06/01/2013

Pengumuman, Pengumuman!!

Semalam Chipmunk ada mention tentang misi mencari hadiah untuk first giveaway yang Chipmunk rancang nak buat dalam masa terdekat ni. Tak grand pun hadiahnya tu. Biasa-biasa je, cuma Chipmunk try la cari secomel yang boleh.

Herbie?

Berapa ekor kucing semuanya ye?

Kereta tu sangat comel tau. First time tengok terus tertarik. Kucing-kucing tu pun buat Chipmunk geram jugak. Agak-agak apa lah ni ye? Hehe. InsyaAllah, kalau tak ada aral melintang malam ni tepat jam 12 tengah malam akan berlangsung GA first dari Chipmunk dan En. Barney. Nanti baru Chipmunk reveal apa sebenarnya kucing-kucing dan kereta di atas ni. Tunggu jangan tak tunggu. 

pssttttt.... Ada hadiah misteri jugak tau.

36 comments

1/06/2013 07:58:00 am

comelnyaaa.. nak teka boleh? fridge magnet kot. ;)

1/06/2013 08:32:00 am

Comel²nye...
Ok..akak tunggu..^^

1/06/2013 11:01:00 am

nk joinlah nnti..

1/06/2013 11:13:00 am

Lahaii, kalau tak tulis iu Herbie, kia sangkakan ia seekor katak. Comel ok.

1/06/2013 11:23:00 am

wahh surprise!

1/06/2013 01:04:00 pm

wahh cumil3..
lau cik aisya yg wat kene join ni..hehe ^,^

1/06/2013 01:36:00 pm

good luck utk GA nanti.. dapat sambutan meriah. hehe~

1/06/2013 01:45:00 pm

wah, bestnyer... cam pelekat kat peti sejuk jew

boleh try ni..

1/06/2013 04:04:00 pm

wah comel2 hadiah tu ^^

1/06/2013 06:14:00 pm

nak join..sbb nak kucing :p hehe

1/06/2013 06:26:00 pm

nak buat GA ye...
nak join juga kalau sempat... ^_^

1/06/2013 06:50:00 pm

Wah....nak join boleh? <---wat muka x malu..hihi

1/07/2013 01:44:00 pm

Nak tahu hadiah misteri tu boleh? hehe :p

1/07/2013 02:26:00 pm

@Chic Na

yeayyyy.. 20 markah utk anda.. hehe

1/07/2013 02:26:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

hadiah biasa2 je kak.. =)

1/07/2013 02:27:00 pm

@Syuhada Salleh

sila2.. dah start dah tu.. hehe

1/07/2013 02:27:00 pm

@Izz Hazwani

aah kan.. mcm katak pun ade.. haha

1/07/2013 02:28:00 pm

@azizah :)

haha.. surprise?

1/07/2013 02:28:00 pm

@Cik Yaya

cik yaya wajib join.. =P

1/07/2013 02:28:00 pm

@Michelle Hopell

mudah-mudahan.. hehe

1/07/2013 02:29:00 pm

@Nur Atiqah Mohd Zaki

mmg pun.. =P

1/07/2013 02:29:00 pm

@Leeza dayasari [santai leeza]

hehe.. sila2..

1/07/2013 02:30:00 pm

@Syamira Yahya

bese2 je pun. =P

1/07/2013 02:31:00 pm

@puteri kasih

hehe.. mane tau sis dpt kucing tu.. hehe

1/07/2013 02:31:00 pm

@miz ruha

join jgn tak join kak.. =)

1/07/2013 02:31:00 pm

@Dikbi Kamaruddin

kecik tapak tangan lautan atlantik sy tadahkan.. =P

1/07/2013 02:32:00 pm

@Hanida Moss

ala.. klau bgtau tak misteri lah.. hehe

1/08/2013 02:21:00 am

nk join nnt hehee ^_^

1/08/2013 08:37:00 am

@shidaR

sila2.. hehe

1/08/2013 12:48:00 pm

suke yg kete tu...hihihi..cantik je tgk..

1/08/2013 05:58:00 pm

mak oii hadiah semuanya lawa2, nanti nak join lah , hehe . Awal lagi kan

1/08/2013 06:07:00 pm

kucing tu nmpk comel! hihi

1/09/2013 09:16:00 am

@ayut

tgk depan2 lagi comel tau.. hehe

1/09/2013 09:19:00 am

@sa mic

jgn lupe plak.. *wink2*

1/09/2013 09:19:00 am

@haz

comel mcm sy kan? kahkahkah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...