09/10/2012

Menghitung saat dan detik itu.....

Sedar tak sedar tak lama lagi tanggal 21 Oktober. Minggu depan je. Rasa takut la pulak. Tiket flight family untuk datang sini memang dah lama settle. Bapa yang minta tarikh tu. Disebabkan tak ada saudara mara yang duduk dekat memang kena la sewa hotel. Hotel pun baru je petang tadi Chipmunk dan En. Barney reserved. Tinggal nak sewa kereta lagi. Maklumlah rombongan yang datang tu ramai. Tak lah ramai mana pun sebenarnya. Tapi nak guna sebijik kereta je memang tak muat lah. Baju pun dah siap. Baru kejap tadi Chipmunk ambik. 


Memang saja buat simple, memang saja buat baju kurung biasa, dan memang saja buat 2 pasang. Tengah pilih nak guna yang mana satu untuk majlis tu nanti. Biarla kali ni simple je. InsyaAllah, majlis yang berikutnya biar grand sikit. Tak la grand mana pun, biasa-biasa je cuma biar nampak lagi special. Haruslah nampak lagi special! Semuanya sekali dalam seumur hidup je. Tinggal tudung lagi nak cari ni. Nak cari tudung yang macam mana eh? Nak guna tudung bawal biasa ke? Atau selendang? Nak pakai tudung ekspres tu memang tak molek la pulak kan. Takpe, ada masa lagi nak cari. 

Dalam hati ni, dup dap dup dap je. Tak sabar ada. Takut pun ada. InsyaAllah, majlis yang seterusnya tahun depan. Doakan ye!

52 comments

10/09/2012 01:46:00 am

gelabah gile. pakai je yang simple, awak tetap cute. hehe

10/09/2012 01:53:00 am

@Shasha Yacob

besela tu.. sume org WAJIB nervous punye. hehe.. xcaye tunggu la nnti.. =D

10/09/2012 04:07:00 am

21hb tak lama dah tu, insyaallah semuanya berjalan lancar..

10/09/2012 06:47:00 am

majlis ape tu? huhu.. simple takpe asalkan sume berjalan lancar. ;)

10/09/2012 06:47:00 am

ha?ha? ape ni? ape ni..?ngeee
majlis ape ni cik aisya...?
nak btunang ke..? ^,^

-serba xtaw-

10/09/2012 07:41:00 am

Sama Tarikh dengan Konvo adik akak...dia kat UMS...
memang neves..akak dah pernah lalui...moga segalanye berjalan lancar..^^

10/09/2012 08:51:00 am

tahniah :)

10/09/2012 09:02:00 am

yang baca ni pula rasa nebes...
moga majlis yang dijalankan berjalan dengan lancar. amin... ^_^

10/09/2012 09:27:00 am

smga semua ye bjln spti drancang yer :)

10/09/2012 10:08:00 am

Tahniah.. n semoga selamat semuanya berjalan lancar (^__^)

kedua2 nyer ok tudung tu...cuma kena pandai gayakan...

10/09/2012 11:12:00 am

moga lancar majlisnya!!!! :)

10/09/2012 11:44:00 am

sis suka yang macam warna brown tu..semakin dekat harinya semakin dup dap eh :P hehe

10/09/2012 12:46:00 pm

insya-Allah.. semoga majlis berjalan dgn lancar....

kacak baju ktk... simple jak... suka kmk nangga...

10/09/2012 01:28:00 pm

semoga semuanya berjalan dengan lancar.. ^_^

10/09/2012 02:08:00 pm

wahhh macam best jea. Gdluck awak ^^

10/09/2012 05:37:00 pm

hahaha ayoo. simple is better ecehh :D df pun selalu simple2 je tauu. takde nak over2 ke ape.
alaaa. apa pun akak tetap comell lahh :P jgn risau

10/09/2012 05:49:00 pm

moga majlis berjalan lancar nanti...:)

10/09/2012 07:41:00 pm

Perlu tak saya tangkap gambar awak? hee~

10/09/2012 08:31:00 pm

nape ni nape ni? aisya nk tung dh ke? ohmaygoat! haha >.<'

10/09/2012 11:19:00 pm

aisya nak bertunang yer..tahniah syg~ moga di permudahkan yer..

10/09/2012 11:32:00 pm

wahhhh xsgka aisya..nk bertunang ye dear :) tahniah dear ^_^

10/10/2012 12:04:00 am

@kaishin

itu la.. tak terasa masa ni blalu dgn pantas.. huhu.. tq..

10/10/2012 12:05:00 am

@Chic Na

betul tu.. hehe

10/10/2012 12:05:00 am

@Cik Yaya

majlis ape ek? hehe..

10/10/2012 12:05:00 am

@LiLy @ MaMaQiStInA

kwn sy pun hari yg sama jugak.. UMS jugak kak.. hehe.. tu la, takut ni.. huhu

10/10/2012 12:06:00 am

@shu

tq.. =)

10/10/2012 12:06:00 am

@miz ruha

amin.. terima kasih ye.. hehe

10/10/2012 12:06:00 am

@ayut

insyaAllah.. =)

10/10/2012 12:06:00 am

@iena_gie

tq.. =)

10/10/2012 12:07:00 am

@LoveBug

terima kasih!!!! hehehe

10/10/2012 12:07:00 am

@puteri kasih

sy pun suka yg brown tu jugak sis.. hehe.. tau xpe.. makin dekat makin rasa nk tercabut jantung ni.. huhu

10/10/2012 12:08:00 am

@Masz Sidek

mak kawan kmk polah.. nang suruh nya molah baju kurung biasa jak.. hehe

10/10/2012 12:08:00 am

@nita

hehe. thnks.. =)

10/10/2012 12:09:00 am

@Nadratul Syazwana

mcm best? ape yg best tu.. hehe..

10/10/2012 12:09:00 am

@Detective Fiqa

tak suke la over2 ni kan.. btw, thnks.. hehe

10/10/2012 12:09:00 am

@Aishah Jahirah

tq.. hehe

10/10/2012 12:10:00 am

@Ibnuismaini Ismail

kalau FOC nak saje... hehehe..

10/10/2012 12:11:00 am

@haz

OMG! OMG!
hahahaha

10/10/2012 12:11:00 am

@azizah :)

hehe.. tunang? thanks kak jijah.. XD

10/10/2012 12:12:00 am

@shidaR

sy pun tak percaya kak.. haha.. :P

10/10/2012 01:28:00 am

pkai la yg belah kiri tue, hehe.. nmpk cntik..

10/10/2012 08:53:00 am

@(Lizz) http://www.mummycute.com/

hehe.. betul.. tp tak reti la plak.. huhu

10/10/2012 09:12:00 am

@Nisa Greennnpanda

mmg plan nk pkai yg kiri tu pun. hehe

10/10/2012 09:00:00 pm

majlis mok meminang la tu .. hehe :P
simple is beautiful kan kitak? :)

10/11/2012 12:25:00 am

Semoga berjalan dengan lancar..hehe

10/11/2012 06:17:00 am

allololo...rhsia plak dier..heeee
ape pun smoga bjln lncar la yer cik aisya..hehe

10/11/2012 09:26:00 am

@Michelle Hopell

betul betul betul. lg bagus mun simple2 jak. hehe

10/11/2012 09:26:00 am

@Sally Yatiey

makseh.. hehe

10/11/2012 09:28:00 am

@Cik Yaya

nk jadi dato' ct kejap. Biarlah Rahsia. haha.. thanks! =)

10/11/2012 03:37:00 pm

jom usha tudung bawal crown sulam kt my blog

http://cikji.blogspot.com/2012/10/bawal-crown-sulam-rm-33-sahaja.html

10/11/2012 09:13:00 pm

@cikji

=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...