20/05/2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

39 comments

5/20/2014 11:14:00 am

gudluck!

5/20/2014 11:27:00 am

thank you aisya for support, jangan lupa semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/20/2014 11:32:00 am

gudluck aisya!nana nak join jugak ni=)

5/20/2014 12:00:00 pm

gud luck..:)

5/20/2014 12:09:00 pm

saya datang dari segmen yang sama

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/20/2014 12:46:00 pm

Selamat bersegmen :)

5/20/2014 01:01:00 pm

Selamat bersegmen ;)

5/20/2014 01:28:00 pm

gudluck aisya!!

5/20/2014 02:01:00 pm

salam. selamat bersegmen :)

5/20/2014 02:17:00 pm

jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/20/2014 04:43:00 pm

selamat bersegmen ktk!

5/20/2014 05:41:00 pm

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/20/2014 06:22:00 pm

Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/20/2014 06:52:00 pm

fuza pun join

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/20/2014 09:38:00 pm

Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/21/2014 01:49:00 am

kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/21/2014 07:58:00 am

salam singgah dan follow..

good luck.
saya pun join..

http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/21/2014 09:07:00 am

hai aisya, good luck.
done follow awak
olay utk awak :)

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/21/2014 12:18:00 pm

akak singgah dr segmen ni jugak

http://eryati.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/21/2014 01:56:00 pm

Good luck juga ye... :)

5/21/2014 02:57:00 pm

selamat bersegmen..singgah sini dari segmen y sama

5/21/2014 11:49:00 pm

Gud Luck & Salam Perkenalan

My recent post : Jangan Join !!! Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

5/21/2014 11:49:00 pm

selamat bersegmen kak aisya..
husna dah join jugak..:)

5/21/2014 11:59:00 pm

Good luck and all the best...hehehe..hopefully nama kita dua dua naik..hehehe

Regards,
-Strider-

5/22/2014 12:06:00 am

singgah dari segmen yang sama
:)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/22/2014 10:14:00 am

singgah dari segmen. Follow jugak

5/22/2014 10:14:00 am

jangan lupa singgah sama

5/22/2014 12:52:00 pm

Singgah sini dari segemn yang sama. Good luck ya....

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/22/2014 01:56:00 pm

hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/23/2014 11:43:00 am

salam mesra,

datang blogwalking dari segmen yang sama.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

5/23/2014 11:01:00 pm

ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/24/2014 07:30:00 am

datang menyinggah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/24/2014 11:40:00 am

Dh umum pon pmenang..huhu

5/25/2014 11:18:00 am

Salam perkenalan..... sy sggah sni dr segmen yg sama

http://suhadah-manap.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/26/2014 06:19:00 pm

Salam ukhuwah.. saya singgah sini dr segmen yg sama dan follow awak gak.. ")

http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html?m=1

5/26/2014 10:32:00 pm

alahai....xsempat pula yaya join.. =<

5/27/2014 12:17:00 am

Datang dari segmen yang sama :)

Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

5/27/2014 04:46:00 pm

Salam singgah japp....:D

http://notashalimar.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

5/29/2014 02:07:00 pm

Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...