22/10/2012

Asyik-asyik MAAF. Bosan lah!

Maaf ye blogger-blogger sekalian kerana tidak mampu untuk membalas semua jejak dan membalas semua komen yang ada. Tersangat busy buat masa sekarang. Tunggu bila lapang sikit nanti akan start membalas semua jejak yang ditinggalkan. InsyaAllah. 

Thanks Joe untuk gambar comel ini!

Alhamdulillah, dapat jugak janji kita masa Tahun Pertama di UKM dulu untuk grad sama-sama tercapai kan. Biarpun agak ketinggalan berbanding mereka bertiga. Alhamdulillah, memulakan hari-hari pertama di UKM bersama-sama. Menamatkan pengajian ijazah sarjana muda di UKM secara rasmi pun bersama-sama. Syukur.

p/s : Siapa tahu kat sebelah Chipmunk tu siapa? Siapa boleh teka dengan tepat, maka beliau memang seorang yang bijak. :-P
 

52 comments

10/22/2012 01:35:00 am

wah! tahniah :)
moga terus berjaya di masa akan datang.. hehe

10/22/2012 01:36:00 am

huhu tahniah aisya....bestnyee..
emm bestfriend kot kt sebelah tu?huhu tatauu;p

10/22/2012 02:08:00 am

xpe...nti kalau free..balas2 la komen...huhu

10/22/2012 03:35:00 am

tahniah! anda telah berjayaa!!
tehee :)
suka tenguk org convo. tepuk-tepuk tangan tenguk abg sendiri dlm tv amik sijil dia :D

10/22/2012 05:11:00 am

tahniah Chipmunk! dah grad tu :D Hana degree pun tak masuk lagi.. tahun dpn -__- apa2 pun, tahniah!

10/22/2012 07:21:00 am

Tahniah...^^

10/22/2012 09:28:00 am

@Sayidah Nafisah Ruslan

terima kasih.. hehe

10/22/2012 09:29:00 am

@miss fluffy

tq.. kwn baik.. hehe..

10/22/2012 09:30:00 am

@♥ Nana BamBam ♥

tgh membalas secara berperingkat. hehe

10/22/2012 09:30:00 am

@bel

tq.. hehe..

10/22/2012 09:31:00 am

@Haruno Hana 하나

thanks hana.. takpe, sikit2 berjalan akhirnya akan sampai jugak. =)

10/22/2012 09:31:00 am

@LiLy @ MaMaQiStInA

thanks kak lily.. :)

10/22/2012 09:42:00 am

Tahniah! smg kejayaan hari ini menjadi peransang utk kejayaan hari esok...;)

10/22/2012 10:45:00 am

tahniah aisya!

adakah dia seorang selebriti? hehe..

10/22/2012 01:50:00 pm

thniah ye :D hehehe . sukee nyer :P
btw akak tu mcm blogger je. hahaha
#taram jee =="

10/22/2012 01:56:00 pm

wah tahniah.. :)

10/22/2012 02:01:00 pm

tahniah aisya :) sis suka tengok gmbr orang grad :)

10/22/2012 02:31:00 pm

Tahniah.......best kan bila convo...puas jeh rasa.....

10/22/2012 07:24:00 pm

tahniah!! kecik molek aje aisya dalam gambar tu... ^_^

10/22/2012 09:27:00 pm

retis ke sebelah tu....hehe
tahniah yunk..konvo sudaa

10/23/2012 04:49:00 pm

tahniah sys , terus maju :D

10/23/2012 10:21:00 pm

comel cik aisya kita ni..hehe..
congrate! ^_^

10/24/2012 12:39:00 am

tahniah aisya :) wahh..mcm retis lak kawan sebelah tu kan heheee :D

10/24/2012 09:24:00 am

@Zurina

thanks! insyaAllah.. doakan ye.. :)

10/24/2012 09:32:00 am

@Chic Na

tq.. hehe..
selebriti ke? lbih kurg la.. :)

10/24/2012 09:40:00 am

@NURULHANIF

thanks.. :)

10/24/2012 09:41:00 am

@Detective Fiqa

tq fiqa.. bukan2.. hehe.. siapa eh? :P

10/24/2012 09:42:00 am

@puteri kasih

takde gmbr pun sis.. huhu

10/24/2012 09:47:00 am

@noornazuha

takde rasa pape pun kak. neutral je. huhu

10/24/2012 09:47:00 am

@miz ruha

ade dua faktor tu.. sebab ape gmbr nampak mcm tu. haha

10/24/2012 09:48:00 am

@azizah :)

retis? lebih kurg la kak. huhu..
tq. :)

10/24/2012 09:48:00 am

@amy syahiera

thanks! :)

10/24/2012 01:04:00 pm

@Cik Yaya

nampak kerdil ade la. haha. dah la kecik, bergambar dgn org yg memang tinggi ditambah dgn ketinggian heels lg gitu lah hasilnya. haha!

10/24/2012 01:05:00 pm

@shidaR

tq.. hehe.. retis la tu kot. :P

10/24/2012 08:49:00 pm

waahh congrats aisya~ seyes comel giler ur pipi. rse mcm nk cubit2 je! hihi

btw yg sblh tu tersgtlah familiar... model ke? haha

10/24/2012 09:44:00 pm

tak ambil gmbr ke atau belum upload lagi?

10/24/2012 09:53:00 pm

@haz

hahaha. baru ingat nak bersara jadi mangsa cubit pipi ni. haha!

model? tak jugak kot.. ade la tu nampak dalam tv tu.. hehe

10/24/2012 09:54:00 pm

@puteri kasih

serius tak ambik gambar pun sis.. haha.. ni pun dr phone kawan.. dah la mmg takde semangat nak bergambar.. tambah plak skrg musim hujan.. mmg takde rasa nk bergambar lgsung la jwbnye.. huhu

10/24/2012 11:19:00 pm

kantoi org ske cubit pipi. mne xnye bolat mcm belon je. mne x germ tgkkn. hihi

alaa.. sape ek dia??? >.<'

10/24/2012 11:37:00 pm

@haz

pipi je bulat.. tp orgnye kecik je..
*punya la taknak mengaku skrg dh makin booolat!*

haha.. siapa ye?

p/s: pernah la jd pengacara Bersamamu dulu.. maybe tengok kt situ kot.. :)

10/24/2012 11:48:00 pm

same la kte mkin bolaat ni haa. haha XD

ooh.. yela tu kot.. hihi

10/24/2012 11:54:00 pm

@haz

haha.. nasib baik la tak balik bercuti ni.. kalau tak mmg boolat kuasa dua la jawabnya. haha

10/24/2012 11:55:00 pm

seyesly x blik? then stay mne?

10/24/2012 11:57:00 pm

@haz

duduk bilik siapkan assignments/projects. haha. lgpun ade jugak kwn tak balik. tp skrg mcm ada tanda2 assignments entah ke mana, online je yg lebih.. adoiiiii...

10/25/2012 12:00:00 am

hahaaha. biase la tu. yg blik rmh mcm haz ni lg melagho la jwbnye. haha XD

so aisya beraya dlm bilik kolej je la ye?

10/25/2012 12:14:00 am

@haz

hahaha..
nampak gaya nya begitu lah. haha.. beraya dgn kura2 kt dlm bilik ni..

10/25/2012 05:13:00 am

haha xpe..kecik pon..yg penting kecomelan terserlah di situ..hehe ^o^

10/25/2012 08:02:00 pm

@Cik Yaya

haruslah comel! :P
*perasan sudahhh*

10/26/2012 02:26:00 pm

sape dia sebenarnya? muka mmg mcm familiar. *curious*

10/26/2012 03:26:00 pm

@Chic Na

dah bagitau dah td.. hehe..

10/29/2012 08:22:00 am

selalu nmpak dia ni sbb 1 fac.. yg gadis melayu tu kn?? :)

10/29/2012 08:44:00 am

@Miss Purple

a'ah.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...