30/12/2012

Hati-hati. Virus baru telah dikesan semalam.

Virus ini Chipmunk panggil Virus R. Kenapa panggil Virus R? Sebab virus ini di bawa oleh Kak Ruha. Kesian Kak Ruha, tiba-tiba dipersalahkan pulak. Alkisahnya begini, semalam Chipunk dan En. Barney pergi somewhere, (jangan risau nanti Chipmunk story-story pergi mana) terjumpa pulak something yang mengingatkan Chipmunk dengan Kak Ruha dan Chipmunk pun cerita lah tentang entry Kak Ruha yang INI kat En. Barney. Before ni Chipmunk pernah cakap kat Kak Ruha yang tak pernah pun jumpa benda tu dan kebetulan semalam ternampak pulak. Teringin pulak nak try buat, tengok Kak Ruha buat macam best je.

 Woodcraft Construction

Beli tiga sekaligus. Satu besar, dan dua lagi yang kecik. Tapi Chipmunk buat satu je. Dua lagi En. Barney punya. Sampai-sampai bilik je terus buat.


Comel kan? Tak lama pun pasang benda ni, pasang punya pasang tengok-tengok dah siap. 

Tada!!


Sebenarnya memang minat benda-benda macam ni. Sebab Chipmunk ni bukan jenis yang boleh duduk diam pun. Memang ada je benda yang nak dibuat. Kalau tengah cantumkan Jigsaw Puzzle tu janganlah ganggu. Tak akan dilayan lah.

p/s : Habislah, dah mula minat buat benda ni.

34 comments

12/30/2012 08:05:00 am

hehe..kesian kak ruha, jadi virus. heee.cantiklah..berapa ye harganya.

12/30/2012 09:21:00 am

uhuk... uhuk... patutla terbatuk-batuk.. ada orang sebut nama kak ruha rupanya... haha!!

virus R sudah merebak.. hati-hati.. ^_^

comel.. sekejap aje kan pasang benda ni... :)

12/30/2012 10:40:00 am

hahaha, ingatkan apalaa tadi :D

Cyda pun suka buat menda ni, best.. :D

12/30/2012 01:34:00 pm

wah nice..tengah tension-tension..buat benda ni memang best kan :)

12/30/2012 02:07:00 pm

haha kesian jd virus pulak haha

12/30/2012 02:31:00 pm

Macam best plak..suka main cantum² ni..comel jer benda tu..

12/30/2012 03:36:00 pm

macam best je buat bende ni..hehe

12/30/2012 08:18:00 pm

@Nurul Aini

murah je.. rm4.. hehe

12/30/2012 08:18:00 pm

@miz ruha

tu la.. tak sedar plak dah siap.. hehe

12/30/2012 08:18:00 pm

@Cik Syida

hehe.. seronok kan.. ;)

12/30/2012 08:19:00 pm

@puteri kasih

btol3
hehe

12/30/2012 08:20:00 pm

@-meeSUPERGIRL-

haha.. jaga2..

12/30/2012 08:20:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

comel kan.. hehe.. klau cat mesti lg cantik.. =)

12/30/2012 08:20:00 pm

@Cik Zara

best3.. hehe

12/30/2012 09:18:00 pm

tak pernah try pun buat benda nie....

12/30/2012 11:22:00 pm

saya pon minat buat bende alah ni tp skang da xde masa nk buat...hee

12/31/2012 12:05:00 am

hai aisya! hihi bgnye rajin buat benda2 mcm ni. kalau haz xde mse nk buat. eceh~ haha =P

12/31/2012 06:49:00 am

@Leeza dayasari [santai leeza]

try la buat.. seronok.. hehe

12/31/2012 06:50:00 am

@Syamira Yahya

mmg takde mase pun sbnrnye.. hehe.. nak lari dr bebanan kerja sekejap..

12/31/2012 06:50:00 am

@haz

sebab stress keje byk la buat benda ni.. haha.. sempat lg kan...

12/31/2012 07:48:00 am

cute ahh

12/31/2012 10:23:00 am

owhh cik aisya xpenh jupe lg mende cm ni? yaya lame giler xmen mende tu..psang2..dulu kecik2 selalu main..kbnykan nyer gmbar dinosor..hehe..budk kecik kann suke la men psng2 ni ^,^

12/31/2012 06:16:00 pm

pernah bagi student dulu hadiah ni..macam2 bentuk..best

1/01/2013 06:58:00 am

@Nurina Izzati

kan3.. =)

1/01/2013 06:59:00 am

@Cik Yaya

tak perasan kot, tu yg tak penah jumpe.. bukan budak kecik je yg suke.. budak besar pun suke jgak.. haha

1/01/2013 06:59:00 am

@MaYa MustWany

comel2 pulak tu kan.. =)

1/01/2013 10:41:00 am

eeh comey! jijah pon suka kalau bosan2 takde buat ape..hee

1/01/2013 11:38:00 am

haha.. ni rupanya virus R tu. huhu.. comel ape & tak merugikan kot. tp jangan over sudah k. ;)

1/01/2013 09:50:00 pm

barang antik ala-ala getuew . Hehe ada sebijik kat rumah tapi dah berhabuk ,kihkih

1/02/2013 09:30:00 am

ooo..yg ni..ad tbace gak kat Ruha...ayut bt ni mmg tak ke mana kot.gitu jela smpi ke sudah..haha

1/03/2013 07:36:00 am

@azizah :)

sy buat benda ni time byk keje.. haha. hilangkan stress.. hehe

1/03/2013 07:36:00 am

@Chic Na

jgn terluka sudah la cikna kan.. hehe

1/03/2013 07:37:00 am

@sa mic

hehe.. itu lah.. nmpk klasik je. hehe

1/03/2013 07:38:00 am

@ayut

haha.. mak sy begitu lah. dia buat sikit je.. pastu org lain lah yg kena sambung.. dia tak sentuh dah lepas tu. haha!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...