22/07/2012

Cik TengTeng dan Kotak


Kali ini nak update pasal Cik TengTeng lagi. Dalam entri INI, Cik TengTeng ni memang ada habit gigit paket 3 in 1 sampai bocor. Dan dalam entri INI pulak Cik TengTeng ada habit gigit wayar pulak.

Kali ni, Chipmunk nak reveal lagi satu rahsia Cik TengTeng ni. Cik TengTeng memang pantang betul tengok kotak, sampai berangan nak tiru aksi Maru (dalam entri Mari Tiru Gaya Maru). Tak percaya? Boleh tengok gambar-gambar kat bawah ni.









Ada banyak lagi gambar Cik TengTeng ni sebenarnya. Video pun Chipmunk ada ambik tapi malas nak letak kat sini. Lambat sangat upload. Tapi kalau nak tengok boleh tengok kat SINI.

p/s: Hari kedua berpuasa ni masak something. Nak tau apa, kena tunggu esok. Chipmunk bagi resipi terus. =)

Ads : Upload video tutorial gaya hijab dan join contest INI?
Ads : Nak bawa Si Kancil lah untuk INI. Percuma pulak tu.
Ads : Boleh dapat iPad dengan INI.
Ads : Azizul? Azizul mana ni?
Ads : Macam menarik je INI

32 comments

7/22/2012 11:38:00 pm

amboiii comenyee cik teng teng tuu ... nak satu .. ! pelis pelis . hehe

7/22/2012 11:47:00 pm

haha kucing kotak..sm la kucing sy pun suka kotak..tp dia suka koyak kotak pakai gigi dia-,-

7/23/2012 12:36:00 am

cik teng teng nak belajar packing kot..hehe

7/23/2012 12:41:00 am

serious comel gila tengteng tu.. waaa. memg dh nk tiru maru lah tu kucing ni. kekeke xD

7/23/2012 07:57:00 am

bnyk2 kali tgk, scary la plak...hihi

7/23/2012 08:06:00 am

muahahah...dok lam kotak...mesti dia feeling macam maru kan....haha

7/23/2012 09:22:00 am

hehe..comelnye..macam2 jer peel dia.. :)

7/23/2012 11:13:00 am

comelnye ur cat >.<

7/23/2012 01:35:00 pm

arghhhh comelnyeeeee..:)

7/23/2012 03:51:00 pm

wahhh.canteknyeee bulu dia :)

7/23/2012 08:17:00 pm

hahaha comellnyerr diaa. teringt kucing sy dulu. sy buatkan rumah pakai kotakk. ohh itu lah memori sy bersama kucing :') rinduu

7/23/2012 10:13:00 pm

@putryteya

nak satu ape tu? hehe

7/23/2012 10:13:00 pm

@miss fluffy

kucing sy x koyak tp tu la.. mcm2 dia buat dgn kotak tu.. hehe

7/23/2012 10:14:00 pm

@puteri kasih

agaknye la sis.. hehe

7/23/2012 10:15:00 pm

@haz

dia jealous la tu sebab tuan2 dia asyik buka video maru je.. hehe

7/23/2012 10:15:00 pm

@tirahzairi

hehe.. scary?

7/23/2012 10:16:00 pm

@Cik Sweet Pea

haha.. tau xpe..

7/23/2012 10:16:00 pm

@LiLy @ MumMyQiStInA

itu la kak.. tak larat nak tengok dah.. hehe

7/23/2012 10:17:00 pm

@taqiy

kalau tengteng dengar ni memang makin mengembang dia.. haha

7/23/2012 10:17:00 pm

@noornazuha

dia nk goda akak tu.. hehe

7/23/2012 10:18:00 pm

@gebot

hehe.. =)

7/23/2012 10:22:00 pm

@Detective Fiqa

dah tu kucing fiqa tu mana? huhu

7/24/2012 08:50:00 am

comel sgt si cik teng teng ni...

7/24/2012 09:03:00 am

teng teng sgt chubby la.. geram pulok tgok.. hehe

7/24/2012 04:52:00 pm

sumpah comey sungguh cik tengteng ni..

7/24/2012 08:07:00 pm

hehehe cute

7/24/2012 09:39:00 pm

@yana halim

geram je tgk dia.. hehe

7/24/2012 09:40:00 pm

@~~oOpEt~~

dan semakin mengembang.. hehe

7/24/2012 09:41:00 pm

@azizah :)

hehehe... =)

7/24/2012 09:41:00 pm

@Siti Nurul Hidayah...

kan? hehe

7/25/2012 12:15:00 pm

Cute eh ^_^ hehe

7/25/2012 02:14:00 pm

@Sally Yatiey

xpat dipuji lebih2 pusak tok.. kembang nya klak.. hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...