15/01/2013

Senarai Pemenang Chipmunk & Barney : Simple Giveaway

Dah tiba masa yang semua orang tunggu kan. Sebelum tu, nak ucap tahniah buat yang menang. Yang tak menang pulak, jangan sedih-sedih. Next time mungkin rezeki anda pulak. Jadi malas nak cakap panjang dah, dengan ini Chipmunk mengumumkan para pemenang bagi Chipmunk & Barney : Simple Giveaway adalah seperti berikut :

Sebelum tu, boleh rujuk angka giliran anda di SINI ye

Hadiah Utama


Hadiah Sampingan






Top Referral


Tahniah sekali lagi Chipmunk ucapkan. Buat para pemenang, anda dikehendaki untuk menghantar details yang diperlukan, seperti berikut :

  1. Nama
  2. Alamat 
  3. Phone Number
  4. Url Blog

Inbox SINI
ataupun
emailkan ke aisyaahd@gmail.com

Lagi cepat anda bagi details yang diperlukan lagi cepat hadiah-hadiah akan diposkan.


Seperti yang Chipmunk katakan sebelum ni, kalau ada terkurang-kurang kat mana-mana tu Chipmunk minta maaf sangat-sangat. Terharu sebenarnya dengan sambutan yang diberikan. Seronok rupanya anjurkan GA seperti ini. InsyaAllah kalau ada rezeki lebih di masa akan datang boleh lah buat GA lagi kan? Hehe. Banyakkan lagi hadiah dan tempoh masa lebih lama lagi.

23 comments

1/15/2013 08:41:00 pm

Tahniah buat semua pemenang..hehe..tak sempat nak join. ^__^

1/15/2013 08:50:00 pm

Tahniah yang menang..(^_^)DKDE

1/15/2013 08:50:00 pm

thniah sume yg bjaya..

1/15/2013 08:55:00 pm

Tahniah kepada pemenang

1/15/2013 09:02:00 pm

Tahniah pada yang menang ^-^

1/15/2013 09:20:00 pm

ina x bertuah..tahniah pd pemenang..

1/15/2013 10:25:00 pm

waaaa...sedey xmenang :(
tahniah pd pemenang yer :)

1/15/2013 11:11:00 pm

thniah pd smua pemenang ^_^

Huuu x menang.. Tp x per...

Lain kali cuba lagi..

1/16/2013 08:24:00 am

Tahniah kepada semua pemenang..^^

1/16/2013 08:52:00 am

nama sya tak de..:(

1/16/2013 10:42:00 am

tahniah buat semua pemenang... ^_^

1/16/2013 02:51:00 pm

tahniah kpada pemenang :)

1/16/2013 02:53:00 pm

20 tidak tersenarai di sotu...huhuhu..tahniah pemenang!

1/16/2013 05:49:00 pm

tahniah utk pemennag..:)

1/16/2013 06:17:00 pm

tak menang..hukkk

tahniah kepada semua pemenang ^_^

1/16/2013 09:58:00 pm

taniah untuk pemenang semua ya, ehehe

1/16/2013 11:09:00 pm

29!!! Hadiah utama!! Sgt suka!!

1/18/2013 01:44:00 pm

tahniah semua ..

1/19/2013 11:23:00 pm

tahniah kpd pemenang semestinya bukan saya!
hahah~

1/21/2013 12:01:00 am

tahniah semua pmng termasuk shida heheee..thanks dear :)

1/29/2013 12:30:00 am

tahniah untuk semua yang join. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...