23/02/2012

Hasil Seni Cik TengTeng


Malam tadi bapa Chipmunk bising-bising mencari charger phone beliau. Memandangkan phone beliau dah memang tak boleh diselamatkan lagi keadaan baterinya. Chipmunk senyap je la kat ruang tamu sambil blogwalking sebab memang tak pakai charger yang macam tu pun. Sekali Chipmunk dengar bapa membebel. Chipmunk pelik, apa lah yang bapa bebelkan tu. Rupanya membebel tengok keadaan charger phone dia yang dah macam ni.. (sorry, gambar tak berkualiti. Kamera phone je pun).



Nampak yang dalam bulatan merah tu? Tu la hasil gigitan Cik TengTeng. Hampir putus dah. Dahsyat betul. Memang tak boleh pakai langsung lah. Cik TengTeng ni memang pantang tengok wayar-wayar macam ni. Mesti gigit. Adik Chipmunk dah 3 kali earphone beliau musnah. Ada yang putus 2-3 Cik TengTeng kerjakan. Tapi Cik TengTeng ni selamba je tido dengan muka yang tak bersalah beliau.


Berani la marah. Ni Cik TengTeng besarkan mata. Sila takut!

30 comments

2/23/2012 12:39:00 pm

Alahai..buat muka tak bersalah tu..hehe..geramnye tgk mata dia..besar..

2/23/2012 03:43:00 pm

alahai comelnye die.haha

2/23/2012 05:51:00 pm

gebuya cik tengteng, bagi makan apa?

2/23/2012 06:29:00 pm

hahaha. comel je dia :D

2/23/2012 07:15:00 pm

@Ali Power

hahaha.. taw xpe..

2/23/2012 10:35:00 pm

comelnye~ tapi nakal ! HAHA xD

2/23/2012 10:40:00 pm

Subhanallah, comelnya ciktengteng!

2/23/2012 11:03:00 pm

hahaha powerrrrrrnya teng2 haha

2/23/2012 11:18:00 pm

comel tapi nakal aee,hehe

2/23/2012 11:36:00 pm

wahhh kite dlm situasi yg sme , kucing lin pon cmtu , smpai putos haiyooo

2/24/2012 12:24:00 am

bak kene ni cik tengteng

2/24/2012 04:25:00 am

Haha, comelnya. Tp lain kali letak tmpt tersorok sikit kalau benda2 berwayar mcm tu, huhu

2/24/2012 08:49:00 am

comelnye kucing awk~ :)

2/24/2012 07:01:00 pm

hahaha siap tido tuh..ke pura2 tdo je tuh..hahahah

opsss dia dh besarkn mata..larikkkk..hihihi

2/25/2012 12:38:00 am

um , dulu adew kucing y ckew geget wyr nih tp da mati la kena langgar , comelnye kucing kamu ^^

tp risau gk nan kucing geget wayar nih tkowt knew short jep

2/25/2012 02:18:00 am

hhehehheee mmg garang yaa c kucing comel nie...hihi

tuan dia xbg mkn sama nie.. 2 yg habes dia makan.;..uuhuu

2/25/2012 10:18:00 pm

comelnya kucing dia

2/26/2012 09:19:00 am

@LiLy @ MumMyQiStInA

tu la sis.. rasa mcm nk gigit2 je die..

2/26/2012 09:19:00 am

@Cik Pensil

whiskas tu je..

2/26/2012 09:21:00 am

@Detective Fiqa

tp nakal bukan main lagi.. hehe

2/26/2012 09:23:00 am

@ciksukaberangan

tau xpe.. penat nak melayan.. hehe

2/26/2012 09:23:00 am

@Amely Afandi

haha.. tu la..

2/26/2012 09:24:00 am

@Arra Ahmad

tu yg buat makin geram tu kt die.. =)

2/26/2012 09:26:00 am

@twistertwist

tak boleh nak letak merata benda2 mcm tu. kalau tak mmg musnah. =)

2/26/2012 09:48:00 am

@Yana Libra

thnks.. =)

2/26/2012 09:49:00 am

@MaYa MustWany

pura2 je tu.. lepas tu die buat mcm xde pape jd.. hehe

2/26/2012 09:52:00 am

@cweet pinky

xde la.. selalu die gigit yg terbiar mcm tu je.. senang die bawa lari mane2..

2/26/2012 09:53:00 am

@Ruby Mahabbah Fillah

haha.. dah memang nature dia sejak azali lagi gigit2 wayar ni.. hehe

2/26/2012 09:54:00 am

@AKU CHUN

hehe.. =)

3/04/2012 01:30:00 am

@man

mmg pun :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...