13/07/2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

15 comments

7/13/2014 09:41:00 am

gud luck..:)

7/13/2014 09:44:00 am

Thanks Aisya kerana sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer?
http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

7/13/2014 07:18:00 pm

wahh xtau pun cik farah ade buat segmn...nak join jugak..harap ada kesemptn utk buat seblm 19hb ni..huu
gud luck cik aisya =)

7/14/2014 08:59:00 am

selamat bersegmen!

7/14/2014 10:28:00 am

salam ida singgah dr sgmen yg sma
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

7/14/2014 01:44:00 pm

blogwalking dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
selamat bersegmen...

7/14/2014 06:13:00 pm

Salam Ramadan & Selamar Bersegmen! Moga terpilih oleh penganjur! :)

Jemput join GA Ramadan jom: GA Ramadan by Silent Confessions

7/14/2014 10:08:00 pm

Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

7/15/2014 12:43:00 pm

Salam kenal dari Ros. done follow.
Singgah sini dari segmen yang sama..
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

7/15/2014 04:42:00 pm

Selamat bersegmen Aisya..all the best.. ;D

7/17/2014 02:00:00 am

gudluck aisya :)

7/17/2014 09:17:00 pm

Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama :)

http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

7/19/2014 12:47:00 am

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

7/22/2014 01:36:00 pm

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

11/28/2014 02:49:00 pm

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...