25/10/2012

Spontaneous Thursday : Manusia yang Sempurna

Sangat susah untuk berurusan dengan manusia yang tidak mahu menerima pandangan orang lain ni.
Hanya dia seorang yang betul, dia seorang yang sempurna.

Dinner sambil ditemani lampu meja. Seronok sangat bila lampu bilik rosak time banyak sangat kerja nak disiapkan. Tunggu Isnin la jawabnya nak buat report.

38 comments

10/25/2012 08:08:00 am

hihikkk layan sorang2 ye

10/25/2012 08:39:00 am

sedapnya honey star dgn susu :)

10/25/2012 08:54:00 am

Betul² setuju...
tiada manusia yg sempurna..masing² ada kelebihan & kekurangan..

10/25/2012 09:14:00 am

dinner makan honeystar..?
tak suka kalau makan honeystar ngan susu... makan saja boleh... ^_^

jangan lupa buat report ye...

salam aidiladha.. :)

10/25/2012 09:45:00 am

kat dunia ni kalau kita selalu ingat diri kita yg betul mmg sampai sudah tak ke mana.. terima pendapat org lain juga boleh majukan kita kan ^_^

10/25/2012 09:54:00 am

err.. sgt susah. saja je kan lampu tu rosak time keja banyak. huhu..

10/25/2012 10:28:00 am

Kenyang ke chipmunk makan honey star aje???

10/25/2012 10:33:00 am

My favourite breakfast tuuuuuu. hihi =D

10/25/2012 02:01:00 pm

sabar je..hiuhu

10/25/2012 02:24:00 pm

aishhh..memang susah...request beliau supaya tinggal di hutan..huhuk

10/25/2012 04:59:00 pm

dinner mkn honey star je? diet ek...

10/25/2012 05:11:00 pm

Sabaq ok...:)

10/25/2012 06:06:00 pm

@Jue Jaynee

hehehe.. :D

10/25/2012 06:07:00 pm

@shu

kan kan kan! hehe

10/25/2012 06:08:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

itu lah kak.. mungkin ada masa kita betul, ada masa kita salah.. itu lah pentingnya pendapat org lain ni. boleh la kita nilai betul salah sesuatu perkara.. huhu

10/25/2012 06:08:00 pm

@miz ruha

malam2 selalu makan sikit je. hehe. Sedap kalau makan dgn susu..

harus tak lupa.. sampai bila la nk bergelap ni.. huhu

10/25/2012 06:18:00 pm

Jadinye kalau lmpu rosak begitu msti mkn jagung ngan dutch lady la ye? Hewhew.. Tu jagung ke?

P/S: Nk beli hummer.. Menjawabnye kelahiran kedua lah dik oi.. Muahaha-

10/25/2012 06:33:00 pm

@PILOT LOVER

betul3!!
pokoknya hati dan minda tu buka sikit, bagi ruang utk pendapat org lain plak.. huhu

10/25/2012 06:33:00 pm

@Chic Na

itu la cikna.. huhu.. sbr je la.. nasib baik lampu meja ade..

10/25/2012 06:33:00 pm

@hainom OKje

terlebih kenyang lg.. hehe

10/25/2012 06:34:00 pm

@Nurulee

sedap kan? hehe

10/25/2012 06:34:00 pm

@♥ Nana BamBam ♥

tau xpe.. huhu

10/25/2012 06:42:00 pm

@miss fluffy

hahaha.. aman dunia klau mcm tu..

10/25/2012 06:42:00 pm

@aswadz

makan honey stars pun kenyang ape.. tp dgn syarat habiskan sekotak tu la.. haha

10/25/2012 06:43:00 pm

@Arjuna Silvera

hehe.. ok je.. tp smpai bila harus bersabar dgn org yg begini kan.. sbr menunggu org tu sedar je la.. huhu

10/25/2012 07:51:00 pm

salam perkenalan dari blogger beritaMY..saya dh jadi follower terbaru blog anda.jika tidak keberatan perlukan kunjungan balas..hehe

artikel terbaru Saya akan saman orang yang bogelkan saya-RCW

10/25/2012 08:02:00 pm

@Liyana Zahim

baru romantik gitu.. jagung pun boleh kak.. hehe..

takpe.. beli dlm mimpi je.. :P

10/25/2012 08:20:00 pm

@beritaMY

terima kasih ye.. :)

10/25/2012 08:29:00 pm

dia sorang je yg betull.. malas nak layan.. hehehe


dapnya honeystarr!

10/25/2012 08:36:00 pm

@azizah :)

tau takpe kak.. fed up dgn org2 mcm ni. last2, suka hati dia la nak buat ape pun.. jnji tak ganggu kita..

p/s: mkn honey star time hujan lebat ni mmg sgt best. hehe

10/25/2012 09:04:00 pm

lama x mkn honey starz :D dapnye..

10/25/2012 10:33:00 pm

cam nyaman jak ya...hehe

10/25/2012 11:02:00 pm

@amranaiman

haha. nak jugak lah tu.. :P

10/25/2012 11:02:00 pm

@casablander

nang nyamannnnn pun! hehe

10/26/2012 10:45:00 am

sush nk puaskan ati semua org..yg penting kita wat yg tmpu n terbaik dan xde skitkan ati org,ckup..huu

10/26/2012 12:47:00 pm

@Cik Yaya

tp walau mcm mane pun kita berusaha taknak sakitkan hati org lain tp mmpu ke nk bersabar dgn org2 yg mcm ni? huhu

10/26/2012 08:43:00 pm

alahai sian...sib baik ada lampu meja kan :)

10/26/2012 09:41:00 pm

@puteri kasih

itu la sis.. saje nk bg suasana romantik sikit buat assignment ni.. huhuhu...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...