01/01/2013

Bulan Baru, Tahun Baru, Bloglist Baru.

Pejam celik, pejam celik tak sedar kita dah melangkah masuk ke tahun yang baru kan? As usual, bulan baru ni bloglist pun baru. Boleh lah tengok, kot-kot tersenarai ke. Bulan depan insyaAllah nak tambah jadi 20 lah, sekarang ni ada 15 je. Meriah sikit kan?


Nak join bloglist senang je. Tak perlu nak buat entri, tak perlu nak like itu, like ini, tak perlu follow. Just ringankan jari anda mengomen je. Bloglist ni Chipmunk akan update every month. Ada satu lagi bloglist sebenarnya. Yang tu nanti Chipmunk letak, tengah tunggu confirmation senarai nama dulu. InsyaAllah, esok lusa ada lah tu.

Sempena tahun baru ni, nak cakap la sikit. 

Mudah-mudahan tahun 2013 ni akan membawa 1001 makna buat kita semua ye, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan insyaAllah semoga menjadi tahun yang lebih baik lagi dari tahun yang sebelumnya. Bak kata Cik Yaya, Don't Forget Allah. Jadi harap tahun 2013 ni kita dapat mendekatkan lagi diri kita dengan-Nya. Jadi azam baru tu jangan lupa selitkan sekali, bukan sekadar nak mengejar hal-hal duniawi je ye. (^_^)


Alhamdulillah, azam 2012 tercapai. Anda pulak bagaimana? 

p/s umur saya tahun ni masih lagi 16 tahun. Jangan jealous ye. =P

48 comments

1/01/2013 08:48:00 am

selamat tahun baru :)

1/01/2013 09:33:00 am

Semoga azam 2013 chipmunk berjaya dicapai ye :) Amin! :D

1/01/2013 09:42:00 am

selamat tahun baru 2013...

1/01/2013 09:54:00 am

Happy New Year. Wish you the very best =D

1/01/2013 10:33:00 am

azam 2012 akak pon da tercapai.. alhamdulilah :)

moga tahun baru 2013 beri kita keberkatan duniawi dan syurgawi.. insyaAllah..

1/01/2013 10:38:00 am

hehe..yup! btul tu cik aisya..smakin btmbh tahun ni,lebih elok la kita mdekatkan diri dgn NYA..mudah2an tahun ni akn jadi lebih baik untuk kita..InsyaAllah.. =>

1/01/2013 10:38:00 am

azam tahun 2012 pon da lupa apa...xtau da tcapai ke x..hehe yg penting belum dapat kawen lagi..hoho ;p

1/01/2013 11:04:00 am

selamat tahun baru...hi hi 2013 bye2 2012..azam? ak tak memasang azam sbb aku tahu azam tu takkan tertunai..apapun hidup esti diteruskan :)

1/01/2013 11:13:00 am

selamat tahun baru aisya. semoga tahun bari ni lebih banyak lagi kejayaan yg dicapai. cikna ada jgk azam yg bawak dr tahun lepas. kikiki..

#umur saya baru 19. :p

1/01/2013 11:14:00 am

tahniah, ramai pengomen tegar blog awak.

1/01/2013 11:34:00 am

sis pun nak kekal 16 leh tak? hehe. happy new year aisya :)

1/01/2013 02:18:00 pm

happy new year dan moga tahun baru ni jd the best year for us..haha
#err mudanya still 16 tahun...haha

1/01/2013 02:36:00 pm

Happy new Year Aisya...Moga tahun ni memberikan lebih indah dari yg sebelumnya & memberikan seribu kemanisan..^^

1/01/2013 04:25:00 pm

akak just nak tahun baru ni benda benda positive jeh.....Amin...mintak dijauhkan perkara yg x elok

1/01/2013 06:38:00 pm

selamat tahun baru aisya :)
moga kita menjadi hambaNya yg lebih solehah di tahun baru ni :)

1/01/2013 09:57:00 pm

ta bleh set azam, klau set tak menjai --" kena on the spot je . huhu

1/02/2013 08:26:00 am

pst pst,, mau jugak saya..eheheehee

http://trahzain.blogspot.com/

selamat tahun baru aisya.. moga2 hepy selalu (^___^)

1/02/2013 09:27:00 am

ad lg dlm senarai la....hihi.mekaseh aisya sbb dtg blog hari2x..huhu.2012 mcm xde azam..yg pasti harap menjadi lebih baik dr sblm ni dlm semua perkara.. :)

1/02/2013 09:33:00 am

HAPPY NEW YEAR!!! hihi

1/02/2013 10:25:00 am

happy new year..

1/02/2013 11:46:00 am

happy 2013 n happy blogging blogger hehe :)

1/02/2013 12:07:00 pm

yeah... tersenarai... suka suka... ^_^
selamat tahun baru aisya...

umur aisya masih lagi 16 ye...?
pelajar pintar ni... baru 16 dah amek master... :p

1/02/2013 12:29:00 pm

Selamat tahun baru...gambar 2013 kita sama la.. amik kat google..hihi

# nak join bloglist boleh tak?? hihi

1/02/2013 11:53:00 pm

aik. cne leh umo msh 16 thn ni? bg tips skit. haha

insyaAllah thn ni akn jd thn yg lebh baik untk kte perbaiki dri lg. aamiin.. =)

btw thanks aisya mskkn nme haz dlm ur bloglist lg. even bln lpas haz krg aktif mengomen. hee >.<

1/03/2013 07:19:00 am

@Puteri Afiqah

Happy new year.. =)

1/03/2013 07:19:00 am

@Nur Afrina

Amin!! =D

1/03/2013 07:19:00 am

@Lynn Hamzah

slmt tahun baru jugak.. =)

1/03/2013 07:20:00 am

@Nurulee

thanks.. Happy New Year jgak.. ;)

1/03/2013 07:20:00 am

@azizah :)

alhamdulillah.. mudah-mudahan kak.. amin! =)

1/03/2013 07:21:00 am

@Cik Yaya

betul betul betul.. hehe
lupa? dahsyat la cik yaya ni.. hehe

1/03/2013 07:22:00 am

@kopi pasta

slmt thun baru jugak.. haha.. ramai je yg mcm tu. =)

1/03/2013 07:22:00 am

@Chic Na

insyaAllah azam tahun lepas dah tercapai dah.. tu pun azam tahun tahun lepas sbnrnye.. hee

1/03/2013 07:23:00 am

@miza yusof

tq.. =)

1/03/2013 07:23:00 am

@puteri kasih

takleh.. sis kena up sikit.. 17 la.. haha..

1/03/2013 07:23:00 am

@miss fluffy

amin... =)
p/s : jgn jealous.. =P

1/03/2013 07:24:00 am

@LiLy @ MaMaQiStInA

insyAllah..
amin! =)

1/03/2013 07:24:00 am

@noornazuha

betul-betul... insyaAllah kak.. =)

1/03/2013 07:25:00 am

@~didiey~

Amin.. selamat tahun baru jugak.. =)

1/03/2013 07:25:00 am

@trah zain

thanks.. selamat tahun baru jgak.. hehe

1/03/2013 07:26:00 am

@ayut

terima kasih jugak sbab rajin dtg and komen2.. hehe..

amin.. mudah-mudahan.. =)

1/03/2013 07:26:00 am

@tirahzairi

happy new year jugak cik tirah.. hehe

1/03/2013 07:26:00 am

@Tuan Cimot

happy new year.. =)

1/03/2013 07:27:00 am

@sis92

happy 2013 and happy blogging 2.. ;)

1/03/2013 07:27:00 am

@miz ruha

selamat tahun baru jugak kak..

p/s : alhamdulillah.. haha!

1/03/2013 07:28:00 am

@Dikbi Kamaruddin

aah. pinjam kt pakcik google.. hehe..

bleh je.. ;)

1/03/2013 07:29:00 am

@haz

mana bleh bgtau.. rahsia turun temurun tu. hahaha!

hehe.. tp masih lg tersenarai tu. ;)

1/08/2013 02:01:00 am

mmg suka dtg sini heheee :D

wahh 16 bia betikkk :P

1/08/2013 08:41:00 am

@shidaR

terharunyeee! hehe

p/s : jealous lah tu.. =P

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...