07/01/2013

Hutang Bloglist Selesai Sudah

Hari Chipmunk nak menjelaskan hutang untuk entri INI. Chipmunk dah buat satu lagi bloglist kat sidebar tu. Bloglist sehingga bulan March nanti. Siapa yang tolong Chipmunk untuk entri tersebut tapi Chipmunk masukkan link boleh lah bagitau. Sebab ada yang komen tapi tak bagi link blog pulak. 


Boleh lah check link blog anda. Chipmunk tak kira pulak. Tapi yang penting lebih dari 10 blog yang tersenarai. Bagi yang dah jawab tapi Chipmunk tak masukkan blog anda dalam bloglist yang ini bermaksud ada dalam bloglist satu lagi lah tu. 

Nanti Chipmunk buat review ye, time exam sekarang ni. Mungkin lambat sikit. Jangan risau, Chipmunk review semua sekali.

26 comments

1/07/2013 02:26:00 pm

untunglah exam ;p heheh

1/07/2013 02:37:00 pm

wah...bagusnya chipmunk...tp blog lynn tak terlist pun kat situ...

1/07/2013 04:39:00 pm

good luck exam aisya. ;)

okie.. thx u.

1/07/2013 09:18:00 pm

yaya xde pon..ngeeeee

1/07/2013 09:38:00 pm

@Farina Hunny

yesss, untung sangat tauuu.. jgn jeles ye.. =P

1/07/2013 09:39:00 pm

@Lynn Hamzah

next time ade lagi.. no worries.. ;)

1/07/2013 09:39:00 pm

@Chic Na

thnks cikna yg ayu lg menawan.. ;)

1/07/2013 09:40:00 pm

@Leeza dayasari [santai leeza]

wc.. =D

1/07/2013 09:40:00 pm

@Cik Yaya

cik yaya harus lah up sikit.. hehe.. =P

1/07/2013 10:05:00 pm

Good Luck untuk Exam..All the best..^^

1/07/2013 11:45:00 pm

exam~ chaiyok2!!heee^^

1/08/2013 02:23:00 am

shida pun rasa nk upgrade bloglist hehee :D

1/08/2013 08:37:00 am

@shidaR

hehe.. upgrade tu.. ;)

1/08/2013 08:40:00 am

@miss fluffy

hehehe... =D

1/08/2013 08:41:00 am

@LiLy @ MaMaQiStInA

thnks kak lily.. =)

1/08/2013 12:49:00 pm

tu dia...ada dh bloglist yer... :) kena review ke nnt...rajin ye aisya..bgus2x :)

1/08/2013 06:08:00 pm

good luck ye exam. buat btol2~ hihi

1/08/2013 08:58:00 pm

buat exam tu elok elok :)

1/09/2013 09:14:00 am

@ayut

hehe.. tunggu ye.. ;)

1/09/2013 09:15:00 am

@haz

tq.. haz jugak.. =)

1/09/2013 09:15:00 am

@puteri kasih

tq sis.. =)

1/11/2013 10:55:00 pm

sorry aisya,,,
tak sempat pun buat survey ari tu... -_-

1/15/2013 12:56:00 pm

blog yana pun ada? wah, tq awk :)

1/15/2013 02:50:00 pm

@miz ruha

takpe.. =)

1/15/2013 02:51:00 pm

@Secrets of A Teenage Girl

same2.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...