08/07/2014

Thanks Mr Nuffnang : IKEA - June Sale Campaign

Sedar tak sedar, dah lebih seminggu kita berpuasa. Bagaimana Ramadhan anda setakat ini? Kat area rumah Iolls ni dah mula dah Boom sana, Boom sini dengan bunyi-bunyi mercun! Padahal belum sampai pertengahan ramadhan lagi. Asyik terkejut aje dengar bunyi-bunyian yang boleh meluruhkan jantung. 

Eh sebelum I bebel panjang dan melencong lagi jauh lagi, actually baru-baru ni check la Earning Nuffnang, nampak bersih, suci dan murni lagi sebab I baru aje cashout. Sekali tengok, ada CPUV baru lah. Alhamdulillah. At least tak ada lah nampak kosong sangat Earning Iolls tu kan. Syukur, rezeki di bulan puasa ni. 



IKEA - June Sale Campaign

Terima Kasih buat Nuffnang dan juga IKEA. Kalau sebut saja tentang IKEA, ada satu sahaja yang berlegar-legar dalam kepala Iolls - Swedish Meatball! Disebabkan Iolls ni menyewa je dan belum memiliki rumah sendiri lagi, jadi memang tak nak memeningkan kepala beli perabot atau barang-barang hiasan rumah dan sebagainya. Buat semak je. Nanti pindah rumah sendiri, dah satu hal pulak nak mengangkut macam-macam. So nak shopping perabot segala bagai, kena tunggu ada rumah sendiri dulu ye. Time tu nak angkat satu IKEA tu pun tak kisah. Kalau nak angkat satu IKEA tu, baik berumah terus je kat situ. 

Siapa-siapa yang nak bershopping untuk persiapan raya, nak beli perabot baru atau nak decorate rumah uolls bagi nampak bombastic time raya boleh lah ke IKEA. Kot-kot lah banyak promotion kan. Tapi shopping tu shopping jugak, puasa jangan dilupakan. Jangan lupa rancang perbelanjaan sebelum berbelanja. 

p/s : Dah start shopping raya ke uolls?

10 comments

7/08/2014 08:34:00 am

alhamdulillah..rezeki..:)

7/08/2014 08:38:00 am

tahniah.. Alhamdulillah.. rezeki :)

7/08/2014 08:41:00 am

salam. tahniahhh :)

7/08/2014 09:59:00 am

rezeki tu sis.. hehehe

7/08/2014 11:04:00 am

dengar swedish meatball pun dah terliur.. nyummms..

7/08/2014 12:02:00 pm

Alhmdulillah..rezeki nak raya tu..hehe..tahniah dapat cpuv..

7/08/2014 12:28:00 pm

Tahniah ;D

7/08/2014 06:27:00 pm

hahaha meatball ikea jgak yg org paling igt..:p

7/09/2014 08:52:00 am

rezeki..tahniah..:)

7/10/2014 09:40:00 am

wah...tahniah!suka perabot IKEA gak.simple n jimatkan space

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...