19/01/2013

Rumah itu Asalnya

Alhamdulillah, setelah beberapa minggu berhempas pulas dengan exam dan lambakan assignment yang memuncak akhirnya yang asal pulang juga ke asalnya. Er, apa yang cuba disampaikan ni?

Alhamdulillah, Chipmunk dah selamat sampai rumah. Flight 8.30 pagi tadi. Kali ni bukan naik Air Asia, tapi MAS pulak. Tiket MAS lagi murah you dari Air Asia I bagitau. First time naik MAS Kuala Lumpur-Miri. Mula-mula tu takut jugak. Yela, dah sorang-sorang kan. Takut tersesat kat mana-mana. Dah la lambat pulak, gara-gara Chipmunk terlewat bangun. Haruslah, setelah beberapa hari dengan lena sejam dua setiap hari.

Hello Abang Handsome

Bila dah balik rumah ni, banyak masa nak mengadap blog. Chipmunk masih banyak hutang dengan korang dan korang semua.

Oh ya. Untuk para pemenang GA, insyaAllah isnin ni En. Barney akan pos hadiahnya. Tak sempat nak pos before Chipmunk balik sebab ada yang tak bagi butiran lagi. Jadi minggu depan, tunggu abang posmen datang hantar hadiah ye. 

Titik fokusnya?

31 comments

1/19/2013 04:47:00 pm

hensemnya kucing tu :)

1/19/2013 05:35:00 pm

best kan cuti.. :)

1/19/2013 07:31:00 pm

kuceng tuh comel . :D

1/19/2013 08:22:00 pm

@Miss Purple Ungu

handsome kan? haha

1/19/2013 08:22:00 pm

@NARDtheNERD

sgtttt.. hehe

1/19/2013 08:23:00 pm

@FA


tgk tuan lah.. hahaha.. *perasan*

1/19/2013 10:45:00 pm

aihh gebunya , geram pula tengok lama2 hehe

1/19/2013 11:22:00 pm

selamat smpai drumah. xD

1/20/2013 12:07:00 am

comelnyer teddy bear yg byk2 kat ats tu...

1/20/2013 05:59:00 am

gebu ya kucing tu...

1/20/2013 10:14:00 am

say tak menang..huhu

1/20/2013 03:43:00 pm

@sa mic

haha.. tgk la lama2.. tak halang pun.. :)

1/20/2013 03:51:00 pm

@michelle De hunny

hehehe.. :D

1/20/2013 03:52:00 pm

@PILOT LOVER

^_^

1/20/2013 03:58:00 pm

@Etuza Ezawarna

hehe.. :D

1/20/2013 04:03:00 pm

@normi nieza

mungkin rezeki di GA lain.. :)

1/20/2013 08:07:00 pm

selamat bercuti..geramnye tgk kucing tu..comel sangat..

1/20/2013 10:45:00 pm

beshla cuti..rumah ku syurga ku..hehe

1/20/2013 10:56:00 pm

selamat bercuti :)

abang tu memang handsome..hehe

1/20/2013 11:54:00 pm

wahhh byknye patung nk 1 heheee ^_^
selamat sampai yg pntg aisya hehee :D

1/21/2013 11:57:00 am

gebunya kucin tu...

1/21/2013 04:06:00 pm

ada titik fokus ke tu...mcm takde jer..hihihi

1/21/2013 09:10:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

hehe.. thanks kak lily..

1/21/2013 09:11:00 pm

@Cik Yaya

yess.. tau takpe.. :)

1/21/2013 09:11:00 pm

@puteri kasih

terpikat lah tu.. :P

1/21/2013 09:12:00 pm

@Shida Radzuan


takleh2.. :P
betul tu.. alhamdulillah.. ;)

1/21/2013 09:12:00 pm

@azizah :)

jgn puji kak.. makin kembang kang.. haha

1/21/2013 09:13:00 pm

@ayut

bg cik ayut takde la kot.. haha.. cube tgk btol2.. :P

1/22/2013 12:28:00 pm

aisya dah balik miri ye...
seronok tu...
handsomenya dia... ^_^

1/22/2013 09:36:00 pm

@miz ruha

dah2.. hehe
Handsome kan? Nak buat menantu tak? Kahkah

1/29/2013 12:28:00 am

wahhh tengah bercuti ke sekarang? enjoy your holiday k. ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...