23/07/2012

Giveaway : Saya Nak Kad Raya


Dalam entri semalam Chipmunk janji nak bagi resipi untuk juadah berbuka tapi maaflah kena hold dulu. Mungkin esok atau lusa. Tunggu je. Sorry sangat-sangat tau.

Jadi, sekarang ni nak join la satu GA simple ni. Susah betul nak jumpa GA atau segmen dengan syarat yang simple-simple macam ni. Bila jumpa of course la ringan je tangan nak join kan? Hehe. Nak tau boleh klik SINI.
Kalau nak join jugak atau nak tengok syarat-syaratnya, klik je banner kat atas tu. Tak pun boleh klik SINI.

Bila sungkai jangan makan laju-laju,
Nanti nenek bising katanya "Tak masuk book"
Bila zaman dah makin maju,
Bagi kad raya pun tag je kat Facebook.

Bosan sudah dengan kad raya alam maya,
Nak tunggu posmen pulak di kala hujan renyai,
Bukan selalu dapat kad raya,
Tunggu apa lagi, jom la kita join ramai-ramai.

Sorry, tak reti sangat nak buat pantun actually. Tu je yang mampu. Jom la kita join ramai-ramai. Bukan rugi apa pun kan?

Nak tengok Hadiah pulak? Boleh je tengok kat SINI.

Tarikh Tutup : 02/08/2012, 5.00 pm

- sungkai maksudnya berbuka puasa. 
- Nenek Chipmunk memang suka sangat dengan ayat tak masuk book tu. Book = buku.

36 comments

7/24/2012 12:47:00 am

Good Luck Aisya..^^

7/24/2012 01:25:00 am

sis pun suka join GA yang simple :)

7/24/2012 02:35:00 am

erm berpantun tak reti baca pantun boleh la..hehe

gud luck..

7/24/2012 04:13:00 am

hehehe comel bah pantun dia.. :)
orang mana ne?

apapun tenkiuuuu sudi join :)

tunggguuuu siapakah 21 orang yang bertuah nanti :)

7/24/2012 06:36:00 am

wahhh..cm besh je..nk jgk kad rye..
^o^

7/24/2012 09:03:00 am

gud luck :D hehe.. InsyAllah join sekaki :D

7/24/2012 10:42:00 am

sungkai tue bhsa negeri mana?

7/24/2012 12:41:00 pm

salam kenal...
ktk org sarawak kah...
kmk pun join GA tok...
Good luck... :D

7/24/2012 01:26:00 pm

baru tau sungkai=buka puasa
loghat mana tu?

btw salam ramdhan..

7/24/2012 01:38:00 pm

gudluck!

7/24/2012 04:50:00 pm

wah... untung ni kalau dpt kad raya.. manual lagi bagus..kenangan tu..

gudluck yer yunk

7/24/2012 04:58:00 pm

Jom join sini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html
dan
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

7/24/2012 09:42:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

thanks kak.. =)

7/24/2012 09:43:00 pm

@puteri kasih

tu la sis.. xde la serabut2 dgn syarat dia.. huhu

7/24/2012 09:43:00 pm

@kaishin

owh, baca pantun tu mmg dah pro dah.. haha.. thnks..

7/24/2012 09:48:00 pm

@MISS Z BERCELOTEH

orang miri.. hehe..

wc.. =)

7/24/2012 09:52:00 pm

@Cik Yaya

jom join.. hehe

7/24/2012 09:52:00 pm

@~~oOpEt~~

tenkiu..

7/24/2012 09:53:00 pm

@tirahzairi

sungkai tu bahasa dari belah borneo ni.. sabah sarawak dan brunei kalau berbuka puasa dipanggil sungkai.. =)

7/24/2012 09:55:00 pm

@Masz Sidek

aok.. orang miri.. hehe.. gudluck utk ktk juak. =)

7/24/2012 09:56:00 pm

@Husna

sarawak, sabah dan brunei.. berbuka puasa tu kitorg panggil sungkai.. =)

7/24/2012 09:57:00 pm

@nadzirah sofia

thnks.. =)

7/24/2012 09:58:00 pm

@azizah :)

kan kak.. boleh simpan kad2 macam tu.. kalau yg kt fb tu ape je la.. huhu

7/24/2012 09:58:00 pm

@fiqah hamed

insyaAllah.. thnks invite.. =)

7/24/2012 10:25:00 pm

mmg kalau ga yg simple ramailah org nk join...nak join gak la..

7/24/2012 11:09:00 pm

Good luck dear.

Jom join,semua peserta yang join akan dapat hadiah.

http://norziehany.blogspot.com/2012/07/jom-sama-sama-kita-bermarathon.html

7/25/2012 12:14:00 pm

Goodluck ^_^ hehe

7/25/2012 02:14:00 pm

@Sally Yatiey

makseh.. =)

7/26/2012 12:54:00 am

@fieda

betul tu.. hehe

7/26/2012 12:54:00 am

@Norzie hany

insyaAllah.. thanks invite.. =)

7/29/2012 08:34:00 pm

jom join contest ini
http://anakjati-kedah.blogspot.com/2012/07/contest-1st-timesaya-nak-kad-raya-dari.html

7/29/2012 10:26:00 pm

@amirul ilham

=)

7/31/2012 11:33:00 am

ooo..baru tua sungkai tu buka pose..bace2 je terus ap tu sungkai..slmt bace abis..hihihi.dtg dr segmen sama dr Miss Z

http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html

7/31/2012 09:40:00 pm

@ayut

hehe.. =)

8/03/2012 12:55:00 pm

cekidauuuttt siapa yang bertuah!!

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/peserta-bertuah-giveaway-saya-nak-kad.html

8/03/2012 10:02:00 pm

@MISS Z BERCELOTEH

xbertuah la pulak miss z.. bukan rezeki.. =)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...