25/12/2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Jom join segmen simple. Segmen ni dari seorang blogger yang rajin support blogger lain. Jadi, Chipmunk pun taknak terkecuali lah untuk join segmen blogger cantik lagi manis ni. Sebagai tanda sokongan. Cewah! Malas nak taip panjang-panjang. Lenguh lah. Nak tengok syarat-syarat dan hadiah serta bagaimana pemenang dipilih boleh klik je banner kat bawah ni.


Tunggu apa lagi, join jangan tak join. Hehe

Tarikh Tutup : 31 December 2012

26 comments

12/25/2012 10:03:00 pm

Selamat bersegmeng ! ehehe

12/25/2012 10:15:00 pm

Aktifkan jari anda..hehe
gud luck cik aisya ^_^

12/25/2012 11:32:00 pm

selamat bersantai. hihi..

12/25/2012 11:40:00 pm

chaiyok!!!!

12/26/2012 07:55:00 am

Good Luck Aisya..^^

12/26/2012 08:22:00 am

@SM

tq ye. hehe

12/26/2012 08:22:00 am

@Cik Yaya

terima kasihhhh... hehe

12/26/2012 08:23:00 am

@Chic Na

tgh bersantai lah ni cikna, padahal minggu depan exam.. ish2..

12/26/2012 08:23:00 am

@tirahzairi

ngeeee.. =D

12/26/2012 09:50:00 am

takde feel lagi nak join segmen wt masa ni. paleotak tgh serabut nak exam. haha! btw, selamat bersantai sambil makan petai. ehhh? lalalalala~

12/26/2012 11:58:00 am

Terim kasih erk....

12/26/2012 02:26:00 pm

selamat bersegmen dan gud luck.. ^_^

12/26/2012 04:32:00 pm

slmt bersegmen aisya!!hehe :)

12/26/2012 08:34:00 pm

@Nadia Elena

haha.. nak exam jugak lah minggu depan ni.. hehe

12/26/2012 08:34:00 pm

@Leeza dayasari [santai leeza]

same2.. =)

12/26/2012 08:34:00 pm

@miz ruha

tq.. =)

12/26/2012 08:35:00 pm

@miss fluffy

terima kasih daun keladi.. hehe

12/26/2012 08:35:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA

tq.. ;)

12/26/2012 10:06:00 pm

selamat menjoinkan diri yang..

12/27/2012 06:28:00 am

@azizah :)

akak taknak join sekali.. hehe

12/27/2012 09:09:00 am

shida join juga..gudluck dear :)

12/28/2012 10:20:00 am

@shidaR

goodluck jugak ye.. hehe

12/28/2012 02:02:00 pm

gud luck eca...sblm ni pernah nmpk gak...lame lg upe ye tmt penyertaan :)

12/28/2012 08:47:00 pm

@ayut

jom ramai2 join.. hehe

1/01/2013 01:33:00 pm

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

1/03/2013 07:40:00 am

@QasehnyaRania

thanks singgah.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...