17/07/2014

Thanks Mr. Nuffnang : Waku Doki Campaign

Alhamdulillah, tengok-tengok rupanya ada satu lagi CPUV baru dari Mr. Nuffnang dalam bulan Ramadhan ini. Tengok blogger-blogger lain pun banyak juga dapat CPUV. Alhamdulillah, murah rezeki di bulan puasa ni kan. Semoga dapat banyak lagi CPUV lepas ini ye. Hiks. 


Waku Doki Campaign

Terima kasih Nuffnang dan juga Toyota. Mula-mula I tengok Earning, benda yang pertama terlintas dalam kepala, "Apa benda Waku Doki ni? Sama macam Dorayaki ke apa?". Yang I faham Waku Doki ini adalah satu dance competition yang dianjurkan oleh Toyota. 


I tengok dance moves macam comel je. Kelakar pun ada jugak. Ada yang ingin mencuba untuk menghantar penyertaan? Mana tau boleh menang trip ke Tokyo. Ataupun mungkin kereta Camry sebijik? Untuk keterangan lanjut boleh lah klik iklan Waku Doki Campaign ini. 

p/s : Ada orang tu beli kereta baru lah. Boleh panggil Si Merah Junior pulak eh?

10 comments

7/17/2014 08:30:00 am

salam. tahniahh :)

menabung promoted content sekali

7/17/2014 10:20:00 am

rezeki raya..tahniah!

7/17/2014 11:48:00 am

macam sama je apa yg kita dapat...sally pun ada 5 CPUV ongoing..alhamdulillah sangat :)

7/17/2014 12:50:00 pm

wahhh...kalau menang camry sebijik, dah ade kereta raya baru laa..hehehe..Anyway congratulation for CPUV aisya...

Regards,
-Strider-

7/17/2014 02:30:00 pm

tahniah :)

7/17/2014 02:32:00 pm

Tahniah kak :)

7/17/2014 08:40:00 pm

sis pun dapat CPUV ni tapi lom buat entri sebab lom nampak lagi banner iklan menari kat blog..tak tahu iklan tentang apa..hehe

7/18/2014 05:35:00 am

byknye CPUV... bleh buat duit raya tu..hihi

7/19/2014 10:46:00 pm

banyaknye..mesti masyukk ni.. :)
tahiah.. ^^

7/20/2014 12:24:00 am

apepun...xmcm menarik pon.. ;p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...