01/03/2014

Tiada Kotak Jerit - Harap Maaf


Entri Melekat. Sila scroll untuk entri terbaru.

Finally dapat juga menaip kat laptop kan. Boleh story-story panjang sikit. Selama ni update blog guna mobile je. Leceh betul. 

Saja nak mengkhabarkan buat semua, skill menaip entri ni dah pudar sikit. These few weeks memang busy sangat. Cari rumah sewa, pergi interview sampai 2-3 kali. Padahal untuk satu company je pun. Alhamdulillah. Rutin harian dah mula okay. Dah boleh untuk kembali blogwalking semula menziarahi rakan-rakan blogger. Mesti dah ada yang lupa kat I kan? Sobs.

Anyway, I dah buang kotak jerit. So nak tinggal jejak just tinggalkan di ruangan komen. I nak settlekan dulu komen-komen yang tengah pending tu. Berlambak. So tak boleh nak tengok-tengok sangat kotak jerit dan juga bloglist. Harap maaf ye. 







563 komen! entah bila baru selesai. Terpaksa lah memengsankan diri dengan komen sebanyak itu. Terima kasih daun keladi, jangan segan nak komen lagi. 

p/s : jumaat sudah. Yeay!

130 comments

2/14/2014 11:11:00 am

busy paduhal hehe patutlah jarang dah komen blog kmk. hehe banyakkan besabar :)

Blog Chacamonsterr

2/14/2014 11:29:00 am

Banyak ya komen mok direply ;D hee..

2/14/2014 11:37:00 am

wow banyak nya.......penat nak settle semua tu..hihihi

jom join http://duniakita94.blogspot.com/2014/02/segmen-by-ikhwan-yusuff.html

2/14/2014 12:21:00 pm

hahaah.. sila pengsan.. ^^

2/14/2014 12:28:00 pm

dah sampai hari cuti, boleh la gigih balas jejak org yg komen.

2/14/2014 12:29:00 pm

Banyaknya. Untuk tempoh berapa lama tu?

2/14/2014 12:48:00 pm

pelan2 balas kunjungan....

2/14/2014 12:51:00 pm

salam. oo..ok :)

2/14/2014 02:34:00 pm

Banyaknya komen sis.

2/14/2014 04:00:00 pm

salam cik aisya..
ni kes memng sengaja nak penuhkan komen la ni kan...xckup lagi ke yang komen beratus2 xapprove lagi tu? ;p
hehe

2/14/2014 07:16:00 pm

hehe..buzy nyer..smpai banyak gitu komen masuk xcheck hihi

2/14/2014 08:00:00 pm

tu diaaa banyaknya komen! jenuh nak membalas tu..hehe

2/14/2014 10:23:00 pm

@Trish Natasha
gik slow2 mok nyinggah blog org tok. hehehe

2/14/2014 10:25:00 pm

@Sally Yatiey
yala tok. hehehe

2/14/2014 10:25:00 pm

@ikhwan yusuff
tau takpeeee.. hehe

2/14/2014 10:26:00 pm

@Zara Nurhaidah
nak pengsan dah ni. haha!

2/14/2014 10:37:00 pm

@aswadz
tu kalau free dari benda2 lain plak. hahahahaha!

2/14/2014 10:38:00 pm

@Tetamu Istimewa
kurang sebulan. hehe. dlm 3 minggu mcm tu.

2/14/2014 10:38:00 pm

@msredcheesecake
itu lah kak. sikit2 je ni. mana yg mampu.

2/14/2014 10:38:00 pm

@Cik Itah@RRP
wslm. hehehe. :D

2/14/2014 10:52:00 pm

@Isabel Diaz
yala tek. lemah nyawa. hahahaha

2/14/2014 10:52:00 pm

@Cik Yaya
haha. saja nak habaq.. kang kecik hati plak org yg tinggal jejak kt kotak jerit tu. huhu

2/14/2014 10:53:00 pm

@ct cheery
bukan tak check. takde masa nak balas komen tu. huhu

2/14/2014 10:53:00 pm

@azizah :)
tau takpe kak. tapi takpelah. demi rakan2 blogger sekalian. cewah. haha

2/14/2014 11:19:00 pm

jumaat sudah ehehehe <33
miss u kak aisya :D

2/14/2014 11:51:00 pm

laaa, hot rupenya >.<"

2/15/2014 03:38:00 am

perghhh...dasyatnya
lebih 500 komen
memang terbaik la blog u dear
xpe xde shoutbox pun x pe
tetap ada visitor kalau blog pemes mcm ni

2/15/2014 09:33:00 am

kalau lupa takde la 500++ komen tu haaa..hahaha :D

2/15/2014 09:54:00 am

wah.. banyak komen yang pending tu aisya.. selesaikan dulu urusan kerja aisya..

2/15/2014 10:03:00 am

Amboi banyaknyaaa.. memang pengsan nak baca satu2 nih *_*

2/15/2014 06:12:00 pm

Moga sempat bls jejak ye aisya..mmg byk tu.hahaha

2/15/2014 10:45:00 pm

@Akeyla Azmi
miss u too lah adik comel. hehe

2/15/2014 10:46:00 pm

@syuk shusuke
takda maknanya hot dik. hahahaha

2/15/2014 10:49:00 pm

@.::: Princess MOMOY :::.
hehehe. terima kasih buat yg sudi singgah biarpun sy busy2 mcm ni.. sis momoy lah salah sorgnya. hehe. TQ! :D

2/15/2014 10:50:00 pm

@Sally Samsaiman
wahhh. terharunyaaaa. hehe.

2/15/2014 10:50:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
sebab tu la ada masa terluang je baru jenguk2 rakan blogger ni kak. huhu

2/15/2014 10:50:00 pm

@huny madu
haha. itu lah pasal! tp kena baca gak. hehe

2/15/2014 10:51:00 pm

@ayut
itu lah buat sikit2 ni. tak tau lah bila nak settle nya. haha

2/16/2014 09:35:00 am

dear. dekat bloglist awak tu url lama hana tw. tp ada orang lain curi url lama hana tu. nanti tukar ea url hana yang bru nie.

ASHA HANA :)

2/16/2014 10:15:00 am

hi hi hi kak :P

hehhehehehehe
miss u more and hmmm panas T_T
hihihihi dah gi rumah kak aisya dah tadi, tapi takde orang :P
hehehe

2/16/2014 03:25:00 pm

waahh.. banyak tu... saya tolong tambahkan lagi ye.. hehe..

2/16/2014 09:12:00 pm

banyak smpai tak cukup tangan ey..

2/16/2014 10:58:00 pm

@asha hana
insyaAllah nanti sy tuka, skrg ni takde masa sgt. huhu

2/16/2014 10:58:00 pm

@Akeyla Azmi
ade je kat rumah ni ha. qila salah ketuk pintu rumah kot. hehehe

2/16/2014 10:58:00 pm

@fatin wawa
hahaha. sila2.. dialukan.

2/16/2014 10:59:00 pm

@Hafiza AizZawa
haha. meh tolong.. :P

2/16/2014 11:50:00 pm

pengsan jgn x pengsan,hehe

2/17/2014 01:26:00 am

Mak aih! Sehari suntuk baru settle kalau komen terkumpul banyak macam tu...

2/17/2014 11:10:00 am

banyak tu..:)

2/18/2014 08:15:00 am

hohoh, mama takut bila komen meningkat dari hari sehari, nak membalas kunjungan letih tu aisya..

2/18/2014 12:47:00 pm

Banyak sungguh orang menjerit kat kotak. Hehehehe

ZH Blogger

2/18/2014 01:08:00 pm

adik manis dah lupakan sis..nak merajok la camni..hukkk

2/19/2014 12:33:00 pm

salam kenal dik... akak jerit di sini ye...:)

2/19/2014 01:07:00 pm

famous akak sorang ni.. take your time.. kalau pengsan, terpaksa lak zizie buatkan cpr.. hehehe..

2/20/2014 09:32:00 am

uiiiyooooo.... hebat...500++ awaiting komen..... mmg hebat.... mike Yong

2/20/2014 04:45:00 pm

banyaknya komen..

2/20/2014 10:42:00 pm

@noratini jaminon
hahaha. hampir dah ni.

2/20/2014 10:48:00 pm

@Aniq Bukhary
ni dah berhari2 suntuk ni. hahaha

2/20/2014 10:49:00 pm

@Normi Nieza
sangattttt. huhu

2/20/2014 10:49:00 pm

@Norhasniza Khalid
mmg pun mama. ni tak bergerak pun nombornya dari sehari ke sehari. huhuhu.

2/20/2014 10:49:00 pm

@Ahmad Zaki
ha, itu lah. haha

2/20/2014 10:49:00 pm

@puteri kasih
mane ade. huuhu. busyyy. T_T

2/20/2014 10:50:00 pm

@adarnadzmie
sila2 jerit byk mana pun takpe. hehehehe

2/20/2014 10:50:00 pm

@Nurul Farahizzati
hahaha. famous ke? hahahaha!

2/20/2014 10:51:00 pm

@D_08
letih ni reply satu2 ni. hehe

2/20/2014 10:51:00 pm

@Pha Is
tau takpe. huhu

2/21/2014 12:56:00 am

wow,,,, busy,,
byk tu pending :D

2/21/2014 08:53:00 am

Wah banyak komen.. Nanti terpaksalah melelahkan diri ya... hehehe...

2/22/2014 12:09:00 am

@trah zain
itu lah pasal. hehe

2/22/2014 12:10:00 am

@Niena Reen
tau takpe. tp skrg mampu buat yg sikit2 je dulu. huhu

2/22/2014 11:43:00 am

Wah ramainya komen, nak tumpang lalu leh ;)

2/22/2014 01:35:00 pm

hehe..xpe..pelan2 ye..

2/22/2014 04:38:00 pm

Wahhh. Ni memang betul2 busy ni.

2/22/2014 10:30:00 pm

@Ahmad Zu Mal Md Rayi
sila2. jgn malu jgn segan. hehe

2/22/2014 10:31:00 pm

@Cik Mun
dh mmg gear satu dah ni. haha

2/22/2014 10:37:00 pm

@Teena Tna
kononnya busy lah. haha

2/22/2014 11:18:00 pm

glamer tuh..ramai singgah komen.. good job

2/23/2014 10:33:00 am

iboh leput lok..gi setting komen lok, sik perlu nunggu moderation..trus publish jak..hehee

2/23/2014 07:58:00 pm

dah tak boleh jerit la kat sini.. hehe..

aisya dah keja ke? kat mana?

2/23/2014 09:55:00 pm

@Fuza Musa
takde lah glamer pun kak. biasa2 je tu mampu lah. hehehe.

2/23/2014 09:56:00 pm

@Sue Bee
sikpat juak molah kedak ya. kelak ada ya sik terbalas balit kunjungannya. huhu

2/23/2014 09:56:00 pm

@Chic Na
alhamdulillah dah. hehe. kat sunway damansara. hehe

2/23/2014 11:39:00 pm

tu dia .. byk btul komen pending.. cyoik2

http://sihatrampingtk.blogspot.com/2014/02/medical-check-up-1.html

2/23/2014 11:54:00 pm

banyak betul pending komen...ramai peminat ni.

2/25/2014 10:24:00 am

@fiqah
nasib baik skrg dh berkurang jd 400+
hehe

2/25/2014 10:24:00 am

@ewanthology
kononnya ramai peminat lah tu kan. haha

2/25/2014 12:12:00 pm

Bunda singgah jerit kat kotak komen...hehe..

2/25/2014 03:41:00 pm

Wah banyak tu komen. Takpe, take your time :)

2/26/2014 07:44:00 am

mama tinggal lagi 250 kena kasi settle.. pengsan sekejap..

2/26/2014 08:30:00 am

singgah sini and done following! alahai. .bnyk nyerr komen yg tgh mnunggu. .

2/26/2014 10:43:00 am

saja singgah sini

2/26/2014 01:44:00 pm

banyak ke komen , jenuh la nak habiskan semua tu . hehe . In Shaa Allah ada rezeki sis dapat la rumah sewa and semoga proses interview dipermudahkan :)

2/26/2014 09:39:00 pm

@BUNDA
terima kasih bunda. :)

2/26/2014 09:39:00 pm

@tiey smilez
ambik masa lah ni. hehe

2/26/2014 09:40:00 pm

@Norhasniza Khalid
sy dua kali ganda. adoi. haha

2/26/2014 09:42:00 pm

@nuur farhani Zulkifli
dah follow kembali. tq ye :D

2/26/2014 09:43:00 pm

@.::: Princess MOMOY :::.
nanti sy singgah kembali. hik2

2/26/2014 09:43:00 pm

@AmySyahiera Malik
alhamdulillah dah dapat rumah sewa, kerja pun ada. hehe

2/27/2014 02:16:00 pm

follow sini :)

http://geeazielove4eva.blogspot.com/

2/27/2014 10:43:00 pm

memang betul bz tu :P

2/28/2014 01:47:00 am

ferghh . hot akak kita ni xD

2/28/2014 11:17:00 am

selamat berbalas komen yaa... followers baru di blog nie..hehehe.. salam kenal

2/28/2014 03:40:00 pm

pehh tudiaaa.. banyak benar komennya :D

2/28/2014 11:26:00 pm

@♥ Nana BamBam ♥
byk sgt jadi ambik masa sikit utk approve satu2. hehe

2/28/2014 11:27:00 pm

@azifah yazid
tq. :D

2/28/2014 11:51:00 pm

@Super Girl
berangan je lah yg mampu. haha

2/28/2014 11:51:00 pm

@Naniey Jemiey
salam kenal juga :D

2/28/2014 11:53:00 pm

@Mazni Munawar
ini pun still byk lg ni. hehe

3/02/2014 10:57:00 am

wahhh banyakkkknya komen nak kena approve.. all the best ye hehehe

3/02/2014 03:23:00 pm

sabojelah..

3/02/2014 03:53:00 pm

hi hi hihi qila saje dtg nak comment :p hihihihi <3

click click inti kak tauuu <3

3/02/2014 06:23:00 pm

tag http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/saya-nak-blouse-cantik-dan-murah-dari.html

:)

3/03/2014 10:10:00 am

wah.. banyak nya awaiting comment.. hihi. licha singgah klik nuffnang

3/03/2014 12:54:00 pm

amboiii bukan main banyak lagi hehe..susah2,baik awak buat yg terus publish tu..hehe..tkde penat2 nak pending pe semua

3/04/2014 08:47:00 pm

teringat kat kamoo la ni..hehe

3/05/2014 10:51:00 pm

@adzairdawati makdara
tq mak dara. :D

3/05/2014 10:52:00 pm

@Hana Syed
sabo lah ni. hehe

3/05/2014 10:53:00 pm

@Akeyla Azmi
komen je la qila. tak larang pun. hehe

3/05/2014 10:53:00 pm

@azifah yazid
tq :D

3/05/2014 10:53:00 pm

@Liza Licha
makin sikit jugak ni walaupun tak nampak sgt, hehe

3/05/2014 10:54:00 pm

@ezyra daniel
ramai yg ckp cmtu. tp sy yg taknak. taknak terlepas mana2 komen. nnti ade yg tak terbalas singgah. huhu

3/05/2014 10:55:00 pm

@Mieza Jhaa K
tq kak miezaa.. hehee

3/07/2014 12:05:00 pm

assalam,
salam pagi Jumaat..

3/08/2014 01:51:00 am

@aisya selamat membalas.. heheh

3/09/2014 12:53:00 am

banyak nye komen.
xde kotak jerit ke? alaaa baru jea nak jerit-jerit kat sini. haha XD

3/09/2014 10:54:00 pm

hai ingat kmk sik? hehehe.
sama la,lamak kmk sik bukak blog.
kembali pun sekejap2 jak tok.hehe..

#tersangat la banyak komen2 ya! mohon bertabah membalas ya ^_^

3/10/2014 01:45:00 pm

punyalah banyak..akak yg tak sampai seratus komen pending pun rasa pengsan nak jejak balik..hehe..

3/12/2014 11:12:00 pm

Ohemgee? Hahaha. Good luck!

3/14/2014 11:15:00 pm

:)

banyaknya komen ..

3/15/2014 08:22:00 am

aisya manyaknye komen kena handle...slmt berkomen2...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...