31/10/2012

Wordless Wednesday : Taman Wetland, Putrajaya

 Ini adalah entri tertangguh sejak 2 minggu yang lepas. Harap maklum.















54 comments

10/31/2012 12:40:00 am

cantik betul la putrajaya ni...xtaw bila boleh pergi lagi.. :(

10/31/2012 01:06:00 am

ewahhh comel jerh mereka dua nih kan heheee :D

10/31/2012 01:31:00 am

wah best nye..

10/31/2012 06:53:00 am

oh wetland. patut cam pernah tgk. huhu.. posing sakan ye. ;)

10/31/2012 08:33:00 am

@Syakir Rahman

insyaAllah, suatu hari nanti.. hehe

10/31/2012 08:34:00 am

@shidaR

hahaha.. ape la yg comelnye tu..

10/31/2012 08:35:00 am

@♥ Nana BamBam ♥

hehe.. =D

10/31/2012 08:36:00 am

@Chic Na

penah g ye cik na? =)

10/31/2012 09:02:00 am

Cantiknye tempat ni..Putrajaya pernah pergi tapi taman wetland ni tak pernah lagi..

10/31/2012 10:45:00 am

pernah gi putrajaya tapi tak jejak lagi kat taman tu...

10/31/2012 10:52:00 am

cantik..bertambah cantik picture ni sebab ada dua model yang comel...hehe

10/31/2012 11:05:00 am

nampak menarik tempat ni...

10/31/2012 12:28:00 pm

bestnya ! tak penah pegi sini lagi . wuwuwu :P

10/31/2012 12:54:00 pm

lawa gambar :)

10/31/2012 02:27:00 pm

wah sonoknyee pegi datingg ..

ehem, tekan nuff uducation UK ;D

10/31/2012 02:27:00 pm

wahhh. kat mana ek? PJ kat mana ye.? saya tak perasan pon tempat ni huhuu

10/31/2012 03:06:00 pm

bestnyeeee...sweet2

10/31/2012 03:32:00 pm

cantek nye tempat nie :D

10/31/2012 05:08:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

nanti akak dtg putrajaya boleh la dtg sini.. mesti Qis seronok naik pelantar pemandangan tu.. =)

10/31/2012 05:08:00 pm

@miz ruha

boleh la pergi lepas ni kak.. =)

10/31/2012 05:09:00 pm

@puteri kasih

hahaha!
*blushing*

10/31/2012 05:09:00 pm

@Fendy

cantik.. especially pelantar pemandangan tu.. =)

10/31/2012 05:09:00 pm

@shiyda

nanti2 sampai jugak tu.. insyaAllah.. =)

10/31/2012 05:10:00 pm

@P U C A T

gambar bese2, kamera pun bese2.. ape2pun tq ye.. =)

10/31/2012 05:11:00 pm

@-meeSUPERGIRL-

haha.. sambil makan angin pergi tempat yg tak pernah pergi lagi.. hehe

10/31/2012 05:12:00 pm

@Detective Fiqa

tak reti pulak nak terang macam mane.. huhu.. pusing je bulatan besar tu, akan nampak signboard menuju ke Taman Wetland..

10/31/2012 05:13:00 pm

@tirahzairi

haha.. ape la yg sweet nye cik tirah oi.. takde tambah gula pun.. =P

10/31/2012 05:14:00 pm

@amy syahiera

kan kan kan.. hehe.. tenang je rasa..

10/31/2012 10:26:00 pm

amboi bnyknyer gmbo dierr...
beshnyer la slalu g pjya tu ye..yaya pon jrng p sane..heee =D

10/31/2012 10:39:00 pm

comeynya pasangan ni..cik abg aisya pon pandai bergaya..hehehe

10/31/2012 11:12:00 pm

@Cik Yaya

dekat sgt dgn bangi ni cik yaya.. klau nk g tgk midnight movie pun ke situ la arah tujuannye.. tak pun g the mines.. hehe

10/31/2012 11:13:00 pm

@azizah :)

kelakar pulak rasa komen kak jijah ni.. hehe.. dia tu mmg, klau bleh buat gaya batman spiderman sume, dia buat dah.. haha

10/31/2012 11:56:00 pm

amboi bestnyer...sy xpernah lg smp sana ni..huhu

11/01/2012 12:33:00 am

@miss fluffy

nnti kite g same2 ye.. ;)

11/01/2012 01:26:00 am

cantik view :)

11/01/2012 01:45:00 am

@iyan shazlind


hehehe.. =)

11/01/2012 10:26:00 am

PEEWIT .. BESHNYE

11/01/2012 11:52:00 am

wahh.. comelnye dia.. bestkn jalan2 kat sne! ^^

ahad ni pun haz nk g sane sbb ade join walkathon. hee

11/01/2012 12:22:00 pm

Waaaa..besh nyer ! :)

11/01/2012 12:30:00 pm

nak g sini jugakkkk...tp bile ek?hahahaha :))

11/01/2012 08:46:00 pm

@dEdEQ dE wIshEs

ehemmm.. hehe

11/01/2012 08:46:00 pm

@haz

rasa tenang je kan.. hehe..

walkathon?

11/01/2012 08:47:00 pm

@aiN NaJwa

hehe.. ade peluang bawak la en. tunang tu g sini.. seronok tgk pemandangan.. =)

11/01/2012 08:47:00 pm

@ayut

jom2.. kite g same2.. hehe

11/01/2012 09:31:00 pm

yup. dia macam marathon. tapi ni bukan lari. ni just jalan je. hihihi

11/01/2012 10:06:00 pm

@haz

ade program/event pape ke? walkathon ni sempena ape jugak?

11/01/2012 10:15:00 pm

hmm.. haz pn x sure sgt. sbb mak haz yg tlg daftr kn. haz ikut je~ hihi

11/01/2012 11:51:00 pm

pernah tp dah lama sgt dah. waktu awal2 bukak dulu. huhu..

11/02/2012 11:19:00 am

xpenah gi lg kat sni..hehe..

11/02/2012 05:44:00 pm

@haz

"saya yg menurut perintah" la ni ye.. hehe

11/02/2012 05:45:00 pm

@Chic Na

takpe la.. nnti2 ade peluang boleh g lagi.. hehe

11/02/2012 05:45:00 pm

@Nisa Greennnpanda

jom2 kite g same2.. hehe

11/02/2012 06:06:00 pm

yezza! haha. tp haz pn ske gak join benda2 mcm ni. dpt bju free. dapat sijil n dapat pengalamn. kan kan~ hihi ^^

11/03/2012 12:16:00 am

@haz

baju free xyah la beli byk baju kan.. jimat di situ.. haha.. pengalaman tu yg priceless tu.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...