30/04/2014

Thanks Mr. Nufffnang : KFC Zinger Reloaded

Nak membebel kejap dengan line Maxis kat area rumah Iolls ni. Ya Allah, menguji kesabaran sungguh. Chipsmore agaknya. Internet tak payah cakap lah. Dah la menyiput. Sebab tu lah blogwalking dalam masa sejam paling banyak pun 3 blog je yang mampu I singgah. Orang lain blogwalking guna gear 5 dah, Iolls baru tekan clutch nak masuk gear. Memandangkan Iolls ni menyewa dan duduk sekali dengan tuan rumah, keputusan di tangan tuan rumah. Takkan lah I pulak yang terhegeh-hegeh nak itu, nak ini kan. Sampai masa nanti siap lah Maxis. Memang diduakan lah dengan yang lain. 

Er, sorry. Terbebel lebih pulak. Tak sangka sebenarnya bila buka Nuffnang, tengok-tengok ada CPUV baru. I punya rutin blogging berbulan-bulan ni kelaut dengan banyaknya. Tak expect pun akan menyangkut jugak CPUV. Tapi alhamdulillah, rezeki.


KFC Zinger Reloaded

Dah lama sebenarnya teringin nak rasa KFC Zinger Reloaded ni. Tapi sampai ke hari ini hajat masih lagi belum kesampaian. Bila dapat CPUV KFC Zinger Reloaded, membuak-buak pulak rasa nak mencuba. Ada jugak lunch hour nanti perempuan ni pergi KFC cari Zinger Reloaded. Nasib baik lah ada KFC yang dekat dengan office Iolls ni. 

Terima kasih buat Nuffnang dan juga KFC. Tidak lupa juga terima kasih ye buat uolls yang ringan-ringan jarinya itu. Hiks. 

8 comments

4/30/2014 09:39:00 am

alhamdulillah rezeki

4/30/2014 01:49:00 pm

tahniah..:)

4/30/2014 02:45:00 pm

salam. tahniahhh

4/30/2014 02:48:00 pm

belanja KFC please!~ hahaha

4/30/2014 04:15:00 pm

ingat tek, ktk mok payong kepci HAHA

5/01/2014 02:00:00 am

tahniah aisya...kak shida dapat juga hehe :)

5/01/2014 04:11:00 pm

untunglahh :D hehehe

5/03/2014 11:02:00 pm

Alhamdulillah... ^_^

yaya lame xmakan kfc... ;p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...