bangun. Tambah pulak fakulti dekat je.

Cakap pasal time sejuk-sejuk adalah time yang paling best untuk tido, Chipmunk ada jumpa something yang Chipmunk nak share kat semua. Macam mana kalau katil kita tu dalam air? Mesti ada yang terfikir, kalau dalam katil dalam air nak tido macam mana? Betul tak? Ni, Chipmunk nak tunjuk. Macam ni sebenarnya. 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Ni orang panggil Aquarium Bed. Macam best je kan? Kita tengok pun nampak macam sejuk dan nyaman je. Buka mata je nampak ikan. Jangan buka-buka mata je nampak shark sudah!
 
sumber : INI

53 comments

9/13/2012 11:36:00 pm

waaa...bestnya....
:)

9/13/2012 11:48:00 pm

@aza

kan kan kan.. hehe

9/14/2012 12:08:00 am

Mesti best tok.... Hehe

9/14/2012 12:12:00 am

@Sally Yatiey

kedak nyaman jak tido tok.. hehe

9/14/2012 06:50:00 am

mari la join giveaway saya
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-mau-novel-dari-onenie.html

9/14/2012 07:47:00 am

waahhh....leh try buat sndiri ni hahahhahahha

9/14/2012 09:19:00 am

sronokny ada katil mcm ni..blh letak byk ikan comel2 :)

9/14/2012 09:35:00 am

@OnE_nIeZuKa

insyaAllah.. thanks invite ye.. =)

9/14/2012 09:36:00 am

@BuDaK cOmOt

sila2.. letak ikan keli, ikan puyu, ikan sepat semua dalam tu. haha

9/14/2012 09:36:00 am

@shu

macam rasa dalam findiing nemo pulak. hehe

9/14/2012 09:54:00 am

mungkin best pada sesetengah orang.. Tapi, Ros ni takut sikit ngan air ni.. hihihi...

9/14/2012 10:04:00 am

@ros_reeza

takut air tu mmg xleh tido dgn katil ni lah. mau nightmare tiap2 malam. hehe

9/14/2012 10:50:00 am

terbaik lah!! kreatif...

9/14/2012 11:03:00 am

@azizah :)

tu la kak.. xpernah dibuat org..

9/14/2012 11:09:00 am

lepas ni jangan ada pulak yang amek akuarium petak tu gantung atas kepala katil udah. hakhak

9/14/2012 11:11:00 am

bestnyer...umpama tido di dasar laut...hehehe

9/14/2012 11:17:00 am

@umishahirah.

haha! idea yg bernas!

9/14/2012 11:18:00 am

@puteri kasih

kan sis.. boleh berangan jadi puteri duyung kejap... haha

9/14/2012 12:45:00 pm

syok la. tido tak nak bangun dah ni. hehe..

9/14/2012 12:59:00 pm

@Chic Na

haha. tau xpe..

9/14/2012 01:53:00 pm

a'ah . kat bangi memang rajin hujan kan . :) mun kat bangi jugak nie . kalo dapat katil or bilik camtu , tak mandi pun tak pe .ehh ! huhu

9/14/2012 02:02:00 pm

@CikMunBlogger

haha! oops, kantoi sudah.

9/14/2012 02:18:00 pm

kalau buka mata nmpak shark, terus terbangun la, meloncat trun katil, hehe..

9/14/2012 02:20:00 pm

fuhh..ohsem :)

9/14/2012 02:27:00 pm

syok sgt la kalau mcm tu,,sepanjang mase baring aje la atas katil tu :)

9/14/2012 03:57:00 pm

mmg seronok habis mcm ni hheheee :D
mau xbgun2 kang hahaaa :D

9/14/2012 04:09:00 pm

tajuk entry wat sya rasa exctd kn baca..hee

9/14/2012 04:22:00 pm

aduhh ni tito takyah bangun2 hahahaha :D

9/14/2012 05:26:00 pm

@siti naqiah

mmg x tido2 dh lepas tu.. haha

9/14/2012 05:26:00 pm

@Pecinta pink^^

kan! hehe

9/14/2012 05:27:00 pm

@pr!ncEsS1405

itu la. xbgun2 dah.. hehe

9/14/2012 05:27:00 pm

@shidaR

tau xpe.. haha

9/14/2012 05:27:00 pm

@chot ok..!

strategi namanya. haha

9/14/2012 05:28:00 pm

@Detective Fiqa

hehe.. agaklah..

9/14/2012 08:33:00 pm

haha..mmg kreatif sangat2..haha..

9/14/2012 09:16:00 pm

@LOLA

hehe.. =D

9/14/2012 10:28:00 pm

Syoknye klu ada katil mcm ni..mau nye tak nk turun dari katil tu.. :)

9/14/2012 10:45:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

itu la kak.. mmg xbangun2 dahhhh.. hehe

9/14/2012 10:47:00 pm

bestnya ~~ ^_~

9/14/2012 10:56:00 pm

@miz ruha

kalau lah dapat sebijik kan.. hehe

9/14/2012 10:58:00 pm

best na juak .. hehe. mesti sejuk,sedap mata memandang. :D

9/14/2012 11:09:00 pm

@Michelle Hopell

mun la ada, cmne owh.. hehe

9/15/2012 09:46:00 am

pecah abes basah tilam hehe

9/15/2012 11:48:00 am

@Chuu Muqhlis

tu la sambil tido bleh berenang.. haha

9/15/2012 05:43:00 pm

amboi..lau ade lam bilik yaya katil cmtu..memng pyh la nak bgun..lau bgun pun termenung jap tgok ikan lalu lalang..haha

9/15/2012 06:21:00 pm

kat kulim pun tiap2 ari ujan skang nih.

9/15/2012 06:28:00 pm

@Cik Yaya

sambil berangan kita lah puteri duyung yg menunggu prince charming. wah! hahaha!

9/15/2012 06:29:00 pm

@aswadz

lebih kurang je bangi ni..=)

9/16/2012 12:30:00 am

sejuk mata memandang...kalo pecah? hihi

9/16/2012 09:01:00 am

@tirahzairi

berenang la kita jwbnye. haha

9/17/2012 09:58:00 am

Bestnya :-)
Mesti bila dah tidur, susah nak bangun ^_^
Coz mesti nyenyak tidur keadaan bilik macam nie...

9/17/2012 04:25:00 pm

@Wilma

buka2 mata pun nampak ikan je kan.. hehe

9/30/2012 08:07:00 pm

:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...