17/10/2012

Wordless Wednesday : Lagi 4 Hari




53 comments

10/17/2012 07:44:00 am

TAHNIAH! :))

10/17/2012 07:59:00 am

Tahniah...

10/17/2012 08:34:00 am

mesti dh tak sabar kan ? hikhik

10/17/2012 08:43:00 am

tahniah! ramai betul nak konvo..rsa mcm nk smbung bljar lg..

10/17/2012 08:58:00 am

@dayteenlea

thanks! :)

10/17/2012 08:59:00 am

@Arjuna Silvera

tq.. :)

10/17/2012 08:59:00 am

@MRS Rongoks

haha. nervous!

10/17/2012 08:59:00 am

@shu

musim konvo skrg ni. hehe. sambung je selagi ada semangat nk belajar.. :)

10/17/2012 09:00:00 am

dah nak dekat dah hari konvo dia...
cool2.. jangan gelabah ye..
pasti akan okay nanti...
^_^

10/17/2012 10:02:00 am

wahh tahniah dikk!! mesti excited kan... kalau akak pon sama..hehe


suami akak awal 11 konvo..tak sabar gak ni..

10/17/2012 11:07:00 am

seronoknya konvo. :)

10/17/2012 11:29:00 am

tahniah, ukm dekat je ngn umah sy

10/17/2012 11:43:00 am

tengah dup dap dup dap kan tu..hehe

10/17/2012 12:24:00 pm

Mesti dup..dap..dup..dap..kan.?
apapun Tahniah..!

10/17/2012 05:10:00 pm

wah bestnye dah nak grad...congrats aisya :)

10/17/2012 06:39:00 pm

tahniah akak comell. huhuhu entah bila pulak turn sy hmmm :(

10/17/2012 06:43:00 pm

seronoknya nak berconvo !! yahooo, congratez..sy punya lmbt lg akhir Nov, hehe :D

10/17/2012 07:14:00 pm

Tahniah aisya :) pas habis degree terus sambung eh?

10/17/2012 07:32:00 pm

tahniah.. :D

10/17/2012 07:45:00 pm

nk knovo?wahh bestnyerrr..btw congrats:)

10/18/2012 06:32:00 am

wuhuuuu bestnyerrrrr...
xsabar...ngee (cakap bg pihak cik aisya) haha

congrate! ^o^

10/18/2012 12:00:00 pm

wahhh tahniah dear :)

10/18/2012 12:34:00 pm

tahniah, selamat menempuh alam pekerjaan :)

10/18/2012 02:36:00 pm

dtg sini n follow...

jemput ye ke blog jue

10/19/2012 11:26:00 am

Bestnye konvo...^^

10/19/2012 11:53:00 am

eh sis lom komen ke entri ni? ingatkan dah

p/s tiba-tiba sis terasa nak sambung belaja bila tengok pic ni :)

10/19/2012 11:57:00 am

seronoknya nk konvo!! tahniah dik...

10/19/2012 05:48:00 pm

tahniah...dah nak konvo..huhu seronoknyer...... :)

10/21/2012 12:18:00 am

slmt berkonvoo! ^^

10/24/2012 12:37:00 am

wahhh..dah ready semuanya heheee :) excited x? hihihi :D

10/24/2012 01:09:00 pm

@miz ruha

rasa neutral je. cuma time giliran nk naik pentas tu ade la takut kot2 tersadung ke ape atas pentas. haha

*dah lepas dah baru sempat nk reply komen. sorry*

10/24/2012 01:10:00 pm

@azizah :)

tak jugak kak. huhu. rasa mcm malas ade lah. haha. byk benda nk settle kot. huhu

*dah lepas dah baru sempat nk reply komen. sorry*

10/24/2012 01:10:00 pm

@Chic Na

bese2 je rasa. huhu. cuma lega sikit lah. huhu

*dah lepas dah baru sempat nk reply komen. sorry*

10/24/2012 01:11:00 pm

@Afasz

yeke? hehe. Pergi tak tapak pesta? :)

*dah lepas dah baru sempat nk reply komen. sorry*

10/24/2012 01:12:00 pm

@puteri kasih

masa nak naik pentas tu je la. haha

*dah lepas dah baru sempat nk reply komen. sorry*

10/24/2012 01:12:00 pm

@Cik Nur

tq.. :)

10/24/2012 01:12:00 pm

@♥ Nana BamBam ♥

thanks! :)

10/24/2012 01:13:00 pm

@Detective Fiqa

insyaAllah. akan tiba jugak masanya buat yg sabar menunggu. :)

10/24/2012 01:13:00 pm

@lynndAmya

tahniah jugak ye. hehe. mesti excited nk tunggu tu kan? :D

10/24/2012 01:14:00 pm

@N. Kamarullah

yup. rasa nak belajar lg. tu yg terus sambung. lagipun ada lecturer yg rekomenkan course yg sy ambik skrg ni. Alhamdulillah, seronok jugak. :)

10/24/2012 01:14:00 pm

@Cik Meot

tq.. :)

10/24/2012 01:15:00 pm

@miss fluffy

tenkiu2. hehe

10/24/2012 01:15:00 pm

@Cik Yaya

haha. takde pulak rasa tak sabar. malas lg ade lah. haha

*dah lepas dah baru sempat nk reply komen. sorry*

10/24/2012 01:15:00 pm

@shidaR

thanks sis.. :)

10/24/2012 01:16:00 pm

@huda jamil

lmbt lagi nk kerja ni.. belajar dulu.. :)

10/24/2012 01:16:00 pm

@Jue Jaynee

insyaAllah. tq ye singgah.. :)

10/24/2012 01:17:00 pm

@puteri kasih

mcm dah je sis.. sy yg reply pun tak terperasan plak. haha.

sambung je sis kalau semangat tu ade lg. :)

10/24/2012 01:17:00 pm

@azizah :)

tq kak jijah.. :)

10/24/2012 01:17:00 pm

@PILOT LOVER

hehe. seronok la jugak.. tq.. :)

10/24/2012 01:18:00 pm

@haz

thanks.. haz insyaAllah tahun dpan plak kan? :)

10/24/2012 01:18:00 pm

@shidaR

nak kata excited tak jugak. tak tau nk cakap rasa ape. hehe

*dah lepas dah baru sempat nk reply komen. sorry*

10/30/2012 04:16:00 pm

tahun dpn master pulak... \^^/

10/30/2012 08:03:00 pm

@ayut

amin! hehe..
jubah warna lain pulak.. ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...