06/05/2014

Thanks Mr. Nuffnang : Olay AQ Lighthouse

Alhamdulilllah, bila check account Nuffnang dapat satu CPUV baru. Ni yang lagi bersemangat untuk kembali aktif blogging. Sekarang rasa dua tiga pulak sama ada nak cash out atau nak tunggu earning beranak pinak lagi banyak. Tak adalah nak kata earning sekarang ni dah banyak tapi boleh lah top up sikit kumpul duit kahwin kan. Eh?


Olay AQ Lighthouse

Terima kasih Mr. Nuffnang and terima kasih juga buat Olay. Iolls selalu nampak iklan Olay ni tapi tak sure pulak mengenai apa. Adalah tu produk terbaru Olay kan. Agaknya apa lah produk terbaru Olay kali ini ye?

Terima kasih! 

p/s : banyak sangat nak cerita sampai blur tak tahu nak story-story tentang apa dulu. 

30 comments

5/06/2014 09:06:00 am

alhamdulillah rezeki...

tahniah

5/06/2014 09:12:00 am

Wah wah wah , tahniah Aisyaaa ! Bolehla belanja cornetto pink tak pun egg tart. :P

5/06/2014 09:42:00 am

yeah yeah. kita dtg sini klik tabung olay akak okay..hehe

5/06/2014 10:12:00 am

bestnya.. bila la N nak dapat macam ni.. congrate!! susah nak dapat ni

5/06/2014 11:53:00 am

tahniah!rezeki2...hehe

5/06/2014 05:25:00 pm

Tahniah ;)

5/06/2014 06:21:00 pm

Alhamdulillah.. Tahniah..

5/06/2014 06:23:00 pm

byk ongoing ktk eh. menari2 jak ya. tahniah. hope ktk sentiasa dimurahkan rezeki

5/06/2014 08:22:00 pm

wahhh tahniahh kak. banyaknya akak dpt lepas nii huhuhu

5/06/2014 10:29:00 pm

Tahniah dapat CPUV baru lagi :)

5/07/2014 12:58:00 pm

tahniah adik manis...sis dah curang ngan nuff sebab tu tak dapat CPUV dah..hehe

5/07/2014 10:04:00 pm

Tahniah aisya

5/07/2014 10:23:00 pm

Alhamdulillah and congratulation...bertambah rezeki nampaknya..hehehe

Regards,
-Strider-

5/07/2014 11:14:00 pm

@msredcheesecake
alhamdulillah. tq :D

5/07/2014 11:14:00 pm

@Nuriesya Nadia
egg tart.. sedap oooo.. hehehe :P

5/07/2014 11:14:00 pm

@Izzati Amira
tenkiuuuu. hehe

5/07/2014 11:15:00 pm

@MissNadia
insyaAllah ada rezeki dapat lah tu nanti. kena sabar tunggu je. :D

5/07/2014 11:15:00 pm

@Niesa
alhamdulillah :D

5/07/2014 11:15:00 pm

@Sally Yatiey
makseh :D

5/07/2014 11:16:00 pm

@Maria Firdz
terima kasih :D

5/07/2014 11:16:00 pm

@Yumida Huda
amin.. mudahan ktk pun semakin dimurahkan rezeki. :D

5/07/2014 11:16:00 pm

@Detective Fiqa
alhamdulillah ade la duit lebih sikit. :D

5/07/2014 11:17:00 pm

@Mieya Atiera
alhamdulillah :D

5/10/2014 07:41:00 am

tahniah. ada rezeki dari Nuffnang. Keep on writting. nice blog.

5/10/2014 08:21:00 pm

@puteri kasih
ha itu la sis.. sape suruh curang dgn nuffnang. sobs

5/10/2014 08:22:00 pm

@azizah :)
tq kak jijah. :D

5/10/2014 08:22:00 pm

@Azlan Strider
alhamdulillah. hehe

5/10/2014 08:22:00 pm

@MAT NOR
terima kasih :D

5/13/2014 06:24:00 pm

xtaula pe yg baru dari olay..
sme mcm iklan kt tv ke? ^,^

5/14/2014 09:56:00 pm

@Cik Yaya
tak tengok tv sgt so tak tau apa yg ada kt tv. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...