22/07/2013

Despicable Me 2 : Minions Song - Underwear (I Swear)

Ramai yang berangan nak jadi minion rupanya. Hasil daripada kaji selidik yang dilakukan dalam entri INI. Chipmunk memang cakap kat En. Barney, nak tengok Despicable Me 2. Cuma tak adalah part hentak-hentak kaki tu. Berjaya jugak tengok walaupun mata mengantuk gila time tu. Demi minions sekalian, ku harungi jua kemengantukan yang melanda. Cuma I tak lah obses sangat dengan minions ni sampai pergi rempuh McDonald pagi-pagi buta semata-mata nak dapatkan patung tu je. Lainlah kalau minions yang betul-betul kan.

Part yang paling I suka adalah part last sekali, di majlis perkahwinan Gru dan Lucy.  Lagu I Swear (Underwear) tu. Part ni memang sakit perut gelak. Ni ada video lagu tu, siap dengan lirik lagi. Boleh lah ikut minions tu nyanyi sekali.

video

So, siapa yang tak tengok lagi boleh lah serbu pawagam yang berdekatan. Chipmunk tak sure pulak cerita ni ditayangkan sampai bila. Bawa anak-anak, adik-adik, kakak-kakak sekali. Nak bawa sekampung pun boleh. Puas hati tengok benda alah kuning yang comel tu.

28 comments

7/22/2013 08:07:00 pm

sy xtgk lg cta minion tuh :) but sy addicted gila dn Minion Crush ! best angatttttt ^^

7/22/2013 09:23:00 pm

bee do bee do bee doooo xD

7/22/2013 09:33:00 pm

memang lawak diorang ni...Kalau suh sis tengok kali kedua pun sis akan tengok lagi..hehe

7/22/2013 09:36:00 pm

ala xdpt tgk.. bw guna phone.. nnti nk tengok la.. xsabar tggu kluar astro first.. heheh..

7/22/2013 09:57:00 pm

kmk belum ngga gk...tpi bila dngr sampey ada owg ngamok gara2 patung ya, tba2 sa mowk ngga..hkhik..

7/22/2013 10:30:00 pm

Salam.

hahahaha, part yg tu mmg kelakar, kemain minion tu dgn baju putih, pastu nyanyi smbil tgn dkt daun2,lana masa tgk tu, ktawa smpai mngalir air mata,hehehe

7/22/2013 11:25:00 pm

belummmmm gik ;) hee

7/23/2013 01:22:00 am

wah..macam menarik je tu.. hehehe. ramai cakap best

7/23/2013 06:48:00 am

Is it better than the first episode?

48 smart

7/23/2013 12:09:00 pm

hehehe comell!

7/23/2013 12:25:00 pm

tak tengok lagi cerita ni..

7/23/2013 12:53:00 pm

@ainil fazieda

plus comel. haha!

7/23/2013 12:53:00 pm

@michelle De hunny

minion detected. haha!

7/23/2013 12:53:00 pm

@puteri kasih

jom sis.. tengok lagi.. hehe

7/23/2013 12:54:00 pm

@Chic Na

bestnye. huhu. bapa sy taknak langgan astro first. huhuhu.. nak tengok lagi.

7/23/2013 12:54:00 pm

@alia lia

ya nang obses tahap dewa ya.. kerasukan entam patung ya.. haha

7/23/2013 12:55:00 pm

@Tinta Lana

tauu takpee.. mmg kecoh panggung dengan gelak ketawa.. ingatkan ape lah.. rupanya gru tu kawen.. hahah!

7/23/2013 12:55:00 pm

@Sally Yatiey

cepat g nangga nun. hehe

7/23/2013 12:55:00 pm

@boni kacak

mmg best pun. hehe

7/23/2013 12:57:00 pm

@Smartan Dad

you have to watch it yourself, if you want to know which one is better but for me i love both! hehehe

7/23/2013 12:57:00 pm

@azizah :)

comel macam sy kan kak.. ahahaha!

7/23/2013 12:58:00 pm

@Mizz Aiza

boleh la akak bawa family akak tengok.. seronok.. =)

7/23/2013 02:14:00 pm

salam..
aloo da tgok ye..
bile la yaya nk g tgok..huu

7/24/2013 12:39:00 pm

@Cik Yaya

sementara masih lg ditayangkan.. hehe

7/24/2013 05:32:00 pm

SEKADAR tgk boleh la..jgn terikut-ikut dan obses pula..

7/26/2013 01:43:00 pm

@Mieza Jhaa K

tak paham dgn org yg kemaruk sgt dgn patung tu.

7/28/2013 11:24:00 pm

mmg mslah klu tgk nnt...punah abis bahasa bertukar :D

7/29/2013 01:11:00 pm

@ayut

hahahaha! bahasa yg comel

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...