31/07/2013

Wordless Wednesday : Hadiah Raya

 



p/s : Students bagi. Bukan I punya tapi mak dan ayah.

28 comments

7/31/2013 08:56:00 pm

Best ;D

7/31/2013 10:43:00 pm

Salam.

Haaa..cadbury yang sedap tu..hik3 >_<

7/31/2013 10:45:00 pm

bestnya dapat hadiah raya.macam sedap je biskut raya tu

7/31/2013 11:35:00 pm

salam ramadhan dan salam aidilfitri :)

7/31/2013 11:51:00 pm

wahh untungnya... jimat dah kat situ..hee

7/31/2013 11:51:00 pm

sedap biskut tu...

8/01/2013 12:43:00 am

wah!! seronoknya dpt hadiah..coklat tu berkenan je ye..heee..=)

8/01/2013 01:07:00 am

wah cam sedap jer :)

8/01/2013 07:57:00 am

seronoknya...

8/01/2013 09:24:00 am

wah..bestnya..:)

8/01/2013 11:06:00 am

@Sally Yatiey

nang pun! hehe..

8/01/2013 11:06:00 am

@Tinta Lana

tu la yg paling sedap.. hehe

8/01/2013 11:06:00 am

@Putri

tgk mcm sedap tapi tak sempat nak rasa pn lg.. hehe

8/01/2013 11:06:00 am

@Sis Ieja

same goes to you.. =)

8/01/2013 11:07:00 am

@azizah :)

tau takpe kak.. hehe.. syukur.. rezeki..

8/01/2013 11:07:00 am

@Noor Mala Shahar

tak rasa pun lg =)

8/01/2013 11:07:00 am

@siti ZAHARA

coklat tu lah main attention nya.. haha

8/01/2013 11:07:00 am

@Sop

biskut? coklat? kurma? hehe

8/01/2013 11:08:00 am

@Che Rosliza Che Mat

anak2 lah yg seronok.. parents yg dpat hadiah bese2 je pun.. hehe

8/01/2013 11:08:00 am

@Normi Nieza

hehe.. best dpt coklat! haha

8/01/2013 12:15:00 pm

untungnya dapat hadiah.. :D

8/01/2013 09:58:00 pm

kita share yang cadbury tu yer...hehehe

8/01/2013 10:15:00 pm

Sedapnya cadbury

8/02/2013 12:06:00 pm

@Mizz Aiza

hadiah parents semua ni.. anak2 murid bg.. anak2 menumpang makan je. haha!

8/02/2013 12:06:00 pm

@puteri kasih

errr, dah habis lah sis. haha!

8/02/2013 12:06:00 pm

@Mieza Jhaa K

haip, puasa2.. hiks

8/03/2013 09:31:00 am

dpt hadiah raya..hihihi.mak ayah yg dpt..ank ye pon tkg mkn :p

8/04/2013 10:04:00 am

@ayut

hahaha.. tau takpe..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...