31/12/2012

Boleh gemuk macam ni.... Haihhh!

Dalam entri INI Chipmunk ada bagitau yang Chipmunk pergi somewhere before terkena jangkitan 'virus' baru tu. Tak ada lah somewhere sangat pun kan, cuma teringin nak makan something je. Actually dah lama dah teringin nak makan something tu, cuma nak tak nak je pergi. Tambah pulak minggu busy kan. Tapi lepas baca entri Cik Leeza yang INI, makin membuak-buak pulak keinginan tu kan. 

Mula-mula plan memang nak pergi petang khamis, after En. Barney siap bentang proposal. Tapi En. Barney balik dah pukul 6 petang. Tak syok pulak kalau pergi malam so tangguh lah ke esok petangnya pulak (perempuan ni memang demand pun sebenarnya, padahal boleh je pergi malam tu). Tu yang last minute plan tengok Jack Reacher yang bosan tu. Esoknya last minute pulak ada group discussion, terpaksa cancel lagi plan.

Hari sabtu tu akhirnya tertunai jugak hasrat hati. Sebenarnya, nak pergi Secret Recipe je pun. Bunyi macam nak melancong jauh je.

Boleh je buat sendiri yang kat depan tu, tapi dah duduk hostel nak 'bertukang' macam mana.

Oreo Cheesecake + Vanilla Latte

Chocolate Fudge + Iced Caramel Latte



Jangan jealous uolls! I makan dulu ye. =P

p/s : Lagi banyak study, lagi kuat nafsu makan. En. Barney selalu kata, study guna banyak tenaga. Sebab kena banyak berfikir. Sebenarnya taknak Chipmunk rasa bersalah sebab makan banyak sangat tu. Gemuk I macam ni tau.

38 comments

12/31/2012 08:54:00 am

Iced caramel latte tuuuu, peh.

12/31/2012 09:20:00 am

asal makan sedap, gemuk pun xpe, boleh jadi cumill,,,hehe

12/31/2012 10:03:00 am

sedapnya kek tu...

12/31/2012 10:26:00 am

amboi sedapnyer makannn..umm mbuatkan yaya xsbr nk mcube dgn encik superman..bru besh mkn kan..hehe ;p

12/31/2012 10:27:00 am

wahh..6pak mcm sedap je chocolate fudge tu.. nk sikit blh?

12/31/2012 11:30:00 am

alahai tetiba teringin makan kek SR..aisya belanje...hehe

12/31/2012 01:17:00 pm

haha..kalo dah teringin macam mane pon ditahan keinginan tu..tetap membuak2..haha..samelah sanggup pakse adik semata2 pegi beli kek secret..haha

12/31/2012 02:13:00 pm

Sedapnye kek SR..nyum²..
tetiba teringin ni..^^

12/31/2012 03:44:00 pm

jeles... jeles...
kalau aisya makin tembam, en barney sayang juga.. ;)

12/31/2012 04:57:00 pm

owh nmpk sedap ! :D

12/31/2012 06:15:00 pm

dont worry tetap comel.

12/31/2012 08:14:00 pm

wah, sedapnye. tiba2 plak rasa lapar.hihi :)

12/31/2012 08:48:00 pm

wah bestnya..nak sikit :D

1/01/2013 06:52:00 am

@Nurulee

kannnnn... huhu

1/01/2013 06:52:00 am

@trah zain

takleh jugak.. kesihatan kena jaga.. hehe

1/01/2013 06:53:00 am

@Lynn Hamzah

hehe.. sedap2..

1/01/2013 06:54:00 am

@Cik Yaya

cube je lah cik yaya.. jgn tak cube.. hehe

1/01/2013 06:54:00 am

@Miss Qiz

ambk lah.. hehe

1/01/2013 06:54:00 am

@puteri kasih

bleh2 tp sis byr ye.. hehe

1/01/2013 06:55:00 am

@Cik Zara

hahaha.. tau takpe..

1/01/2013 06:55:00 am

@LiLy @ MaMaQiStInA

tu la kak.. lg2 tengok org post pasal tu, lg la kuat rasa nk pergi tu.. huhu

1/01/2013 06:56:00 am

@miz ruha

xleh2.. nnti stress sebab gemok.. haha

1/01/2013 06:56:00 am

@lynndamya

mmg sedap pun.. bukan skdr nmpak je.. hehe

1/01/2013 06:57:00 am

@MaYa MustWany

hahaha..

1/01/2013 06:57:00 am

@Miss Purple

lpr g makan.. tak elok thn2.. hehe

1/01/2013 06:57:00 am

@zana

ambk2, tak larang pun.. =P

1/01/2013 10:40:00 am

sedap.. gemuk takpe masih ada yg sayang..heee :)

1/01/2013 11:35:00 am

lepas makan tentu jalan2 pusing satu mall kan. tak sempat gemuk la. kalori dh banyak terbakar. hihihi..

1/01/2013 09:50:00 pm

gemuk itu sihat dan comel oh dan dan senantiasa bahagia, hehe .. . Selamat tahun baru, kihkih

1/02/2013 09:29:00 am

hihihi...tp mmg pon..study ni same je mcm bt keje len...tu sbb kna exercise hope tak gemuk. ^^ lame tak mkn secret recipe...trasa dh sedap yer..huhu

1/02/2013 09:34:00 am

nak jgk..lama xmakan...jeles2...hihi

1/02/2013 11:56:00 pm

haz pn same! mse study week ni seyes byk mkn! sbb gne otk la tu kot. tkt gemok. huwaa T.T

oh chocolate fudge n segle air itu tersgtla sedap~ yumm yumm *drooling*

1/03/2013 07:13:00 am

@azizah :)

haha.. btol.

1/03/2013 07:13:00 am

@sa mic

yg penting bahagia.. kan kan kan? haha!

1/03/2013 07:14:00 am

@ayut

tp makin lama study makin kuat plak nafsu makan tu.. cmne? huhu

1/03/2013 07:15:00 am

@tirahzairi

jom2! =P

1/03/2013 07:15:00 am

@haz

Kannnn.. huhu.. mcm2 nk dimakan. huhu

1/03/2013 07:30:00 am

@Chic Na

tak kuasa nk pusing2.. terus balik je cikna.. huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...