10/01/2013

Giveaway Mialiana.com

Sebelum Chipmunk bertapa masuk gua bersama nota-nota untuk exam esok, ada satu lagi tugas yang perlu dilaksanakan. Memandangkan hari ini adalah hari terakhir, sepantas kilat menaip dan follow syarat-syaratnya.


Entri yang paling saya suka? Semestinya entri yang INI, bukan calang-calang orang Kak Mia ni tau. Sedikit sebanyak mendorong untuk pelajar-pelajar seperti saya ni untuk berjaya macam Kak Mia jugak. Kalau Kak Mia boleh, jadi tak ada alasan untuk saya kata tak boleh. Betul tak Kak Mia? (^_^)

Dan untuk pengetahuan Kak Mia, masa berkunjung ke MAHA 2012 tempoh hari masuk pavilion Negeri Johor nampak buah nanas automatik ingat Kak Mia. Semua gara-gara entri INI lah. Kalau tak silap Kak Mia pun orang Johor jugak kan? Betulkan kalau salah tau.

Smile..Smile..Smile.. tu harus lah colourful ye.

Nak tag :

dan juga



30 comments

1/10/2013 11:15:00 am

gudLuck dear ^_^

waaaaa good luck tau.... tak sabar tunggu result.

1/10/2013 07:44:00 pm

Good luck!
Singgah dari segmen sama &follow sini #3075

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

1/10/2013 10:20:00 pm

wahh cik mia ade wat lg ke ni..ok..take noted..nak join nti hujng mgu ni lau ade mse..heee =D

1/10/2013 10:55:00 pm

goodluck , oceeeh :D

1/11/2013 08:35:00 am

Gud luck....
nenas ekk...haha

1/11/2013 09:59:00 am

dtg dr segmen yg sme..
gud luck taw :)

1/11/2013 12:59:00 pm

eh..kena tag...hihihi..mekaseh tag dear.ada masa tag yer :)

1/11/2013 02:38:00 pm

good luck :)

1/11/2013 07:43:00 pm

@shidaR

thnks.. good luck buat kak shida jugak.. =)

1/11/2013 07:44:00 pm

@Leeza dayasari [santai leeza]

tq.. good luck buat leeza jugak.. =)

1/11/2013 07:45:00 pm

@Nor Salmi

thanks & Good luck jugak.. =)

1/11/2013 07:45:00 pm

@Cik Yaya

dah lepas dah tarikh tutupnye.. huhu.. hari tu pun join last minute...

1/11/2013 07:46:00 pm

@sa mic

tq.. hehe

1/11/2013 07:46:00 pm

@Adie Zaff

tq2..
ye2, bukan tembikai mahupun mangga ataupun durian.. hehe

1/11/2013 07:52:00 pm

@nur azian

good luck jugak ye.. ;)

1/11/2013 07:53:00 pm

@ayut

sebab nak tarikh tutup semalam, tu yg tag saja utk backlink tu.. hehe

1/11/2013 07:53:00 pm

@-meeSUPERGIRL-

tq.. =)

1/11/2013 10:53:00 pm

gud luck aisya...
gud luck untuk exam aisya... :)

1/11/2013 11:05:00 pm

good luck dear :)

1/11/2013 11:53:00 pm

good luck adik comel :) kalau ada masa nanti sis join :)

p/s malam ni nak join GA aisya pula :)

1/12/2013 10:52:00 am

Good Luck ye..^^

1/15/2013 02:47:00 pm

@miz ruha

yeay,, dh habis exam.. hehe

tq kak.. =)

1/15/2013 02:47:00 pm

@Michelle de Hunny

makseh.. ;)

1/15/2013 02:48:00 pm

@puteri kasih

thanks sis.. =)

1/15/2013 02:48:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

tq.. =)

1/16/2013 01:13:00 am

Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

1/16/2013 09:04:00 pm

Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

1/19/2013 08:17:00 pm

@Arol Mubin

thanks singgah.. :D

1/19/2013 08:18:00 pm

@Mia Liana

takde rezeki pulak.. takpe, next time try lg.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...