28/12/2012

Sila Baca! PENTING.

Sticky Post sehingga 28/12/2012. Sila scroll ke bawah untuk entri terbaru

Di sini, saya nak minta tolong anda semua untuk selesaikan satu tugasan ini. Ha, tugasan apakah itu? Tapi tugasan itu ada ganjarannya. Walaupun tak seberapa tapi at least sebagai penghargaan saya buat anda yang sudi membantu. 

Actually, ada seorang member ni minta tolong kami (Chipmunk dan En. Barney), minta tolong dari anda semua untuk selesaikan satu tugasan ini. Senang cerita soal selidik ringkas untuk tesis beliau. Jangan risau, ada ganjaran dari pihak chipmunkandbarney.blogspot.com iaitu...

  1. 10% daripada penyertaan akan mendapat blog review (dipilih melalui random.org). *mungkin akan dinaikkan lagi peratusnya. 50% atau 70%*
  2. Bloglist khas selama 3 bulan bagi semua penyertaan. 



Syarat-syaratnya :
  1. Berumur di antara 19-35 tahun
  2. Klik gambar di atas untuk menjawab soal selidik.
  3. Komen pada entri ini memberitahu bahawa anda telah menyelesaikan tugasan yang diberi. (Tidak perlu buat entri khas)
  4. Sila PM/Inbox Nama Penuh dan URL Blog anda di SINI untuk tujuan semakan. (make sure, INBOX nama anda dan url blog. Paling kurang pun TOLONG tinggalkan nama dan url blog di ruangan komen entri ini)
Kerjasama anda kami dahulukan dengan ucapan terima kasih!

Tarikh tutup akan diberitahu kemudian.

*update*
Jangan lupa tinggalkan nama dan url blog korang. Chipmunk suruh inbox sebab mungkin certain orang nama tu agak private. Tapi kalau nak tinggalkan di ruangan komen entri ini pun tak ada masalah bagi Chipmunk. Ada yang tak tinggalkan nama dan url blog. Satu hal lagi Chipmunk nak cari siapa. Kalau jumpa tak apa, kalau tak rasa bersalah pulak.

p/s : Bapa selalu pesan, kalau kamu membantu orang lain, nescaya orang itu akan membantu kamu juga suatu hari nanti. =)

39 comments

11/28/2012 10:42:00 pm

sayer dah settle menjawab.. :)

11/29/2012 12:07:00 pm

syaratnya memang 19 tahun ke atas ke?? azwa tak cukup la plak..huhu..

11/29/2012 12:21:00 pm

dah siap jawab..bnyknye soklan dik..hiks

11/29/2012 01:37:00 pm

nanti sis jawab yer :)

11/29/2012 10:44:00 pm

siap.. huhuhu

11/30/2012 08:51:00 am

dh tlg jwab dh :) teringt member amek master pon mtk tlg mcm ni jgk..hihihi...

11/30/2012 11:12:00 pm

kalau ada masa terluang kak cuba jawab soal selidik tu... tapi tak janjilah... :)

12/01/2012 09:18:00 am

dah jawab!

nama : Nurul Lyana bt Kamaruszaman
url blog : http://pinksolovely.blogspot.com

12/01/2012 02:28:00 pm

dah jawab...

12/01/2012 02:56:00 pm

done! =)

12/01/2012 07:13:00 pm

done dear..

http://lilylicha.blogspot.com

12/01/2012 08:52:00 pm

done :3

12/01/2012 10:06:00 pm

insyallah shida bantu k :)

12/02/2012 04:42:00 pm

selamat menjawab kepada semua, insyaAllah nanti sy jawab

12/02/2012 07:57:00 pm

nak jawab tp...bila ada time nty

12/03/2012 11:18:00 am

ika dah siap jawab!

12/03/2012 02:54:00 pm

bawah 18. x boleh jawab soalan .huhu

12/03/2012 03:15:00 pm

insyaAllah nnti aina jawab... =)

12/04/2012 07:44:00 pm

haaa komen lagi di sini.. all da best.

12/05/2012 04:58:00 pm

join cepat siapa yg tak join. haaaaa

12/06/2012 12:34:00 pm

anda telah di tagged untuk join GA nie..jom2 :)

http://adiezaff.blogspot.com/2012/12/official-year-end-giveaway-by-cik-bunny.html

12/06/2012 01:34:00 pm

As Salam, i am currently conducting a survey about mosque in Malaysia for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

12/06/2012 09:11:00 pm

he he he he........ sorry kacau lagi di sini. kebosanan.

12/07/2012 11:59:00 am

best jugak wt benda cmni.. terkenang zaman skolah :p

12/08/2012 12:50:00 am

aku dah jwb survey tuh. cari nama aswadz.

12/17/2012 03:57:00 pm

dah jawab


nama : Nurul Hana binti Abdul Hadi
blog : http://onitsukahana.blogspot.com

12/21/2012 01:06:00 pm

AKU PUN DAH JAWAB. RASA DOWN BILA JAWAB. GEMOKNYA AKU DAN MAEL KAKAKAKA.

SENGAJA CAPSLOCK. BARU NAMPAK GARANG.

12/22/2012 11:55:00 am

saya dah jawab aisya..hehe

Noor Athirah binti Mohd Zain
http://trahzain.blogspot.com/

12/22/2012 03:57:00 pm

dah selasai membantu :)

Nama : Reiko
URL : hhtp:// blogchocolatemint.blogspot.com

12/24/2012 09:31:00 am

bapak gila punya bnyk soalan! huhuhuhu :P

12/25/2012 12:41:00 pm

done :)

http://www.miss-ayez.my/

12/25/2012 02:57:00 pm

settle jawab

nama: nur azizah
url: http://nurazizahyahaya.blogspot.com

12/25/2012 08:51:00 pm

Wuuu, tak cukup umur wuuuu

12/26/2012 12:06:00 am

dah siap!!!

nnt check taw...tkt error...sbb tenet slow...hihi

tirah zairi : http://tirahmaganda.blogspot.com/

12/27/2012 09:10:00 am

Segmen Segmen Lagi!! Jom JOIN :) http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/segmen-loike-fbpage-bertubi-tubi.html

12/27/2012 10:34:00 am

dah jawab....

kriszhanna
http://kriszhanna.blogspot.com/
kriszhanna@gmail.com
27/12/12 10.30am

12/27/2012 12:21:00 pm

done dear :)

seneorita baharin: http://seneoritabaharin.blogspot.com

12/29/2012 01:55:00 am

dah siap jawab :) zuhanif : http://awekcool.com/

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...