09/04/2014

Thanks Mr Nuffnang : Downy Dolce MMP

Alhamdulillah, dapat hadiah 'birthday' dari Mr. Nuffnang. Oh, bukan birthday Iolls ye. Birthday blog semalam. Tak hadiah yang lebih berharga melainkan, tak lain dan tak bukan CPUV baru. Ehem. 


Downy Dolce MMP

Terima kasih Mr. Nuffnang dan terima kasih juga buat Downy. Sebenarnya Iolls pun tak tau lagi iklan ni pasal apa. Mungkin ada haruman terbaru dari Downy agaknya. Sebab belum nampak lagi CPUV yang ini berlegar-legar di ruangan blog. 


Bercakap tentang haruman yang sebegini ni, tak kisah lah softener, perfume, shampoo dan yang sewaktu dengannya, I dan adik Iolls ada satu tabiat yang agak pelik. Kalau join mak pergi pasaraya untuk beli barang-barang keperluan rumah, sampai section yang letaknya products yang macam ni, automatik tangan capai botol dan buka penutup botol sebab nak hidu wangi atau tak. Padahal tak beli pun sebenarnya. Lepas tu masing-masing berangan jadi pengkritik tak bertauliah. Yang ini baunya tajam sangat lah, yang ini kuat sangat lah, ini tak wangi langsung lah. Bajet macam pandai sangat mengkritik. Padahal berangan je pun. 

Anyway, kalau uolls nampak iklan tersebut menari-nari kat mana-mana dalam blog Iolls ni boleh ringankan jari klik-klik. Mana lah tau, ada sesuatu yang menarik menanti uolls kan. 

p/s : Dah join 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney? Kalau belum, ha sila lah join cepat-cepat. Iolls tengah berkira-kira nak tambah hadiah ni. InsyaAllah, hadiah akan bertambah. So tunggu apa lagi? 

22 comments

4/09/2014 08:33:00 am

salam, singgah sini.. wahh..tahniah k. moga murah rezeki selalu.. :)

4/09/2014 09:25:00 am

tahniah...alhamdulillah rezeki

4/09/2014 09:47:00 am

wahhhh betuahnya,, tahniah :)

4/09/2014 10:33:00 am

tahniah aisya.. dah klik downy untuk aisya.. :D

4/09/2014 10:55:00 am

Alhamdulillah.. =)

downy...mmg wangi.......

4/09/2014 11:20:00 am

Tahniah ;D

4/09/2014 12:39:00 pm

happy belated birthday blog!!
hihihi <3
oh ya kak aisyaaaa.
heheheehehhe qila dah joinggg hihihi
congratulations dpt hadiah dr nuffnang hehehe

4/09/2014 12:52:00 pm

selamat ya, semoga lancar :)

4/09/2014 07:45:00 pm

bez eh..alhamdulillah..murah rezeki
menabung Nuffnang sitok

4/09/2014 10:40:00 pm

@Cik Yaya
mmg wangi. :D

4/09/2014 10:47:00 pm

@Sally Yatiey
makseh :D

4/09/2014 10:47:00 pm

@Akeyla Azmi
tq2. hehe

4/09/2014 10:48:00 pm

@SmuaInfo
:)

4/09/2014 10:48:00 pm

@Yumida Huda
alhamdulillah :D

4/10/2014 09:46:00 pm

tahniah adik manis and happy belated birthday kepada blog ni :)

4/10/2014 09:49:00 pm

@ctfand (ctfand.com)
terima kasih :D

4/10/2014 09:52:00 pm

@msredcheesecake
alhamdulillah :D

4/10/2014 09:55:00 pm

@husna yusof
tq :D

4/10/2014 10:00:00 pm

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)
terima kasih kak aiza :)

4/12/2014 10:50:00 am

@puteri kasih
tq kakak cantik :D

4/15/2014 10:24:00 am

rezeki-rezeki

4/18/2014 08:37:00 am

Eh..kita dpt jugak..tahniah.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...