06/03/2014

Dutch Lady Chocolate EzyMix with EzyMix Shaker

Dah cakap dalam entri INI, Iolls ni diserang gastrik sepanjang minggu lepas dan minggu ni. Itu lah, siapa suruh tak jaga waktu makan. Orang kata kalau gastrik, elok minum susu. Doktor Pak Arab yang handsome hari tu ada pesan, minum soya bean ataupun makan buah betik tiap-tiap malam. Tapi dua-dua options tu I kurang gemar, jadi terpaksa lah cari option lain. 


Sebenarnya beli chocolate milk ni tertarik dengan yang warna biru kat sebelah kanan tu sebab time beli ni tak pergi klinik pun lagi. On the way nak balik rumah En. Barney lepas beli barang-barang dapur, tiba-tiba sesak nafas datang menyerang lagi terus dia pusing stereng menuju ke klinik.

Kalau tengok iklan kat TV, ada macam-macam warna lagi EzyMix Shaker tu. Pink, oren, hitam, biru muda dan biru macam gambar di atas. Memang bekas serbaguna lah, ada ruang lagi di bawah tu untuk letak apa-apa lah. Lepas ni tiap-tiap malam boleh lah minum Dutch Lady Chocolate Drink before tido kan. Itu baru betul kanak-kanak riang. Hiks

p/s : Hari ini ada interview lagi. 

27 comments

3/06/2014 09:06:00 am

penah beli dulu...tp x sedap...huhu...skang nie menten susu omega plus jaaa...take care dear ;)

3/06/2014 10:57:00 am

sis pernah terbaca kalau gastrik lebih elok minum soya berbanding susu. Tapi tak tahulah kebenarannya. Anyway jaga kesihatan yer adik manis :)

3/06/2014 11:37:00 am

menarik

3/06/2014 01:07:00 pm

moga cepat sembuh aisya..

p/s:klik iklan..:)

3/06/2014 02:38:00 pm

harap sembuh dan hidup dengan riang ye aisya :D

3/06/2014 03:17:00 pm

wahhh sedap nya!!!

3/06/2014 04:26:00 pm

jijah suka beli kalau ada percuma mcm tu..hahaha

3/06/2014 05:58:00 pm

wahh sedap nie ...coklat ^_^

3/06/2014 10:42:00 pm

alahai comelnyaaa.. sedap pulak tu susu ni.. :)

3/06/2014 11:15:00 pm

@Cik Puan Fadli
sy beli sebab ade percuma tu. hahaha!

3/06/2014 11:15:00 pm

@puteri kasih
sy tak minat soya. sebab tu minum susu. hehehe

3/06/2014 11:15:00 pm

@fuza
:)

3/06/2014 11:15:00 pm

jaga kesihatan elok-elok aisya.. sedap susu dutch lady perisa coklat tu..

3/06/2014 11:15:00 pm

@Normi Nieza
tq cik nor. :D

3/06/2014 11:16:00 pm

@syuk shusuke
amin! haha!

3/06/2014 11:16:00 pm

@ezyra daniel
mmg sedap. coklat lg. hehe

3/06/2014 11:16:00 pm

@azizah :)
sy mudah tertarik dgn percuma2 mcm tu. haha!

3/06/2014 11:17:00 pm

@Aku Penghibur
coklat tu yg buat rasa lg sedap tu. haha!

3/06/2014 11:18:00 pm

@Chic Na
sape comel cikna? sy ke? terima kasih. hehehe

3/06/2014 11:23:00 pm

Sedapkan choc.milk ni...akak suka..tapi beli hari ti tak dapat plak bekas tu..

3/07/2014 09:46:00 pm

sedih qila tengok org gastrik T_T
memang sakit gila eh? <3
get well soon kakk hihihihi

3/07/2014 10:20:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
sedap2. hehe. tu yg suka minum before tdo tu. hehe

3/07/2014 10:21:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
sy beli sebab ade bekas tu lah kak. mcm best plak sy tgk. haha

3/07/2014 10:33:00 pm

@Akeyla Azmi
tq qila comel. huhu

3/09/2014 09:25:00 am

Sally pun mcm nak beli..

3/11/2014 02:31:00 pm

dapnyer..suke coklat ^_^

3/29/2014 08:04:00 pm

La...kna gastrik ke aisya...mmm..jgn xmkn..klu gastrik ni slalu kna mkn..at least perot jgn biar kosong. ..ayut susu mmg lmbtla nk minum...hihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...