24/03/2014

Thanks Mr. Nuffnang : Digi - Project Red

Bila menginjak ke hari Isnin ni, lemau sikit. Biasalah, orang putih kata Monday Blues. Lagi-lagi bila memikirkan nak kena drive Damansara - Shah Alam selama lima hari pada waktu puncak. Tak ada masalah jammed sangat dekat highway, except for Friday lah dari tol NKVE Bukit Jelutong sampai lah ke exit Kota Damansara. Rasa nak menangis dalam kereta tambah lagi I drive kereta manual! Rasa macam nak patah kaki. Ditambahkan lagi dengan perangai-perangai drivers yang punya pemikiran kecik lagi sempit. Lagi satu di Persiaran Surian ni ha. Tepuk dahi bila stuck setengah jam setiap petang padahal sekangkang kera je pun nak sampai rumah. 

Eh, Sorry. Termelencong dari laluan yang asal.

Anyway, last week dapat lagi satu CPUV dari Mr. Nuffnang. Syukur alhamdulillah. Ini mesti Nuffnang dapat banyak job untuk this month, sebab tu CPUV yang bloggers dapat pun banyak. Hopefully semakin dimurahkan rezeki dapat CPUV banyak-banyak lagi bulan-bulan yang akan datang. Hiks.


DIGI - Project Red

Thanks buat Mr. Nuffnang dan tak lupa buat DIGI. Iolls tak sure pulak iklan Project Red ni mengenai apa. Mungkin plan baru dari DIGI kot? Mungkin plan mobile internet? Atau pun lain-lain lagi?


Kalau uolls nak tahu lebih lanjut boleh lah klik iklan tersebut. Mungkin ada sesuatu yang menarik ataupun tawaran hebat menanti anda. 

p/s : Ada apa dengan hari Isnin? Sigh.

30 comments

3/24/2014 10:30:00 am

tahniah..:)

3/24/2014 10:54:00 am

digi pulok? amboii bestnya kak aisya hm :((((

3/24/2014 10:56:00 am

wahh...byknya CPUV...:D

3/24/2014 12:08:00 pm

salam singgah. alhamdulillah rezeki. ni lah saat yg paling best jadi blogger kan. rasa macam dihargai ^_^

3/24/2014 01:28:00 pm

salam. tahniag dear :)

3/24/2014 04:12:00 pm

salam cik aisya.. ^_^

Alhamdulillah..moga makin laju masyuk ;p

pe project red digi tu ye...hehe

3/24/2014 04:39:00 pm

Persiaran Surian tu mmg petang2 jem teruk.. thn lepas ada gak lalu belah situ nak balik rumah, tapi tahun ni x pernah lagi lalu situ...

Waa, makin bertambah CPUV Aisya... murah rezeki tu... ^__^

3/24/2014 09:00:00 pm

tahniah.. banyak cpuv aisya.. Fiza ader satu je..huhu..

3/24/2014 09:30:00 pm

@Normi Nieza
tq :D

3/24/2014 09:31:00 pm

@Akeyla Azmi
rezeki. alhamdulillah. :D

3/24/2014 09:31:00 pm

@Linda
alhamdulillah. :D

3/24/2014 09:31:00 pm

@Umi Nazrah
betul. :D

3/24/2014 09:31:00 pm

@Cik Itah@RRP
tq :D

3/24/2014 09:31:00 pm

@Cik Yaya
alhamdulillah cik yaya.. :D

3/24/2014 09:42:00 pm

@Nurul
takyah lalu kak. lagi2 MRT construction ni.. pening. huhu..

alhamdulillah :D

3/24/2014 09:42:00 pm

@Hafiza AizZawa
semoga dimurahkan rezeki dpt cpuv byk2. :D

3/24/2014 11:13:00 pm

wahh , tahniah sis . murah rezeki :))

3/24/2014 11:59:00 pm

Tahniah..Murah rezeki.. ^^

3/25/2014 12:03:00 am

tahniah aisya.. akak dah takde yang on going.. semua dah credited (maksudnya akak dah lama tak dapat cpuv baru)..

3/25/2014 04:36:00 pm

semoga terus murah rezeki aisya :))

3/25/2014 10:44:00 pm

@AmySyahiera Malik
alhamdulillah. tq :D

3/25/2014 10:44:00 pm

@LiLy @ MaMaQiStInA
alhamdulillah kak :D

3/25/2014 10:44:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
tq kak aiza.. akak dah htr ke belum tiket kt nuffnang ni? htr je byk2 kak. huhu. tnye kenpa dah lama tak dapat cpuv

3/25/2014 10:45:00 pm

@Affy Afiqah
tq. ika jugak ya. :D

3/26/2014 09:48:00 pm

tahniah dear..sis pun dapat. This time Nuffnang memang banyak bagi CPUV. Syukur kan :)

3/26/2014 11:04:00 pm

@puteri kasih
diorg pun byk job agaknya tu. :)

3/26/2014 11:36:00 pm

Bestnya nuffnang bagi BE.

3/29/2014 08:47:00 pm

Meriah be nmpknya..hihi

3/30/2014 08:14:00 am

@profhariz
alhamdulillah rezeki :D

3/30/2014 08:14:00 am

@ayut
alhamdulillah :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...